Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(lauryna @ 2011 09 21, 21:58)
Toks modeliukas , mano manymu, tiktu tik labai lieknoms. rolleyes.gif

Reiškia megztas sukneles man reikia pamiršti.

"Matavausi" rankinę prie kitų savo viršutinių rūbų, kiek matėsi vakariniame apšvietime, visai padoriai atrodo, keisiu tuomet nebent rasčiau kažką ypatingai nuostabaus.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 19, 14:42)
Kad ir soft summer paletė - ji tokia nupurvintai blyški, o šio potipio atstovės ne tokios jau ir blyškios. Jos labai neblogai atrodo su ganėtinai ryškia raudona, kuri neturi jokio mėlsvo atspalvio... mano galva yra tiesiog raudona, nei skaisčiai, nei kokio plytų atspalvio (labai gražiai paryškina pilkšvas akis, bent jau tokios turėtų būt pas soft summer klasikinę atstovę). Bet bendroje paletėje ta raudona kažkaip visai nesimato ir neužkliūva, matosi tik tos visos pilkos bež pirmam plane.

ar tokia raudona turit minty? (sita palete man pati priimtiniausia)
user posted image
cia soft summer palete, man tokia raudona puikiai tinka smile.gif
soft summer paleciu esu maciusi ne viena, bet spalvos skiriasi, net ju intensyvumas skiriasi, nezinau kodel taip yra g.gif Speju, kad jos paimtos is jau sudarytu asmeniniu paleciu. Kaip manot?
palyginimui pvz.:
user posted image
arba
user posted image
dar labai daznai sutinkama sita (cia raudonos isvis nera):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 21 rugsėjo 2011 - 23:09
QUOTE(Sophi @ 2011 09 21, 21:13)
Gal reikėtų kelti klausimą ne kiek turit, o kiek nešiojat rolleyes.gif

Aš visą savo asortimentą nešioju smile.gif

Ruošiuosi megzti va tokią suknelę. Kaip manot, su mano gabaritais, smėlio laikrodžio tipo figūra, nemaža krūtine, verta pradėti? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Apatinio trikotažo turiu nedaug. Kelios liemenėlės ir kokios 7 poros kelnaičių. Bet jei jau einant prie ekonominio garderobo, tai manau užtenka. Jei 10-12 vnt drabužių kapsulė, tai 30 liemenelių man kažkaip daugoka g.gif. O jei jos dar kainuoja apie 200 lt doh.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 09 22, 07:12)
Ruošiuosi megzti va tokią suknelę. Kaip manot, su mano gabaritais, smėlio laikrodžio tipo figūra, nemaža krūtine, verta pradėti?  unsure.gif

user posted image

Suknelė graži rolleyes.gif Man asmeniškai beveik visos megstos storina.
Papildyta:
Kaip jums tokia kailinė liemenė žiemai. Noriu kažko labai šilto rolleyes.gif Tik aišku nešiočiau ne ant pliko kūno tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 22, 07:12)
Ruošiuosi megzti va tokią suknelę. Kaip manot, su mano gabaritais, smėlio laikrodžio tipo figūra, nemaža krūtine, verta pradėti?  unsure.gif

Suknelė labai daili 4u.gif Bet ta apykaklė turėtų išryškinti krūtinę, jei to nenorit galima kažkokį kitą kaklą sugalvoti. Ir dar nedaryčiau jos ilgos, kaip įmanona trumpesnę, nes kiek pamenu esate neaukšto ūgio, toks ilgis, kaip paveiskėlyje turėtų kažkiek "sustumti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 21, 18:06)
Isduosiu paslapti - apatiniai yra zymiai patogesne manija vienu atzvilgiu cool.gif vyrai, kurie gal ir negali suprasti kam reikia simto bonkuciu ar stiklainiuku ant kosmetikos lentynos ar panasiai, retai priestaraus, kad perki daug idomiu apatiniu  flirt.gif  cool.gif

Maniškis nesupranta schmoll.gif , jaunystėj ,dar kai draugavom, pamenu sumąstė dovanų nupirkt... nuėjom (nes sakė kad neįsivaizduoja kokio dydžio), pažiūrėjo... ir pasakė kad aš jam vistiek nuoga gražiausia lotuliukas.gif kažkiek dabar, kai matyt nebe tokia graži lotuliukas.gif , pastebėjau kad žiūrinėja nete, užklaustas sakė nori dovanų nupirkt... bet vistiek žiūrinėja kur mažai kainuoja, nesupranta kaip toks mažas medžiagos gabalėlis tiek gali kainuot. O va kosmetikos kažkaip visai jam normaliai tos kainos atrodo.
QUOTE(sunray @ 2011 09 21, 23:42)
ar tokia raudona turit minty? (sita palete man pati priimtiniausia)

soft summer paleciu esu maciusi ne viena, bet spalvos skiriasi, net ju intensyvumas skiriasi, nezinau kodel taip yra g.gif  Speju, kad jos paimtos is jau sudarytu asmeniniu paleciu. Kaip manot?
palyginimui pvz.:

arba

Aha tokę 4u.gif ir jos nematau tik paskutinėje paletėje ax.gif , tiesa kituose užkišta kamputy viena, be draugijos, bet yra...
Tos paletės skiriasi matyt todėl kad ima skirtingo tipo soft atstovę kaip tipinę manau. Juk soft reiškia kad yra vienas iš bruožų šiltas (bet neaišku kuris), o du šalti. Ir apie spalvų intensyvumą nelabai ką sako. Juk soft atstovė gali būti ryškiomis akimis ar plaukų spalva (Man tie medaus atspalviai visai ryškūs, o jie kitoms soft tipo atstovėms net ir labai tinkantys), gana tamsiomis blakstienomis, antakiais... tokiom soft atstovėms ir paletė manau daug intensyvesnių spalvų. Manau pačiai tenka spręst kiek prislopinta ar ryški spalvinė persona esi, ir jei kontrastas ir minimalus pas soft atstoves, tai dar nereiškia kad ir bespalvės jos. Manau ryškiuosius bruožus reikia pabrėžti naudojant intensyvesnes spalvas (tarkim manau ryškesnių žalių akių soft summer atstovių paletėje gan intensyvios turėtų būt visokios baklažano, alyvinės, avietinės... o rudaakėms jau mėlynai žalios paletės). Pagrindas soft summer atstovėm manau ne prislopintos pilkos spalvos, o maišytos temperatūros požiūriu, t.y. nei šaltos, nei šiltos... ir trupti labiau šaltos.
MB yra soft autumn atstovas, ir niekaip negalėjau aš jo tokio įsivaizduot, nes gana ryškūs tipas jis (net bandžiau į spalvinę lentelę foto kišt, tai gavosi kad jis žiema lotuliukas.gif ). Todėl jam kaip mėlynakiui tinka gan intensyvios teal'inės mėlynos, žalios, žydros... tokia intensyvi rudens plytinė raudona, ale burgundinė, o va visos ochrinės - prislopintos pasakyčiau... taip manau yra ir su soft summer - reikia atsirinkt savo ryškesnes spalvas 4u.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 09 22, 08:12)

Labai graži suknelė wub.gif ... dėl gabaritų nežinau... nelabai šsivaizduoju tuos gabaritus, bet šiaip smėlio laikrodžiui tokia tinkama turėtų būt, taip net fasonas panašus į smėlio laikrodį... iškirptė gili... nors apykaklė pridėtų + prie krutinės matyt g.gif ...nors snudas panašiai atrodo, ar ne g.gif ...bet visgi gal mažiau tos apykaklės reikėtų...
man rankovės tokios tiktų prie pastorėjusių pečių rolleyes.gif ... ir jei apačioje nebūt užtemptas užbaigimas - būtų mano suknelė thumbup.gif tobulai tiktų mano figūrai (kažkada panašią esu dėvėjus, nors storoko mezgimo, bet nestorino, smagiai nšiojosi)

raami man liemenė kažkokia biški be ryšio... atvartai negražūs... sudurimas ne vietoj... ir tos sagos taip ... bile susisegt... tokę nešiot nebent turėt tokį visai kantri stiliu... ir vistiek galėjo kailiukų gabalus kažkaip gražiau sudėliot, o tai atrodo kaip iš kokios striukės pašiltinimas išsegtas.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 22, 09:27)
Aha tokę 4u.gif ir jos nematau tik paskutinėje paletėje ax.gif , tiesa kituose užkišta kamputy viena, be draugijos, bet yra...
Tos paletės skiriasi matyt todėl kad ima skirtingo tipo soft atstovę kaip tipinę manau. Juk soft reiškia kad yra vienas iš bruožų šiltas (bet neaišku kuris), o du šalti. Ir apie spalvų intensyvumą nelabai ką sako. Juk soft atstovė gali būti ryškiomis akimis ar plaukų spalva (Man tie medaus atspalviai visai ryškūs, o jie kitoms soft tipo atstovėms net ir labai tinkantys), gana tamsiomis blakstienomis, antakiais... tokiom soft atstovėms ir paletė manau daug intensyvesnių spalvų. Manau pačiai tenka spręst kiek prislopinta ar ryški spalvinė persona esi, ir jei kontrastas ir minimalus pas soft atstoves, tai dar nereiškia kad ir bespalvės jos. Manau ryškiuosius bruožus reikia pabrėžti naudojant intensyvesnes spalvas (tarkim manau ryškesnių žalių akių soft summer atstovių paletėje gan intensyvios turėtų būt visokios baklažano, alyvinės, avietinės... o rudaakėms jau mėlynai žalios paletės). Pagrindas soft summer atstovėm manau ne prislopintos pilkos spalvos, o maišytos temperatūros požiūriu, t.y. nei šaltos, nei šiltos... ir trupti labiau šaltos.
MB yra soft autumn atstovas, ir niekaip negalėjau aš jo tokio įsivaizduot, nes gana ryškūs tipas jis (net bandžiau į spalvinę lentelę foto kišt, tai gavosi kad jis žiema lotuliukas.gif ). Todėl jam kaip mėlynakiui tinka gan intensyvios teal'inės mėlynos, žalios, žydros... tokia intensyvi rudens plytinė raudona, ale burgundinė, o va visos ochrinės - prislopintos pasakyčiau... taip manau yra ir su soft summer - reikia atsirinkt savo ryškesnes spalvas 4u.gif

labai pataiket su savo postu smile.gif , as esu is ryskesniu soft summer (bent taip manau),aciu uz mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 21, 20:13)
Gal reikėtų kelti klausimą ne kiek turit, o kiek nešiojat rolleyes.gif

Bent jau as nesioju visas, tik vienas daugiau kitas maziau. Yra tokios kur nesiojamos prie tam tikru drabuziu, man prie suknytes ant plonu petneseniu liemeneles turi but tos pacios spalvos. Todel turiu pvz turkio spalvos, violetine ir pan, jos eina i trasa daugiau vasara, taip pat kaip ir invisible tipo - labai plonos medziagos, su kuria atrodai beveik kaip be liemeneles smile.gif
QUOTE(raami @ 2011 09 22, 08:03)
Man asmeniškai beveik visos megstos storina.

drinks_cheers.gif

QUOTE(bytte @ 2011 09 22, 08:27)
ir pasakė kad aš jam vistiek nuoga gražiausia lotuliukas.gif kažkiek dabar, kai matyt nebe tokia graži  lotuliukas.gif , pastebėjau kad žiūrinėja nete, užklaustas sakė nori dovanų nupirkt...

Tos paletės skiriasi matyt todėl kad ima skirtingo tipo soft atstovę kaip tipinę manau. Juk soft reiškia kad yra vienas iš bruožų šiltas (bet neaišku kuris), o du šalti. Ir apie spalvų intensyvumą nelabai ką sako. Juk soft atstovė gali būti ryškiomis akimis ar plaukų spalva (Man tie medaus atspalviai visai ryškūs, o jie kitoms soft tipo atstovėms net ir labai tinkantys), gana tamsiomis blakstienomis, antakiais... tokiom soft atstovėms ir paletė manau daug intensyvesnių spalvų. Manau pačiai tenka spręst kiek prislopinta ar ryški spalvinė persona esi, ir jei kontrastas ir minimalus pas soft atstoves,

lotuliukas.gif
Maniskis tokia teorija isgirdo kazkada per TV, kad vyrams patinka nurenginet nuo moters grazius apatinius, tai va jam ji kazkaip prie sirdies tongue.gif

Bytte, aciu labai uz paaiskinimus, man padejo. Nes as irgi kaip ir Soft buciau, bet kad man ryzkios spalvos labai tinka, tokia raudona raudona ar sodriai melyna rolleyes.gif Tai kazkaip vis suabejodavau kartais del tu paleciu g.gif
Ar galeciau jum kada i Az pora foto atsiust, kad patvirtintumet mano itarimus tongue.gif

Dontstop, nzn ar suknele gera mintis turint omeny sudejima g.gif , cia gresme tokia, kad talija dings. O jei naudosit platesni dirza, tai atsizvelgiant i medziaga ir figuros tipa ir nezinia ar gerai atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 22, 10:06)
Dontstop, nzn ar suknele gera mintis turint omeny sudejima g.gif , cia gresme tokia, kad talija dings. O jei naudosit platesni dirza, tai atsizvelgiant i medziaga ir figuros tipa ir nezinia ar gerai atrodys g.gif

manau dontstop su smelio laikrodzio formos figura liemens dingimas negresia mirksiukas.gif
suknele grazi, daug lygaus mezgimo, storinti ypatingai neturetu, pyniu perpynimas graziai isryskins liemeni, abejoju tik del kaklo, bet paprastai gilus dekolte optiskai mazina krutine, tik nezinau kaip ta apykakle g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 09 22, 09:24)
manau dontstop su smelio laikrodzio formos figura liemens dingimas negresia mirksiukas.gif
suknele grazi, daug lygaus mezgimo, storinti ypatingai neturetu, pyniu perpynimas graziai isryskins liemeni, abejoju tik del kaklo, bet paprastai gilus dekolte optiskai mazina krutine, tik nezinau kaip ta apykakle g.gif

Nzn koks jusu sudejimas, as is savo patirties kalbu, nes pati esu smelio laikrodis su D krutine, tik aukstesne nei Donstop. Kadangi megztinis atrodo storokas, jis nepriglus pagal linijas, o kris nuo papu tiesiai zemyn (persiprasant uz issireiskima), ir cia smelio laikrodziui nieko gero neduoda. Nebent darant is plono siulo galima butu isgauti didesni kritima pagal kuno linijas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 rugsėjo 2011 - 09:38
Sveikos, skaičiau skaičiau, bet neradau kur ir kaip nusistatyti savo tipą, gal galėtumet pasidalinti ta informacija ar nuorodomis? 4u.gif kadangi drabužiai spintoje netelpa ir daugiau nei pusės jų nenešioju, tai nusprendžiau daryti tvarką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 22, 10:30)
Nzn koks jusu sudejimas, as is savo patirties kalbu, nes pati esu smelio laikrodis su D krutine, tik aukstesne nei Donstop. Kadangi megztinis atrodo storokas, jis nepriglus pagal linijas, o kris nuo papu tiesiai zemyn (persiprasant uz issireiskima), ir cia smelio laikrodziui nieko gero neduoda. Nebent darant is plono siulo galima butu isgauti didesni kritima pagal kuno linijas. g.gif

Siūlas nors ir storokas bet be jokių tokių išmezginėjimų kur putlumo priduoda, labiau toks sutempentis man pasirodė. Tskant gali kaip dešra beveik įsispraust ir lašiakai neįsirėš, kas būna su plonesnio mezgimo tokiom suknutėm (bent man, rodos ir nėr jų labai daug, bet aptempi save truputi ir išsiryškina su plonu trikotažu visas "grožis", o kai storesnis tirkotažas ž normaliai). O tos pynės duotu prigludimą prie talijos, tikrai nekabėtu jin nuo papų... nes man labai netinka kai kabo nuo papų, bet su tokia gerai atrodžiau. Man diržai, kaip kriaušiai šiaip sau, nešiočiau be... bet ir su diržu šita suknutė thumbup.gif , o diržai smėlio laikrodukams manau labai ir labai tinkantis dalykas: pabrėžia pačią ploniausę vietą - taliją.
Atsakyti