QUOTE(sunray @ 2011 09 19, 13:33)
Man idomu tik kaip gali buti toks perejimas? Plaukus galima dazyti (be to kaip suprantu nustatant tipa aktuali yra naturali plauku spalva), akiu spalva nesikeicia, veido oda labai radikaliai nepasikeis (idegis?)...
Ir dar, net nustacius savo tipa (be profesionalo pagalbos) vistiek reikia atsirinkti pacias paciausias spalvas ir man tai labai sunku padaryti, as nematau saves, nors kitus matau puikiai
Ir dar, net nustacius savo tipa (be profesionalo pagalbos) vistiek reikia atsirinkti pacias paciausias spalvas ir man tai labai sunku padaryti, as nematau saves, nors kitus matau puikiai
na mano plaukai patys savaime smarkiai patamsėję šiaip yra, bet jaunystėja aš juos dažydavau vienu tonu tamsiau nei buvau natūrali, tai kas liečia plaukus nepasikeičiau. bet visą kitą... Oda buvo balta, o dabar nusipigmentavo žiauriai, pigmentines dėmes balinau, tai tokia truputi pilkšva likau, plius akytės nebetokios ryškios, papilkėjo... o dar kapiliarų tinklas išryškėjęs... nu nežinau, aš kiek matau žmonių visi man jie daugiau ar mažiau blunka, pilkėja... ir norint išlaikyt žiemišką kontrastą reikia arba papildomai dažytis arba eit į vasaras. Kur pereina pavasariukai... nežinau... juk jie irgi pilkėja ir "blunka"... gal į rudenėlius o ryškūs ryžikai su amžiumi visai neberyškūs tampa.. tai gal į soft autumn pereina...
...va viena persona iš deep winter perėjo į deep autumn... kažkaip oda su amžiumi įgavo gelsvą dramblio kaulo atspalvį...
o profesionalai manau irgi gali klysti... mažu ką...
Aš savęs veidrodyje irgi nelabai matau, užtai nuotraukuose viskas daug ryškiau matosi