Kiekvienas turim kažkokius tai rūbus, kurie "nelimpa" ir nepatinka ne tik ant savęs, bet ir ant kitų. Man tai - tympos, negražu net ant nuostabiausių lieknų laibų kojų
QUOTE(dontstop @ 2011 09 20, 16:49)
Kiekvienas turim kažkokius tai rūbus, kurie "nelimpa" ir nepatinka ne tik ant savęs, bet ir ant kitų. Man tai - tympos, negražu net ant nuostabiausių lieknų laibų kojų
Man tympos gražu prie trumpesnių suknių. O va kur tik tympos ir trumpas viršus tai be ryšio... Va čia gražu:
Hm kaip idomiai, megztu sukneliu gi visokiu visokiausiu yra, net nemaniau, kad toks rubas aplamai kazkam gali nepatikti, nesvarbu kokio modelio
As is londono kaip tik parsiveziau sviesiai pilka megzta suknele, masininio mezgimo, svelni, maloni su angora Beje pirkau uz 19 svaru, o pries tai kainavo 140, dizaineriska Nu cia smulkme aisku, ne del to pirkau, bet siaip smagu pasidare pamacius
Nors va pati dzinsiniu sijonu nemegstu, retai man buna jie grazaus modelio, aisku galima butu rasti, bet kazkaip nezinau, daug grazesni ne dzinsiniai
As is londono kaip tik parsiveziau sviesiai pilka megzta suknele, masininio mezgimo, svelni, maloni su angora Beje pirkau uz 19 svaru, o pries tai kainavo 140, dizaineriska Nu cia smulkme aisku, ne del to pirkau, bet siaip smagu pasidare pamacius
Nors va pati dzinsiniu sijonu nemegstu, retai man buna jie grazaus modelio, aisku galima butu rasti, bet kazkaip nezinau, daug grazesni ne dzinsiniai
sveikos
grazus batai ir megstukas patiko man.
o va tympos man labai patinka as anksciau nenesiojau sukneliu, bet kai atejo i mada tympos pries kelis metus nuo to laiko ir suknutes visokias pamegau tinkancias prie timpu
o del veltu tapiuku galiu parekomenduoti is SM dvi labai geras, su meile veliancias moteris http://www.supermama...howtopic=714765 ir http://www.supermama...?...713596&st=0 labai zaviuosi as ju abieju darbais ir taip pat anksciau kur buvo ikelta nuoroda taip pat labai labai profesionalios tapkes
QUOTE(dontstop @ 2011 09 19, 14:52)
Papildžiau savo kapsulę:
grazus batai ir megstukas patiko man.
QUOTE(dontstop @ 2011 09 20, 16:49)
o va tympos man labai patinka as anksciau nenesiojau sukneliu, bet kai atejo i mada tympos pries kelis metus nuo to laiko ir suknutes visokias pamegau tinkancias prie timpu
o del veltu tapiuku galiu parekomenduoti is SM dvi labai geras, su meile veliancias moteris http://www.supermama...howtopic=714765 ir http://www.supermama...?...713596&st=0 labai zaviuosi as ju abieju darbais ir taip pat anksciau kur buvo ikelta nuoroda taip pat labai labai profesionalios tapkes
QUOTE(Soy @ 2011 09 20, 18:17)
Hm kaip idomiai, megztu sukneliu gi visokiu visokiausiu yra, net nemaniau, kad toks rubas aplamai kazkam gali nepatikti,
Vat ir man atrodo toks neutralus drabuzis, todel puoliau teirautis kas ten neitinka.
Del derinimo, tai nederinu as ju...suknele+pedkelnes+bet kurie is turimu batu+viena ir ta pati mylima rankine+paltas. Tiek to derinimo
QUOTE(agnieszka.v @ 2011 09 20, 11:51)
bytte,
taip, konsultavausi BFAS sistemoje. Ir pati esu tos sistemos konsultantė. Jei susidomėjote, kviečiu rašyti a.ž.
Teoriškai, spalvinis tipas nesikeičia per visą gyvenimą. Todėl testuojant konsultantas ypatingą dėmesį kreipia į apšvietimą, kad kliento oda būtų neįdegusi ir ataugę naturalūs plaukai.
Sutinku, save vertinti ir pamatyti yra nelengva užduotis.
taip, konsultavausi BFAS sistemoje. Ir pati esu tos sistemos konsultantė. Jei susidomėjote, kviečiu rašyti a.ž.
Teoriškai, spalvinis tipas nesikeičia per visą gyvenimą. Todėl testuojant konsultantas ypatingą dėmesį kreipia į apšvietimą, kad kliento oda būtų neįdegusi ir ataugę naturalūs plaukai.
Kas yra BFAS sistema?
QUOTE(Shana @ 2011 09 20, 14:49)
Jums bus kaip man, man kazkaip nuo vaikystes antipatija storoms pedkelnems uzsilikus . Dabar aisku ju ir neturiu kur nesioti, bet ir siaip man jos nesiziuri ir nelimpa
Man irgi.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 09 19, 13:52)
Patiko. Is kur palaidine ?
QUOTE(agnieszka.v @ 2011 09 20, 11:51)
bytte,
na teorija ir lieka teorija . Iš šios teorijos žvelgiant: aš nepasikeičiau per visą savo gyvenimą, nes didžiausias pokytis (spalviniu atžvilgiu) pas mane įvyko po vaikelio gimimo. Pakito, kaip minėjau, akių spalva, plaukų bei odos. Kiek žinau testerį renka dominuojančių spalvų, būtent jie gautusi visiškai kiti. Vien tai kad krem pudrą tenka ne vienu, o bent dviem tonais kitokę imti (seniau net šviesiausia būdavo per tamsi) jau daug ką pasako. O juk pagal testerį renka akių, plaukų ir veido odos intencifikatorių ... ir kaip galima paryškinti vario spalvos plaukus, jei jie su amžiumi lieka visai nebe vario? ...ir kelinta baltaplaukė blondinė tokia lieka artėjant prie 40-ties (nedažant, ir tarkim jei nepražilo)?
QUOTE(Babi* @ 2011 09 20, 20:26)
Kas yra BFAS sistema?
Beauty For All Season - trumpinys BFAS. Ten spalviniai tipai skirstomi į pagrindinius metų laikus: vasarą, rudenį, žiemą ir pavasarį.
Paskui suskirsto pagal kontrastingumą plaukų, akių ir odos:
šviesus tipas - 2 + 1 vidutinis arba visi 3 šviesūs:
natūralus - 2 vidutiniai + 1 šviesus arba visi 3 vidutiniai
ryškus - 2 tamsūs + 1 vid. ar 3 tamsūs, arba 2 vid. + 1 tams.
kontrastingas - 1 švies. + 1 vid. + 1 tams. ar 2 tams. + 1 švies. arba 2 švies. + 1 tams
... ir dar smulkina tipus į potipius atsižvelgiant į akių spalvą, odos ar plaukų specifinę galbūt spalvą (nes to pačio spalvinio tipo gali būt ir žaliom ir mėlynom ir rudom akim). Jiems duoda visokius ten pavadinimus: saulėtas, dinamiškas, egzotiškas...
...visa tai įeina į tipo pavadinimą pvz.: Сontrasting Exotic Winter (Kontrastinga Egzotiška Žiema), True Topaz Spring (Natūralus Topazo Pavasaris)... kitų pavadinimų aš net nemokų išsiverst ... visą klasifikaciją turiu Word formatu
Papildyta:
Aš tikriausiai neturiu tokio rūbo kuris taip visai neliptų... dėl stiliaus ar dar kažko tai jo, turiu ko nemėgstu
Aš timpas nešioju vietoj storų pėdkelnių su ilgais batais . Turiu tokią savybę susiplėšyt padus (prikrenta smėlio ar kokio velnio... nesuprantu), tai apsimoka. Problema su kokybe... šiuo metu nerandu nieko doro... nei pėdkelnių anei tympų... ypač dukrai reikėtų, jau šaltoka darosi, o vaikiški dydžiai jai maži jau.
Dėl apatinio trikotažo man irgi įdomu būtų: kaip ir kiek, kad ekonomiška būtų
QUOTE(kumiko @ 2011 09 20, 19:23)
o kur perkate apatini trikotaza? kiek vienetu jums reikia atrodo turet?
Liemenėles visada tik dvi (tamsią ir šviesią (kūno, baltos ar pan. spalvos), kelnaičių neskaičiavau, bet keletą šviesių (paprastai nešiojamų po šviesiais vasariniais drabužiais) ir didesnė dalis tamsių. Kaip minimum 7 vnt nes kartais nepavyksta dažniau išsiskalbti, o keičiu kasdien. Va liemenėlę nešioju ilgiau, neturiu bėdos dėl prakaitavimo, todėl nematau prasmės turėti jų daugiau ir keisti kasdien.
Kelnaites perku paprastai lietuviškas (su tam tikrais nukrypimais), labai patinka Lega ir Gunda firmos, jų dažniausiai randu Utenos trikotažo išparduotuvėse. Liemenėles perku stichiškai, priklausomai nuo to, kiek pinigučių galiu skirti, bet šiaip geriausios iš turėtų austrų Hubber (nesu tikra ar gerai rašau) ir VS, nesunešiojamos
Tympos man nelabai neturiu nei vienu.
Dzinsiniai sijonai patinka 2 variantais - pliazinis mini ir piestukinis modelis
Spy, tie gaminiai smulkaus masininio mezgimo man priimtinesni as net apie juos kaip apie mezginius negalvoju. Man megztas tai visad koks storesnis rastuotas ir tt rubas
As sioj srity netaikau ekonomiskumo principo . Cia man patinka tureti daug ir gero. Bent jau man atsibostu tureti vien juoda ir balta liemenele, turiu ir riozines ir violetines ir raudonas ir su kvietkais ir su kvarbatkom ir kaledines Tiesa kai kurios yra pas mane labai ilgai, nes perku kokybiskas ir tiesiog nesusitampo greitai. As geriau rankinuku maziau turesiu, o liemenuku daugiau .
Labiausiai patinka Valisere cia per ispardavimus prasinesu , tai pat siunciuosi LaSenzos, ju modeliai man idealiai tinka, o kitu siaip vienetai yra.
Va kelnaiciu paprastu medvilniniu tai tiesiog pokais nusiperku kokiam HM ar Primarke, kiek tarnauja tiek, ne fontanus kainuoja.
Dzinsiniai sijonai patinka 2 variantais - pliazinis mini ir piestukinis modelis
Spy, tie gaminiai smulkaus masininio mezgimo man priimtinesni as net apie juos kaip apie mezginius negalvoju. Man megztas tai visad koks storesnis rastuotas ir tt rubas
QUOTE(bytte @ 2011 09 21, 08:10)
Dėl apatinio trikotažo man irgi įdomu būtų: kaip ir kiek, kad ekonomiška būtų
As sioj srity netaikau ekonomiskumo principo . Cia man patinka tureti daug ir gero. Bent jau man atsibostu tureti vien juoda ir balta liemenele, turiu ir riozines ir violetines ir raudonas ir su kvietkais ir su kvarbatkom ir kaledines Tiesa kai kurios yra pas mane labai ilgai, nes perku kokybiskas ir tiesiog nesusitampo greitai. As geriau rankinuku maziau turesiu, o liemenuku daugiau .
Labiausiai patinka Valisere cia per ispardavimus prasinesu , tai pat siunciuosi LaSenzos, ju modeliai man idealiai tinka, o kitu siaip vienetai yra.
Va kelnaiciu paprastu medvilniniu tai tiesiog pokais nusiperku kokiam HM ar Primarke, kiek tarnauja tiek, ne fontanus kainuoja.
O gal žinot kokios firmos liemenėlių mažų dydžių platesnei krutinei (tiksliau didesniam tarpui (.) (.) ) kas turi asortimentą. Nes aš niekur nerandu... kitose firmose nei vieno modelio išvis nebūna net tokio dydžio... net be galimybės pasimatuot
Kadangi žiauriai nemėgstu lankytis po apatinio trikotažo parduotuves (ypač kai paprašai reikiamo dydžio ir tau pasako kad tokio nėr, nebent su padidinimais... ir kad man tų padidinimų būtinai būtinai reikia... nes normali moteris negali turėt tokios krutinės ), tai turiu minimaliai liemenėlių: vieną šviesiai rausvą ir dvi juodas ... norėčiau dar vienos be petnešėliu neutralios ir dar vienos šviesios minimum...
Aš nete kai radau Vanessa Montoro suknes buvau sužavėta ... tik su visais mezginiais pastebėjau vieną man nelabai patinkantį dalyką - jie gerai dažniausiai žiūrisi ant ypač plonų. Kažkaip storina visi tie raštai, ir kuo jie įmantresni - tuo labiau. Kai pasižiūriu osinkoi įgyvendintus tos pačios Vanesos mezginius ant realių moterų - nu nesinori man taip atrodyt... bet šiaip man gražūs jos darbai.
Kadangi žiauriai nemėgstu lankytis po apatinio trikotažo parduotuves (ypač kai paprašai reikiamo dydžio ir tau pasako kad tokio nėr, nebent su padidinimais... ir kad man tų padidinimų būtinai būtinai reikia... nes normali moteris negali turėt tokios krutinės ), tai turiu minimaliai liemenėlių: vieną šviesiai rausvą ir dvi juodas ... norėčiau dar vienos be petnešėliu neutralios ir dar vienos šviesios minimum...
Aš nete kai radau Vanessa Montoro suknes buvau sužavėta ... tik su visais mezginiais pastebėjau vieną man nelabai patinkantį dalyką - jie gerai dažniausiai žiūrisi ant ypač plonų. Kažkaip storina visi tie raštai, ir kuo jie įmantresni - tuo labiau. Kai pasižiūriu osinkoi įgyvendintus tos pačios Vanesos mezginius ant realių moterų - nu nesinori man taip atrodyt... bet šiaip man gražūs jos darbai.