Na, Skinijos gamybos su šukuotine medvilne kainuoja apie 10 lt, nešiojasi ilgiau, nei sezoną
As kazkaip neuztaikiau ant skinijos, gal maciau, bet neitiko Man gi reik kad ir grazios butu, ne tik kriterijus 'pigu'
Nu reiks paziuret maximoj kokioj didesnej
QUOTE(Soy @ 2011 09 20, 13:52)
As kazkaip neuztaikiau ant skinijos, gal maciau, bet neitiko Man gi reik kad ir grazios butu, ne tik kriterijus 'pigu'
Dabar nieko nėra Net vienspalvių. O pernai buvo visokių, raštuotų, su pūkeliu, lygių, įvairiausių atspalvių. Beje, patarimą pirkti būtent Skinijos gavau kaip tik šioje temoje
O jus tas storas medvilnines pedkelnes prie sijono taip ir nesiojat? Pirkau pernai sviesiai pilkas,bet man negrazu buvo,niekaip nesiziurejo,gal kad per sviesios o po to nusibumbulavo labai greitai..
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 20, 15:28)
O jus tas storas medvilnines pedkelnes prie sijono taip ir nesiojat? Pirkau pernai sviesiai pilkas,bet man negrazu buvo,niekaip nesiziurejo,gal kad per sviesios o po to nusibumbulavo labai greitai..
Aš - taip ir nešioju, prie sijonų, suknelių..
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 20, 14:28)
Jums bus kaip man, man kazkaip nuo vaikystes antipatija storoms pedkelnems uzsilikus . Dabar aisku ju ir neturiu kur nesioti, bet ir siaip man jos nesiziuri ir nelimpa
QUOTE(bytte @ 2011 09 16, 15:36)
Man veltiniai per brangus malonumas .
Lietuvoje lyg ir nieks batų nevelia , tik tapkes. Mūsų orams veltiniai... reikia tada ir kaliošų prie jų, bo visad šlapia arba druskos kad brist tenka... priežiūra kaip supratau nesudėtinga - išplauni kaip kojinę vilnonę...
iš veliančių tapkes (bent jau kokybiškos, ne skystai nuveltos, galėtų ir už batus sueit...) My Webpage... jei apsiimtų, tokių pat neveltų manau... bet manau pasiteiraut galim
...o iš tos rusaitės nėra galimybės nusipirkt?
Lietuvoje lyg ir nieks batų nevelia , tik tapkes. Mūsų orams veltiniai... reikia tada ir kaliošų prie jų, bo visad šlapia arba druskos kad brist tenka... priežiūra kaip supratau nesudėtinga - išplauni kaip kojinę vilnonę...
iš veliančių tapkes (bent jau kokybiškos, ne skystai nuveltos, galėtų ir už batus sueit...) My Webpage... jei apsiimtų, tokių pat neveltų manau... bet manau pasiteiraut galim
...o iš tos rusaitės nėra galimybės nusipirkt?
na,jei pavertus i litus butu vienu 0 maziau,tada butu tu galimybiu
o sitoj nuorodoj irgi grazus darbai.. o apie kainas galima tik paspelioti
As tai nesioju prie megztu suknele, storesniu sijonu. Man megztos storos ziema nepakeiciamos ir labai grazu
QUOTE(Soy @ 2011 09 20, 15:02)
As tai nesioju prie megztu suknele, storesniu sijonu. Man megztos storos ziema nepakeiciamos ir labai grazu
Man ir megztos suknios labai retai patinka, bet cia tsakant skonio reikalas
QUOTE(Shana @ 2011 09 20, 15:11)
Man ir megztos suknios labai retai patinka, bet cia tsakant skonio reikalas
O kas jose nepatinka?
QUOTE(Malena @ 2011 09 20, 15:16)
Nzn, man laaaabai retai atrodo ant kazko graziai . Mano nuomone tai viena is garderobo daliu kuriai suderinti/priderinti/parinkti reikia nemazai igudziu ir skonio.
Nors dabar susimasciau, kad as megztiniu ir sios serijos daiktu nesu didele gerbeja ir sunkiai issirenku ir mazai turiu.
Kaip pvz turiu viena drauge, kuriai dzinsiniai sijonai nepatinka- dzinsai gerai, sortai gerai, o sijonai nei pro kur
QUOTE(Shana @ 2011 09 20, 16:21)
Nzn, man laaaabai retai atrodo ant kazko graziai . Mano nuomone tai viena is garderobo daliu kuriai suderinti/priderinti/parinkti reikia nemazai igudziu ir skonio.
Nors dabar susimasciau, kad as megztiniu ir sios serijos daiktu nesu didele gerbeja ir sunkiai issirenku ir mazai turiu.
Kaip pvz turiu viena drauge, kuriai dzinsiniai sijonai nepatinka- dzinsai gerai, sortai gerai, o sijonai nei pro kur
Nu man irgi džinsiniai sijonai negražu. Nebent tas sijonas negarinto tamsiai mėlyno džinso.
O megztos suknelės būna ir smulkiu raštu. Nors va rankų darbo megztų niekaip negaliu suprasti: kažkaip nelimpa man nei megztiniai, nei liemenės nei suknios rankų darbo :