as turiu panasia suknele bet lygia be piesiniu,tai Dontstop siulyciau: trumpa iki keliu, mano c dydis su tokia apykalke atrodo gerai, nes viskas yra aptempta. p.s.galeciau apsivilkt ir nusiust nuotrauka jai reiketu ir padetu apsisprendime.
QUOTE(Shana @ 2011 09 22, 10:30)
Nzn koks jusu sudejimas, as is savo patirties kalbu, nes pati esu smelio laikrodis su D krutine, tik aukstesne nei Donstop. Kadangi megztinis atrodo storokas, jis nepriglus pagal linijas, o kris nuo papu tiesiai zemyn (persiprasant uz issireiskima), ir cia smelio laikrodziui nieko gero neduoda. Nebent darant is plono siulo galima butu isgauti didesni kritima pagal kuno linijas.
as ne smelio laikrodis, bet siek tiek mezgu, todel is patirties sakau , kad pynes sutraukia mezgini, o cia pynes kaip tik ant liemens, todel mezginys neapkris liemens, o bus prigludes.
QUOTE(sunray @ 2011 09 22, 10:35)
as ne smelio laikrodis, bet siek tiek mezgu, todel is patirties sakau , kad pynes sutraukia mezgini, o cia pynes kaip tik ant liemens, todel mezginys neapkris liemens, o bus prigludes.
Tada gal ir jusu tiesa, as nemezgu, tik zinau, kad man toki daikta pagal figura labai sunku butu prisitaikyti
QUOTE(sunray @ 2011 09 22, 11:35)
Gal žinai kokių siūlų storesnių kad be vilnos ir neakrilanas koks būtų... tokio tipo megztiniui ar suknelei? Gal kokių kur medvilnė/viskozė/likra Lapatyne tokios sudėties megztuką čiupinėjau... labai malonus (gaila kad netiko)... turiu neįgyvendintą mezginio įdėją
įsigijau pagaliau bootcut tipo juodai pilkus džinsus. Kaip ir tikėjausi dabar viršai tinka tie patys kaip ir prie man tinkančių sijonų Tiesa dabar tokių viršų nebelabai ką ir beturiu , o ir turimi batai labiau prie skiny tinka. Bet užtai pažanga šiokia tokia derinant viršus su apačiom.
dontstop suknele labai labai grazi,noreciau
del soft summer ir raudonos,jau irgi ne karta dalinausi,kad tinka man ji labai labai,nors paletese ir nera.siaip pati paciausia spalva - pomidoru padazo raudona.su pilka yra taip kad na tinka,bet... gyvumo lyg truksta...
del soft summer ir raudonos,jau irgi ne karta dalinausi,kad tinka man ji labai labai,nors paletese ir nera.siaip pati paciausia spalva - pomidoru padazo raudona.su pilka yra taip kad na tinka,bet... gyvumo lyg truksta...
Laba
MB irgi toki zodi vartoja, o man taip keista, kad yra dar kitu zmoniu taip snekanciu
Del sukneles gal rasta koki reikia parinkti, kad putlumo tam tikrose vietose nesuteiktu
QUOTE(bytte @ 2011 09 22, 12:04)
Lapatyne tokios sudėties megztuką čiupinėjau... labai malonus (gaila kad netiko)... turiu neįgyvendintą mezginio įdėją
MB irgi toki zodi vartoja, o man taip keista, kad yra dar kitu zmoniu taip snekanciu
Del sukneles gal rasta koki reikia parinkti, kad putlumo tam tikrose vietose nesuteiktu
Ačiū visoms išsakiusioms nuomones dėl suknelės Iškart sakau, kad ilgis man priimtinas tik kelius dengiantis, suknelė būtų aptempta, būtinai riščiau diržą, siūlus rinkčiausi vidutinio storumo.. Belieka kažkaip permąstyt apykaklę, nes ji ir man pačiai labiausiai užkliuvo
QUOTE(dontstop @ 2011 09 22, 12:56)
Ačiū visoms išsakiusioms nuomones dėl suknelės Iškart sakau, kad ilgis man priimtinas tik kelius dengiantis, suknelė būtų aptempta, būtinai riščiau diržą, siūlus rinkčiausi vidutinio storumo.. Belieka kažkaip permąstyt apykaklę, nes ji ir man pačiai labiausiai užkliuvo
Dirzas butinas.
QUOTE(lauryna @ 2011 09 22, 14:05)
Dirzas butinas.
Taip Aš galvoju apie wrap tipo (norėjau tokį nusipirkti dar per vasaros išpardavimus, bet nesugalvojau, prie ko tokį rišti )
QUOTE(bytte @ 2011 09 22, 12:04)
Gal žinai kokių siūlų storesnių kad be vilnos ir neakrilanas koks būtų... tokio tipo megztiniui ar suknelei? Gal kokių kur medvilnė/viskozė/likra Lapatyne tokios sudėties megztuką čiupinėjau... labai malonus (gaila kad netiko)... turiu neįgyvendintą mezginio įdėją
storesnius siulus paprastai perku su vilna, tad siuo klausimu ne patareja , bet manau kad didesnej siulu parduotuvej turetu buti pasirinkimas
Dontstop, o jums toks dirzas tinka? As kiek bandziau, tai jei taip suvynioju grynai ant talijos, tai man kazkaip vizualiai dar didina krutine (matyt optiskai korpuso ilgis dar mazeja)
Klausimas - cia kelios studijavosi/rinkosi rankine rudeniui, ar esat atrade kokiu graziu/kapsuliniu sio sezono perliuku . As vis nieko nematau
Klausimas - cia kelios studijavosi/rinkosi rankine rudeniui, ar esat atrade kokiu graziu/kapsuliniu sio sezono perliuku . As vis nieko nematau