Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 09:48)
O gal žinot kokios firmos liemenėlių mažų dydžių platesnei krutinei (tiksliau didesniam tarpui (.) (.)  ) kas turi asortimentą. Nes aš niekur nerandu... kitose firmose nei vieno modelio išvis nebūna net tokio dydžio... net be galimybės pasimatuot verysad.gif
Kadangi žiauriai nemėgstu lankytis po apatinio trikotažo parduotuves (ypač kai paprašai reikiamo dydžio ir tau pasako kad tokio nėr, nebent su padidinimais... ir kad man tų padidinimų būtinai būtinai reikia... nes normali moteris negali turėt tokios krutinės doh.gif ), tai turiu minimaliai liemenėlių: vieną šviesiai rausvą ir dvi juodas ... norėčiau dar vienos be petnešėliu neutralios ir dar vienos šviesios minimum...

O esat bandžiusi su padidinimu iš viso? Nelabai man suprantamas toks nusiteikimas, nes pvz mano sesutės krūtinė B dydžio, bet nėra putli ir tas tarpelis kaip sakot gana platus, jai tik su padidinimu liemenėlės atrodo dailiai: krūtinė nepasidaro didesnė, tiesiog tarpas vizualiai gerokai sumažėja ir pati krūtinė tampa putlesnė. Tos visos medvilninės be jokių pakietinimų atrodo negražiai, jau tada geriau be jokios leimenlės nei su tokiom g.gif Turiu mintyje savo sesę, su minėtom bėdelėm, moterims su putliom krūtinėm net ir plonytė liemenėlė atrodo labai gražiai.
Atsakyti
Aš turiu mažą krūtinę, tai tik su padidinimais (silikonais) nešioju. Dydis vistiek A, bet forma atrodo gražiai rolleyes.gif. O su visai be nieko, tai kaip 12 metų mergaitė atrodau doh.gif Šiais metais net maudimuką tokį pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 09 21, 11:03)
O esat bandžiusi su padidinimu iš viso? Nelabai man suprantamas toks nusiteikimas, nes pvz mano sesutės krūtinė B dydžio, bet nėra putli ir tas tarpelis kaip sakot gana platus, jai tik su padidinimu liemenėlės atrodo dailiai: krūtinė nepasidaro didesnė, tiesiog tarpas vizualiai gerokai sumažėja ir pati krūtinė tampa putlesnė. Tos visos medvilninės be jokių pakietinimų atrodo negražiai, jau tada geriau be jokios leimenlės nei su tokiom g.gif Turiu mintyje savo sesę, su minėtom bėdelėm, moterims su putliom krūtinėm net ir plonytė liemenėlė atrodo labai gražiai.

na prieš pakietinimus aš nieko prieš (jie labai gražiai viską išformuojai, jei kokybiški, o ne tik porolono lakštai), bet aš apie padidinimą kalbu, kai tokie pagalviukai įsideda... gal ir keistai skamba, bet aš esu patenkinta savo mažu dydžiu, o padidinimai prideda prie bendro mano vaizdo ne taip ir mažai + svorio optiškai... todėl nenoriu net ir B dydžio blush2.gif ...kai matavausi - mane net purtė nuo atvaizdo su padidinta krutine (matyt keista šiais išpūstų papų laikais, bet... galiu tik džiaugti kad mano vyrui patinka būtent tokio tipo figūros: labai maža krutinė ir didelis užpakaliukas)
pas mane jau nėra jokio putlumo... nenešiojau jaunystėje jokios liemenėlės (vieną turėjau sexsy atvejui), bet atmaitinus du savo vaikus nemažai laiko... nebegaliu sau to leisti... vaizdelis nekoks lotuliukas.gif ...mano dydis 38A arba 85AA... ir jų arčiau viena kitos niekaip sustumt neina, pagalvėlės tik iškelia kažkiek... būna fasonai tokiom krutinėm kiek kitokie (be petnešėliu arba petnešėlės ties išorine krutinės puse eina), tada gerai žiūrisi blush2.gif tai vat ir domaujuosi gal kas užtikę yra firmą kuri turi tokių didesnę pasiūlą mažų dydžių (kažkodėl tokios būna didelių dydžių)...
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 09 20, 19:47)

grazus batai ir megstukas mirksiukas.gif  patiko man.  smile.gif

QUOTE(kumiko @ 2011 09 20, 20:23)
o kur perkate apatini trikotaza? kiek vienetu jums reikia atrodo turet? g.gif  mastau.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(lauryna @ 2011 09 20, 21:41)
Patiko. 4u.gif Is kur palaidine ?

Smagu. Asia shopas buvęs, dabar pakeitęs pavadinimą nežinau į kokį ax.gif

Apatiniai. Aš žiauriai neekonomiška blush2.gif turiu virš 30 liemenelių, apie 50 kelnaičių. Jaučiu tam aistrą, užtat tokie kiekiai.
O jei reikėtų apskaičiuoti kažkokį optimalų kiekį, manau, minimum 7 liemenėlės (nes vasarą prie plonų, peršviečiamų, atvirų rūbų tenka kruopščiai derinti), minimum 15 kelnaičių (kad galima būtų 2 savaitėm išvažiuoti į kelionę ir nesukti galvos dėl skalbimo).
Perku paprastai rūbų parduotuvėse, renkuosi tik medvilnę, o liemenėles geriausiai be jokių pakietinimų ir jau tikrai be porolono (mano dydžiui poroloninių tikriausiai ir nebūna blush2.gif ) 4u.gif
Man dar yra būtinas daiktas - sportinė liemenėlė. Turiu keletą, nes sportuoju kasdien, o taip pat miegu su jom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 rugsėjo 2011 - 12:06
QUOTE(dontstop @ 2011 09 21, 12:02)

Apatiniai. Aš žiauriai neekonomiška  blush2.gif  turiu virš 30 liemenelių, apie 50 kelnaičių. Jaučiu tam aistrą, užtat tokie kiekiai.

Man dar yra būtinas daiktas - sportinė liemenėlė. Turiu keletą, nes sportuoju kasdien, o taip pat miegu su jom  blush2.gif

Ooo, kolege.
Bent ne man vienai geda biggrin.gif

Miegat su liemenele g.gif ?

Bytte, man problema buvo visad atvirksciai, krutine nemaza ir irgi sunkoka budavo, bent prie 10 m Lietuvoj susirasti (75D). Reikia bandyti ir rasit savo firma, man pvz atsitiko taip su Lasenza, ju modeliai kazkaip ideliai man tinka g.gif
Kad krutine optiskai svori didina sutinku, nes pati matau, kad su rubais kurie mazina krutine is kart atrodau lieknesne.
Automatiskai daznai ir virsutinie kuno dalies rubas didenio dydzio turi buti, turiu kostiumeliu kur apacia 36 o svarkas 38.
Papildyta:

Perku  paprastai rūbų parduotuvėse, renkuosi tik medvilnę, o liemenėles geriausiai be jokių pakietinimų ir jau tikrai be porolono (mano dydžiui poroloninių tikriausiai ir nebūna  blush2.gif4u.gif

Beje, buna didinanciu ir F dydziams doh.gif Nors nzn kam to reikia g.gif . Kazkada apsizioplinus sau parsisiunciau tokia gerai didinancia, geline ta vadinama, tai atrodziau kaip Pamelos drauge doh.gif taip nei karto ir neuzsidejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 11:27)
na prieš pakietinimus aš nieko prieš (jie labai gražiai viską išformuojai, jei kokybiški, o ne tik porolono lakštai), bet aš apie padidinimą kalbu, kai tokie pagalviukai įsideda... gal ir keistai skamba, bet aš esu patenkinta savo mažu dydžiu, o padidinimai prideda prie bendro mano vaizdo ne taip ir mažai + svorio optiškai... todėl nenoriu net ir B dydžio blush2.gif ...kai matavausi - mane net purtė nuo atvaizdo su padidinta krutine (matyt keista šiais išpūstų papų laikais, bet... galiu tik džiaugti kad mano vyrui patinka būtent tokio tipo figūros: labai maža krutinė ir didelis užpakaliukas)
pas mane jau nėra jokio putlumo... nenešiojau jaunystėje jokios liemenėlės (vieną turėjau sexsy atvejui), bet atmaitinus du savo vaikus nemažai laiko... nebegaliu sau to leisti... vaizdelis nekoks lotuliukas.gif ...mano dydis 38A arba 85AA... ir jų arčiau viena kitos niekaip sustumt neina, pagalvėlės tik iškelia kažkiek... būna fasonai tokiom krutinėm kiek kitokie (be petnešėliu arba petnešėlės ties išorine krutinės puse eina), tada gerai žiūrisi blush2.gif tai vat ir domaujuosi gal kas užtikę yra firmą kuri turi tokių didesnę pasiūlą mažų dydžių (kažkodėl tokios būna didelių dydžių)...

o is kokio jus miesto? jei is Vilniaus, tai rekomenduociau paieskot liemeneles Gariunu turguje. As visada perku tenai, pasirinkimas tikrai didelis. Randu ir kokybisku ir graziu (labiau megstu paprastas be neriniu) ir uz padoria kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 10:48)
Aš nete kai radau Vanessa Montoro suknes buvau sužavėta rolleyes.gif ... tik su visais mezginiais pastebėjau vieną man nelabai patinkantį dalyką - jie gerai dažniausiai žiūrisi ant ypač plonų. Kažkaip storina visi tie raštai, ir kuo jie įmantresni  - tuo labiau. Kai pasižiūriu osinkoi įgyvendintus tos pačios Vanesos mezginius ant realių moterų - nu  unsure.gif nesinori man taip atrodyt... bet šiaip man gražūs jos darbai.

megzta drabuzi taip pat reikia kruopsciai rinktis, bet yra zmoniu kuriems daiktas patiko - nuzimezge/ apsivilko ir vualia biggrin.gif
Dar daug lemia siulas ir spalva (siulai su pukeliu storina, taip pat ir netinkamai parinktos spalvos kila kita prideda, raukinukai, klosteles ir t.t).
Sudominot su tais igyvendinimais osinkoj, eisiu paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulinija @ 2011 09 21, 13:46)
o is kokio jus miesto? jei is Vilniaus, tai rekomenduociau paieskot liemeneles Gariunu turguje. As visada perku tenai, pasirinkimas tikrai didelis. Randu ir kokybisku ir graziu (labiau megstu paprastas be neriniu) ir uz padoria kaina  rolleyes.gif

iš Klaipėdos... ten tai tikrai nieko padoraus turgui nėra... jei didesnės apimties liemenėlė, tai vis tiek kaušelis prie kaušelio ir tik tos virvelės ilgesnės. Tai gaunasi kaušelis sau, (.)(.) sau.

Shana mažų krutinių temoje kažkas minėjo Lasenzą, bet ... ten irgi tik kokie keli variantai siūlomi... ir VS gana mažas pasiūlymas... ah ir kaip čia paišlaidausi biggrin.gif labai ekonomiška esu rolleyes.gif bet labai norėtusi paišlaidauti thumbup.gif
Atsakyti
O man apatiniai niekad nebuvo idomu nei aistros tam kada jauciau, man visada labai gaila jiems leisti pinigus biggrin.gif Kelnaites perku medvilnines, o liemeneles pripazistu tik visiskai lygias minimalistines, vienintelis reikalavimas - patogu ir kad grazi forma butu. Kuno spalvos, balta, juoda, a dar tokia raudono vyno spalvos turiu. Viskas. Neperku nei neriniuotu, nei geletu, nu zodziu man neidomu. Va virsutiniai rubai kitas reikalas rolleyes.gif
Papildyta:
O megztos sukneles tai man tokios patinka
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 21 rugsėjo 2011 - 13:21
QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 13:05)
ah ir kaip čia paišlaidausi biggrin.gif labai ekonomiška esu rolleyes.gif  bet labai norėtusi paišlaidauti thumbup.gif

Jums liemenėlių paieškos kaip man džinsų biggrin.gif amžina tragedija, kai jau atrandu trinu iki visiškos "mirties", nors figūra nėra problematiška ir dydis nedidelis, bet va nėra tinkamų ir viskas g.gif todėl šitai sričiai nė netaikau spalvinio atitikimo pagal tipą, džiaugiusoi randusi bent plius minus tinkančius.
Atsakyti
O man apatiniams pinigu negaila biggrin.gif nors tu kurie juos mato ratas, tsakant, labai mazas lotuliukas.gif

Is idetu sukneliu grazi antra, bet as tokios strukturos net nepavadinciau megzta:geda2:
Atsakyti

Apatiniai. Aš žiauriai neekonomiška  blush2.gif turiu virš 30 liemenelių, apie 50 kelnaičių.

blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti