Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 09 17, 07:32)
Įkeltoj paletėj juodos nematau  g.gif  Priešpaskutinė spalva ruda, dar ir ne pati tamsiausia  unsure.gif

Jei reikia tamsių spalvyčių, galima imti labai tamsiai pilką (vasaroms), navy, tamsiai rudą (rudenukams), gal kokią žaliai juodą, soft black, gal labai tamsią baklažaninę  g.gif

Šita paletė vasariškai atrodo, dėl potipio nežinau.

Būna taip, kad labai patinka spalvos, kurios netinka  rolleyes.gif  Aš taip labai ilgai kovojau su oranžine  biggrin.gif 

Viskas turi būti tų 2 - 3 spalvų, ir "apačios" ir visą kita  4u.gif

Na va, o mano monitorius rodo kaip tikrų tikriausią juodą doh.gif

Kaip tik vakar radau viename BLOG'e kuo soft summer tipui pakeisti „juodą mažą suknelę“, ir dar vieną paletę radau, tik nežinau, ar gera: paletė.

Dabar supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 17, 08:29)
ir dar vieną paletę radau, tik nežinau, ar gera: paletė.

Gera paletė, čia irgi nėra juodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 17, 12:20)
Gera paletė, čia irgi nėra juodos  ax.gif

O juoda laikoma tik grynai anglinė? Jei pablyškus, tai jau ne juoda?
Atsakyti
sveikutes, tema ir toliau gyvuoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip sekasi formuoti garderoba?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 17, 16:06)
O juoda laikoma tik grynai anglinė?  Jei pablyškus, tai jau ne juoda?

Pablyškus gali būti ir soft black, ir tamsiai pilka, ir dar kokia nors.. Anoj paletėj buvo tamsiai ruda, ne? mastau.gif

Prasinešiau šiandien po parduotuves - visur visur portfelio tipo rankinės. Trendas?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 17, 16:28)
Pablyškus gali būti ir soft black, ir tamsiai pilka, ir dar kokia nors.. Anoj paletėj buvo tamsiai ruda, ne? mastau.gif

turėjau galvoj trečios eilutės penktą spalvą - na, man ji tokia tamsiai pilka arba šviesiai juoda biggrin.gif
Prasinešiau šiandien po parduotuves - visur visur portfelio tipo rankinės. Trendas?

praėjusio sezono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 17, 16:33)

praėjusio sezono g.gif

Trečioje eilutėje penktą matau tamsiai rudą unsure.gif

O kur jos buvo praėjusį sezoną? Parduotuvėse nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 17, 16:21)
kaip sekasi formuoti garderoba?

kuo daugiau žinai, tuo sunkiau biggrin.gif Šiandien "Humanoj" radau visai neblogą naują paltuką (50% vilnos), bet juodas - ne mano spalva, ir nepirkau rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 09 17, 16:35)
Trečioje eilutėje penktą matau tamsiai rudą  unsure.gif

aš rudą matau 2-oj eilutėj rolleyes.gif
O kur jos buvo praėjusį sezoną? Parduotuvėse nebuvo  g.gif

apie tokius porfelius kaip tendenciją skaičiau gal "spintos guru" bloge, bet tai buvo prieš kokius metus unsure.gif Bet atsižvelgiant į tai, kad atsiliekam nuo gyvenimo, tai gal pas mus dar tik ateina šita banga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 17, 16:46)
apie tokius porfelius kaip tendenciją skaičiau gal "spintos guru" bloge, bet tai buvo prieš kokius metus unsure.gif Bet atsižvelgiant į tai, kad atsiliekam nuo gyvenimo, tai gal pas mus dar tik ateina šita banga ax.gif

Tokio tipo rankine pirkau pernai runi, bet ir siemat jos dar madingos, pilna ju tiek uzsienio tiek lietuvos parduotuvese ax.gif
Atsakyti
Su juoda spalva ir aš išgyvenau „nuotykį“. Iki konsultacijos juoda man labai patiko, turėjau daug drabužių tokios spalvos (labai praktiška, galima derinti su bet kokiomis spalvomis). Man reikėjo laiko pamatyti, kad juoda manęs nepuošia. Mano paletėje tamsiausios baklažaninė, pilka ir ruda. smile.gif
Pasirodo, kad juoda tinka net ne visoms žiemoms, priklauso nuo potipio ir konkretaus žmogaus spalvų. smile.gif

O vaikams tipai nenustatinėjami. Nebent po 16-os metų. Tada susiformuoja tas tikrasis, iki to laiko gali keistis. Geriausia, ką tėvai gali tokiame amžiuje ugdyti (kalbant apie spalvas), tai gebėjimas derinti spalvas tarpusavyje, pastebėti atspalvius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2011 09 19, 11:48)
Su juoda spalva ir aš išgyvenau „nuotykį“. Iki konsultacijos juoda man labai patiko, turėjau daug drabužių tokios spalvos (labai praktiška, galima derinti su bet kokiomis spalvomis). Man reikėjo laiko pamatyti, kad juoda manęs nepuošia. Mano paletėje tamsiausios baklažaninė, pilka ir ruda.  smile.gif
Pasirodo, kad juoda tinka net ne visoms žiemoms, priklauso nuo potipio ir konkretaus žmogaus spalvų.  smile.gif

O vaikams tipai nenustatinėjami. Nebent po 16-os metų. Tada susiformuoja tas tikrasis, iki to laiko gali keistis. Geriausia, ką tėvai gali tokiame amžiuje ugdyti (kalbant apie spalvas), tai gebėjimas derinti spalvas tarpusavyje, pastebėti atspalvius.  4u.gif

Čia BFAS sistemoje konsultavotės? 4u.gif kažkas forume klausė kur tai galima padaryti Lietuvoje ir įdomu kiek tai kainuoja blush2.gif
...pastebėjau kad ne visoms žiemoms juoda yra paletėje... bet tada kyla klausimas kur gi ta riba tarp kontrastingos vasaros ir true žiemos...
... ne tik vaikai keičiasi pagal savo spalvinį tipą, tiesiog jie gali labai smarkiai ir greitai keistis... o gali ir nesikeist. Mano sūnėnas spėjo ir ryžiku, ir tamsiaplaukiu pabūt... o šiuo metu yra šviesus šviesus... pagal mano matyma light summer... ir tos spalvos kur tiko, jau nebetinka, todėl visgi manau atsižvelgt į tai kas tinka reikėtų.
Aš kai žiūriu į senas foto - žiema esu, ir juodai baltas megztinis tinka, o va po lialiaus gimimo tas pats rūbas - total košmar... ir dar skaičiau kaip viena pati konsultantė per naujo pasidarė (pasitikslint nusprendė) paletę.. ir pasirodo perėjo iš žiemos į vasarą natūraliai nepersidažant ar kaip kitaip keičiant savo išvaizdą.
aš visgi linkus esu į tą skirstymą žiūrėt atsargiai, ir visada žiūrėti į rezultatą... be to ... jei tipą neteisingai nusistatai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 19, 12:45)

Man idomu tik kaip gali buti toks perejimas? Plaukus galima dazyti (be to kaip suprantu nustatant tipa aktuali yra naturali plauku spalva), akiu spalva nesikeicia, veido oda labai radikaliai nepasikeis (idegis?)...
Ir dar, net nustacius savo tipa (be profesionalo pagalbos) vistiek reikia atsirinkti pacias paciausias spalvas ir man tai labai sunku padaryti, as nematau saves, nors kitus matau puikiai doh.gif
Atsakyti