QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 09:48)
O gal žinot kokios firmos liemenėlių mažų dydžių platesnei krutinei (tiksliau didesniam tarpui (.) (.) ) kas turi asortimentą. Nes aš niekur nerandu... kitose firmose nei vieno modelio išvis nebūna net tokio dydžio... net be galimybės pasimatuot
Kadangi žiauriai nemėgstu lankytis po apatinio trikotažo parduotuves (ypač kai paprašai reikiamo dydžio ir tau pasako kad tokio nėr, nebent su padidinimais... ir kad man tų padidinimų būtinai būtinai reikia... nes normali moteris negali turėt tokios krutinės ), tai turiu minimaliai liemenėlių: vieną šviesiai rausvą ir dvi juodas ... norėčiau dar vienos be petnešėliu neutralios ir dar vienos šviesios minimum...
Kadangi žiauriai nemėgstu lankytis po apatinio trikotažo parduotuves (ypač kai paprašai reikiamo dydžio ir tau pasako kad tokio nėr, nebent su padidinimais... ir kad man tų padidinimų būtinai būtinai reikia... nes normali moteris negali turėt tokios krutinės ), tai turiu minimaliai liemenėlių: vieną šviesiai rausvą ir dvi juodas ... norėčiau dar vienos be petnešėliu neutralios ir dar vienos šviesios minimum...
O esat bandžiusi su padidinimu iš viso? Nelabai man suprantamas toks nusiteikimas, nes pvz mano sesutės krūtinė B dydžio, bet nėra putli ir tas tarpelis kaip sakot gana platus, jai tik su padidinimu liemenėlės atrodo dailiai: krūtinė nepasidaro didesnė, tiesiog tarpas vizualiai gerokai sumažėja ir pati krūtinė tampa putlesnė. Tos visos medvilninės be jokių pakietinimų atrodo negražiai, jau tada geriau be jokios leimenlės nei su tokiom Turiu mintyje savo sesę, su minėtom bėdelėm, moterims su putliom krūtinėm net ir plonytė liemenėlė atrodo labai gražiai.