na teorija ir lieka teorija
. Iš šios teorijos žvelgiant: aš nepasikeičiau per visą savo gyvenimą, nes didžiausias pokytis (spalviniu atžvilgiu) pas mane įvyko po vaikelio gimimo. Pakito, kaip minėjau, akių spalva, plaukų bei odos. Kiek žinau testerį renka dominuojančių spalvų, būtent jie gautusi visiškai kiti. Vien tai kad krem pudrą tenka ne vienu, o bent dviem tonais kitokę imti (seniau net šviesiausia būdavo per tamsi) jau daug ką pasako. O juk pagal testerį renka akių, plaukų ir veido odos intencifikatorių ... ir kaip galima paryškinti vario spalvos plaukus, jei jie su amžiumi lieka visai nebe vario? ...ir kelinta baltaplaukė blondinė tokia lieka artėjant prie 40-ties (nedažant, ir tarkim jei nepražilo)?
Beauty For All Season - trumpinys BFAS. Ten spalviniai tipai skirstomi į pagrindinius metų laikus: vasarą, rudenį, žiemą ir pavasarį.
Paskui suskirsto pagal kontrastingumą plaukų, akių ir odos:
šviesus tipas - 2 + 1 vidutinis arba visi 3 šviesūs:
natūralus - 2 vidutiniai + 1 šviesus arba visi 3 vidutiniai
ryškus - 2 tamsūs + 1 vid. ar 3 tamsūs, arba 2 vid. + 1 tams.
kontrastingas - 1 švies. + 1 vid. + 1 tams. ar 2 tams. + 1 švies. arba 2 švies. + 1 tams
... ir dar smulkina tipus į potipius atsižvelgiant į akių spalvą, odos ar plaukų specifinę galbūt spalvą (nes to pačio spalvinio tipo gali būt ir žaliom ir mėlynom ir rudom akim). Jiems duoda visokius ten pavadinimus: saulėtas, dinamiškas, egzotiškas...
...visa tai įeina į tipo pavadinimą pvz.: Сontrasting Exotic Winter (Kontrastinga Egzotiška Žiema), True Topaz Spring (Natūralus Topazo Pavasaris)... kitų pavadinimų aš net nemokų išsiverst ... visą klasifikaciją turiu Word formatu
Aš jau pradėjau tvarkyti savo spintą, susirašiau kokių drabužių trūksta, reikės pradėti ieškotis