Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 09 22, 13:24)
Taip  drinks_cheers.gif  Aš galvoju apie wrap tipo (norėjau tokį nusipirkti dar per vasaros išpardavimus, bet nesugalvojau, prie ko tokį rišti  blush2.gif )

user posted image

user posted image

Koks grozis. bigsmile.gif Ir man tokia reikia butinai. doh.gif Kur galima panasu nusipikti ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 22, 21:19)
Koks grozis. bigsmile.gif Ir man tokia reikia butinai. doh.gif  Kur galima panasu nusipikti ?

Taigi visur, net Maximose yra smile.gif Aš vasarą čiupinėjau Reservery 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 22, 13:03)
MB irgi toki zodi vartoja, o man taip keista, kad yra dar kitu zmoniu taip snekanciu  biggrin.gif

Aš šitą žodį irgi iš MB pusės išgirdau, jį visa jo giminė vartoja biggrin.gif . Man išvertė kad lapata - skuduras. Dabar tiek pripratau, kad net nebesivadina kitaip, užsimirštu kad ne visi supranta apie ką aš blush2.gif
QUOTE(sunray @ 2011 09 22, 14:43)
storesnius siulus paprastai perku su vilna, tad siuo klausimu ne patareja  schmoll.gif  , bet manau kad didesnej siulu parduotuvej turetu buti pasirinkimas 4u.gif

ah verysad.gif ... nėra didesniuose, ieškau nuo praitų metų... padoresnius siūlus kur vežasi, tai net akrilo neturi - neapsimoka... juk neapsimoka varkt iš prastos kokybės siūlų... ir kažkodėl netiki kad man ir kašmyras "kanda" verysad.gif
Atsakyti
user posted image
g.gif
???
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 23, 09:08)

Labai nebloga rankine, bet mano skoniiui 4 spalvos per daug. Modeliukas ir pati ideja patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 23, 09:25)
Labai nebloga rankine, bet mano skoniiui 4 spalvos per daug. Modeliukas ir pati ideja patiko. bigsmile.gif

Yra outlete, 4 variantai, skirtingai kombinuotos spalvos. Kazkaip uzkabino. Yra 3 spalvu, bet forma nepatinka g.gif As dabar turiu 3 spalvu kombinuota, ir ziuriu, kad labai patogu, daug prie ko dera. O sitos spalvos prie viso mano garderobo deret turetu.
Kaip manot, prie raudono tiks? Mastau gal siemet pirkti raudona paltuka ziemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 23, 08:36)

ah verysad.gif ... nėra didesniuose, ieškau nuo praitų metų... padoresnius siūlus kur vežasi, tai net akrilo neturi - neapsimoka... juk neapsimoka varkt iš prastos kokybės siūlų... ir kažkodėl netiki kad man ir kašmyras "kanda" verysad.gif

Labai jus suprantu, man irgi visi rubai su vilna nesvarbu, kokia kanda doh.gif Dabar parsisiunciau kelnes, atrodo kaip man siutos, o jausiuosi su jom kaip adatu badoma doh.gif kazkaip nepagalvojau, kad taip gali buti, o ir procentas vilnos audinyje nera didelis...
Atsakyti
user posted image
Panos, kuri kapsuliskesne?

Del vilnos- man atrodo cia individualiai organizmas kiekvienos, as irgi netoleruoju, nuo vaikystes. Mama jau maziukes niekaip negaledavo i megztinius ikisti, rekdavau, kad griauzia doh.gif ir dabar jei kokia priemaisa yra tai po apacia turiu kazka ilgom rankovem vilktis.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2011 09 23, 09:57)
Labai jus suprantu, man irgi visi rubai su vilna nesvarbu, kokia kanda  doh.gif Dabar parsisiunciau kelnes, atrodo kaip man siutos, o jausiuosi su jom kaip adatu badoma  doh.gif kazkaip nepagalvojau, kad taip gali buti, o ir procentas vilnos audinyje nera didelis...

Turėjau grynos vilnos storas kelnes (tokia medžiaga kaip veltinis). Pradžioj graužė, o po kelių dienų nustojo. Tai net nežinai, gal oda priprato... g.gif

Shana, man pirmos rankinės spalvos labai gražios. O modelis man toks nelabai. Bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 23, 10:19)
Shana, man pirmos rankinės spalvos labai gražios. O modelis man toks nelabai. Bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif

Negaliu apsispresti doh.gif Aisku gerai butu paciupineti, bet ir kaina labai gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 23, 10:55)
Negaliu apsispresti doh.gif Aisku gerai butu paciupineti, bet ir kaina labai gera g.gif

Tai gal bus galimybė grąžinti, jei nepatiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 23, 10:58)
Tai gal bus galimybė grąžinti, jei nepatiks? g.gif

Aha, tik prarasiu siuntimo islaidas g.gif
Manau kokybe turetu but nebloga, nes pries nuolaidas 90 € kainavo g.gif
Atsakyti