Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 09 21, 15:07)

A cia labai baisu? g.gif mastau ar gydytis reik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 rugsėjo 2011 - 15:10
Sveikos,

klausimas: pvz. jei aksesuarai tarkim turkio spalvos, tai megztukas koks nors topas nebegali būti irgi turkio spalvos, nes susilies?

jei kas nori pasižaist su spalvom: Virtual makeover
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 09 21, 16:48)
Sveikos,

klausimas: pvz. jei aksesuarai tarkim turkio spalvos, tai megztukas koks nors topas nebegali būti irgi turkio spalvos, nes susilies?

Žiūrint kokie tie aksesuarai, koks pakabukas aišku susilies su megztuku, bet tarkim auskarai gal visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 21, 15:09)
A cia labai baisu? g.gif mastau ar gydytis reik biggrin.gif

reikia reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 09 21, 16:56)
reikia reikia  biggrin.gif

liezuvis.gif
Isduosiu paslapti - apatiniai yra zymiai patogesne manija vienu atzvilgiu cool.gif vyrai, kurie gal ir negali suprasti kam reikia simto bonkuciu ar stiklainiuku ant kosmetikos lentynos ar panasiai, retai priestaraus, kad perki daug idomiu apatiniu flirt.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 21, 18:06)
liezuvis.gif
Isduosiu paslapti - apatiniai yra zymiai patogesne manija vienu atzvilgiu cool.gif vyrai, kurie gal ir negali suprasti kam reikia simto bonkuciu ar stiklainiuku ant kosmetikos lentynos ar panasiai, retai priestaraus, kad perki daug idomiu apatiniu  flirt.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif Mano vyrui labai patinka įvairenybė šitoj srity rolleyes.gif (jis ir pats neatsilieka)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 09:10)
na teorija ir lieka teorija 4u.gif . Iš šios teorijos žvelgiant: aš nepasikeičiau per visą savo gyvenimą, nes didžiausias pokytis (spalviniu atžvilgiu) pas mane įvyko po vaikelio gimimo. Pakito, kaip minėjau, akių spalva, plaukų bei odos. Kiek žinau testerį renka dominuojančių spalvų, būtent jie gautusi visiškai kiti. Vien tai kad krem pudrą tenka ne vienu, o bent dviem tonais kitokę imti (seniau net šviesiausia būdavo per tamsi) jau daug ką pasako. O juk pagal testerį renka akių, plaukų ir veido odos intencifikatorių ... ir kaip galima paryškinti vario spalvos plaukus, jei jie su amžiumi lieka visai nebe vario? ...ir kelinta baltaplaukė blondinė tokia lieka artėjant prie 40-ties (nedažant, ir tarkim jei nepražilo)?

Beauty For All Season - trumpinys BFAS. Ten spalviniai tipai skirstomi į pagrindinius metų laikus: vasarą, rudenį, žiemą ir pavasarį.
Paskui suskirsto pagal kontrastingumą plaukų, akių ir odos:
šviesus tipas - 2 + 1 vidutinis arba visi 3 šviesūs:
natūralus - 2 vidutiniai + 1 šviesus arba visi 3 vidutiniai
ryškus - 2 tamsūs + 1 vid. ar 3 tamsūs, arba 2 vid. + 1 tams.
kontrastingas - 1 švies. + 1 vid. + 1 tams. ar 2 tams. + 1 švies. arba 2 švies. + 1 tams
... ir dar smulkina tipus į potipius atsižvelgiant į akių spalvą, odos ar plaukų specifinę galbūt spalvą (nes to pačio spalvinio tipo gali būt ir žaliom ir mėlynom ir rudom akim). Jiems duoda visokius ten pavadinimus: saulėtas, dinamiškas, egzotiškas...
...visa tai įeina į tipo pavadinimą pvz.: Сontrasting Exotic Winter (Kontrastinga Egzotiška Žiema), True Topaz Spring (Natūralus Topazo Pavasaris)... kitų pavadinimų aš net nemokų išsiverst ... visą klasifikaciją turiu Word formatu blush2.gif

Oho, įdomu 4u.gif

Aš jau pradėjau tvarkyti savo spintą, susirašiau kokių drabužių trūksta, reikės pradėti ieškotis ax.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad man su savo 5 liemenelem po krumais reikia sleptis. biggrin.gif Kelnaiciu turiu apie 15-17. blush2.gif Dazniausiai apatinis trikotaza perku is VS, Lindex, Etam, bet tik kai buna ispardavimai.

P.S grazios Soy idetos suknutes. bigsmile.gif Ypac antra ir trecia. Piirmaja tokio tipo turiu, nesioju darbe ziema su storom tympom ir ilgais batais.
Atsakyti
Visai ne vietoj raudonuojat. Man atrodo labai normalu, kad moteris turi daugiau apatiniu smile.gif
Atsakyti
Gal reikėtų kelti klausimą ne kiek turit, o kiek nešiojat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 21, 14:24)
O megztos sukneles tai man tokios patinka
user posted image

Kažin ar tokios labai storina? Turėjau vieną tiesią megztą, bet nuotraukose pamačiau kad man viską išryškina (t.y. pilvą ir šlaunis), o kaip tokio tipo?

Išsirinkau šiandien rankinę, bet nežinau, ar prilips ji man ar ne. Kaip manote, už nemažą dirbtinės odos rankinę ne per daug mokėti 119 lt?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 09 21, 20:32)
Kažin ar tokios labai storina? Turėjau vieną tiesią megztą, bet nuotraukose pamačiau kad man viską išryškina (t.y. pilvą ir šlaunis), o kaip tokio tipo?

Išsirinkau šiandien rankinę, bet nežinau, ar prilips ji man ar ne. Kaip manote, už nemažą dirbtinės odos rankinę ne per daug mokėti 119 lt?

Toks modeliukas , mano manymu, tiktu tik labai lieknoms. rolleyes.gif
Atsakyti