Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(sunray @ 2011 09 19, 13:33)
Man idomu tik kaip gali buti toks perejimas? Plaukus galima dazyti (be to kaip suprantu nustatant tipa aktuali yra naturali plauku spalva), akiu spalva nesikeicia, veido oda labai radikaliai nepasikeis (idegis?)...
Ir dar, net nustacius savo tipa (be profesionalo pagalbos) vistiek reikia atsirinkti pacias paciausias spalvas ir man tai labai sunku padaryti, as nematau saves, nors kitus matau puikiai  doh.gif

na mano plaukai patys savaime smarkiai patamsėję šiaip yra, bet jaunystėja aš juos dažydavau vienu tonu tamsiau nei buvau natūrali, tai kas liečia plaukus nepasikeičiau. bet visą kitą... Oda buvo balta, o dabar nusipigmentavo žiauriai, pigmentines dėmes balinau, tai tokia truputi pilkšva likau, plius akytės nebetokios ryškios, papilkėjo... o dar kapiliarų tinklas išryškėjęs... nu nežinau, aš kiek matau žmonių visi man jie daugiau ar mažiau blunka, pilkėja... ir norint išlaikyt žiemišką kontrastą reikia arba papildomai dažytis arba eit į vasaras. Kur pereina pavasariukai... nežinau... juk jie irgi pilkėja ir "blunka"... gal į rudenėlius g.gif o ryškūs ryžikai su amžiumi visai neberyškūs tampa.. tai gal į soft autumn pereina...
...va viena persona iš deep winter perėjo į deep autumn... kažkaip oda su amžiumi įgavo gelsvą dramblio kaulo atspalvį...
o profesionalai manau irgi gali klysti... mažu ką...

Aš savęs veidrodyje irgi nelabai matau, užtai nuotraukuose viskas daug ryškiau matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 19, 14:08)
Aš savęs veidrodyje irgi nelabai matau, užtai nuotraukuose viskas daug ryškiau matosi 4u.gif

as bandau ir is nuotraukos, esu zaidusi su spalvom, bet kazko tokio tokio nepamaciu, nors tarkim tokias nuotraukas labai megstu osinkoj paziureti, gal cia koks psichologinis momentas, nes niekaip neapsiprantu, kad esu soft summer biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 19 rugsėjo 2011 - 13:21
QUOTE(sunray @ 2011 09 19, 14:19)
as bandau ir is nuotraukos, esu zaidusi su spalvom, bet kazko tokio tokio nepamaciu, nors tarkim tokias nuotraukas labai megstu osinkoj paziureti, gal cia koks psichologinis momentas, nes niekaip neapsiprantu, kad esu soft summer biggrin.gif

su audinio skaiutelėm aš irgi nelabai ten... nuo nuotaikos labiau patinku ar nepatinku sau, bet vat lauke kai nufotkina kas gyvenimiškoj aplinkoj, tada ir matau, kad ne kas... pvz. su ta alyvine iš cool summer paletės kiek nuotraukų, tiek baisiai atrodau lotuliukas.gif o va su gana ryškios spalvos žydru šalikėliu thumbup.gif Tikrai žinau kad pilkai blyškios spalvos man netinka (pasakyčiau spalvos maišytos su juoda - mano spalvos), bet kažkaip jaučiu kurios jau per ryškios. O va kai merginos (ir aš ) nusprendė kad esu vasara įsigijau keleta iš bendros siūlomos paletės spalvų maikučių (vistiek tiek tekainavo, buvo verta), ir nei viena netiko... todėl tos bendros paletės kelia man įtarimą unsure.gif Kad ir soft summer paletė - ji tokia nupurvintai blyški, o šio potipio atstovės ne tokios jau ir blyškios. Jos labai neblogai atrodo su ganėtinai ryškia raudona, kuri neturi jokio mėlsvo atspalvio... mano galva yra tiesiog raudona, nei skaisčiai, nei kokio plytų atspalvio (labai gražiai paryškina pilkšvas akis, bent jau tokios turėtų būt pas soft summer klasikinę atstovę). Bet bendroje paletėje ta raudona kažkaip visai nesimato ir neužkliūva, matosi tik tos visos pilkos bež pirmam plane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 19 rugsėjo 2011 - 13:43
Papildžiau savo kapsulę:

plona vilnone palaidine

user posted image

nenusakamo biggrin.gif pilkšvai murzino atspalvio botiljonais

user posted image

user posted image

user posted image

Žiemai būtinai pirksiu:

user posted image

O kol kas dairausi šiltų įdomių pėdkelnių, pasirinkimas nelabai g.gif Pirmas dvi rudens savaites atvaikščiojau pasipuošusi pilkomis raštuotomis tinklinėmis pėdkelnėmis, dabar įšokau į džinsinio rašto, bet kai nelabai prie ko tinka, tai skubiai ieškau dar kokių nors..
Atsakyti
As pedkelnes perku siaures miestelio pc parke esancioj kojiniu-pedkelniu parduotuvej. Ten megztu visokiu yra graziu, kainos ~20lt.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 19, 13:52)
O kol kas dairausi šiltų įdomių pėdkelnių, pasirinkimas nelabai  g.gif  Pirmas dvi rudens savaites atvaikščiojau pasipuošusi pilkomis raštuotomis tinklinėmis pėdkelnėmis, dabar įšokau į džinsinio rašto, bet kai nelabai prie ko tinka, tai skubiai ieškau dar kokių nors..

tinklines grizta i mada? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema skaitau jau senokai... Is pradziu ziurejau labai skeptiskai - nu kaip galima sudaryti garderoba is triju spalvu! Paskui isigilinau supratau, kad kapsuliu yra daug, ir vyrauti jose gali skirtingos spalvos... Bet dabar negaliu nusipirkt sau rubu. Vis dar nenusprendziau, koks as tipas, ir negaliu nieko pirkti, nes gal ne mano spalva. O be to, ar kas nors is jusu perka rubus internetu? kaip apsisprest del spalvos, nes daznai gaunami rubai keliais atspalviais skiriasi nuo to, kamatai ekrane...

P.S. Gal kas galetu padeti su tipo nustatymu?
Atsakyti
bytte,
taip, konsultavausi BFAS sistemoje. Ir pati esu tos sistemos konsultantė. Jei susidomėjote, kviečiu rašyti a.ž.
Teoriškai, spalvinis tipas nesikeičia per visą gyvenimą. Todėl testuojant konsultantas ypatingą dėmesį kreipia į apšvietimą, kad kliento oda būtų neįdegusi ir ataugę naturalūs plaukai.
Sutinku, save vertinti ir pamatyti yra nelengva užduotis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2011 09 20, 09:27)

P.S. Gal kas galetu padeti su tipo nustatymu?

Bytte ir Dontstop specializuojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 20, 08:48)
kainos ~20lt.

Nepigus malonumas smile.gif
QUOTE(Karolilna @ 2011 09 20, 10:02)
tinklines grizta i mada?  g.gif  4u.gif

Neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 20, 12:21)
Nepigus malonumas  smile.gif

Nu kodel man tai atrodo normaliai, jos gi ilgai nesiojasi, neplysta kaip paprastos plonos kapronines. Beto cia turbut pigiausiai kiek radau, nes lindexe isvis 35-40lt tai tiek jau man nekyla ranka uz pedkelnes moketi
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 20, 12:27)
Nu kodel man tai atrodo normaliai, jos gi ilgai nesiojasi, neplysta kaip paprastos plonos kapronines. Beto cia turbut pigiausiai kiek radau, nes lindexe isvis 35-40lt tai tiek jau man nekyla ranka uz pedkelnes moketi

Man irgi vilnietiskom kainom atrodo normaliai. Nors dabar girdejau yra "pedkelniu platintoju" ar kaip pavadint, kur po darbovietes nesioja, pardavineja nebrangiai, spalvotas, ivairiu rusiu. Kokybe ju nesiskunde. Pati nepirkau.
O Lindexines pedkelnes man buvo kosmaras. Pirkau juodas daug denu...to dar nebuvau patyrusi, oda po jom nekviepavo, shuto, toks diskomfortas uzsidejus. Istveriau 2 valandas, ejau persirengti. Pinigu ismetimas.
Atsakyti