QUOTE(Shana @ 2011 09 21, 18:06)
Isduosiu paslapti - apatiniai yra zymiai patogesne manija vienu atzvilgiu
vyrai, kurie gal ir negali suprasti kam reikia simto bonkuciu ar stiklainiuku ant kosmetikos lentynos ar panasiai, retai priestaraus, kad perki daug idomiu apatiniu
Maniškis nesupranta
, jaunystėj ,dar kai draugavom, pamenu sumąstė dovanų nupirkt... nuėjom (nes sakė kad neįsivaizduoja kokio dydžio), pažiūrėjo... ir pasakė kad aš jam vistiek nuoga gražiausia
kažkiek dabar, kai matyt nebe tokia graži
, pastebėjau kad žiūrinėja nete, užklaustas sakė nori dovanų nupirkt... bet vistiek žiūrinėja kur mažai kainuoja, nesupranta kaip toks mažas medžiagos gabalėlis tiek gali kainuot. O va kosmetikos kažkaip visai jam normaliai tos kainos atrodo.
QUOTE(sunray @ 2011 09 21, 23:42)
ar tokia raudona turit minty? (sita palete man pati priimtiniausia)
soft summer paleciu esu maciusi ne viena, bet spalvos skiriasi, net ju intensyvumas skiriasi, nezinau kodel taip yra
Speju, kad jos paimtos is jau sudarytu asmeniniu paleciu. Kaip manot?
palyginimui pvz.:
arba
Aha tokę
ir jos nematau tik paskutinėje paletėje
, tiesa kituose užkišta kamputy viena, be draugijos, bet yra...
Tos paletės skiriasi matyt todėl kad ima skirtingo tipo soft atstovę kaip tipinę manau. Juk soft reiškia kad yra vienas iš bruožų šiltas (bet neaišku kuris), o du šalti. Ir apie spalvų intensyvumą nelabai ką sako. Juk soft atstovė gali būti ryškiomis akimis ar plaukų spalva (Man tie medaus atspalviai visai ryškūs, o jie kitoms soft tipo atstovėms net ir labai tinkantys), gana tamsiomis blakstienomis, antakiais... tokiom soft atstovėms ir paletė manau daug intensyvesnių spalvų. Manau pačiai tenka spręst kiek prislopinta ar ryški spalvinė persona esi, ir jei kontrastas ir minimalus pas soft atstoves, tai dar nereiškia kad ir bespalvės jos. Manau ryškiuosius bruožus reikia pabrėžti naudojant intensyvesnes spalvas (tarkim manau ryškesnių žalių akių soft summer atstovių paletėje gan intensyvios turėtų būt visokios baklažano, alyvinės, avietinės... o rudaakėms jau mėlynai žalios paletės). Pagrindas soft summer atstovėm manau ne prislopintos pilkos spalvos, o maišytos temperatūros požiūriu, t.y. nei šaltos, nei šiltos... ir trupti labiau šaltos.
MB yra soft autumn atstovas, ir niekaip negalėjau aš jo tokio įsivaizduot, nes gana ryškūs tipas jis (net bandžiau į spalvinę lentelę foto kišt, tai gavosi kad jis žiema
). Todėl jam kaip mėlynakiui tinka gan intensyvios teal'inės mėlynos, žalios, žydros... tokia intensyvi rudens plytinė raudona, ale burgundinė, o va visos ochrinės - prislopintos pasakyčiau... taip manau yra ir su soft summer - reikia atsirinkt savo ryškesnes spalvas
QUOTE(dontstop @ 2011 09 22, 08:12)
Ruošiuosi megzti va tokią suknelę. Kaip manot, su mano gabaritais, smėlio laikrodžio tipo figūra, nemaža krūtine, verta pradėti?
Labai graži suknelė
... dėl gabaritų nežinau... nelabai šsivaizduoju tuos gabaritus, bet šiaip smėlio laikrodžiui tokia tinkama turėtų būt, taip net fasonas panašus į smėlio laikrodį... iškirptė gili... nors apykaklė pridėtų + prie krutinės matyt
...nors snudas panašiai atrodo, ar ne
...bet visgi gal mažiau tos apykaklės reikėtų...
man rankovės tokios tiktų prie pastorėjusių pečių
... ir jei apačioje nebūt užtemptas užbaigimas - būtų mano suknelė
tobulai tiktų mano figūrai (kažkada panašią esu dėvėjus, nors storoko mezgimo, bet nestorino, smagiai nšiojosi)
raami man liemenė kažkokia biški be ryšio... atvartai negražūs... sudurimas ne vietoj... ir tos sagos taip ... bile susisegt... tokę nešiot nebent turėt tokį visai kantri stiliu... ir vistiek galėjo kailiukų gabalus kažkaip gražiau sudėliot, o tai atrodo kaip iš kokios striukės pašiltinimas išsegtas.