QUOTE(kristinkag @ 2011 09 14, 22:33)
O kaip manot kokiam tipui as tikciau? Mano akys tokios spalvos kaip sios moters, plaukai gal kiek pilkesni, o veidas baltesnis atrodau kaip isblyskus?
Labai jau susidomejau
gali būt kad vasara, gali būt kad žiema, gali būt kad pavasaris... išblyškusi - reiškia ligotai balta odos spalva, ir dažniausiai taip atrodo ji tada kai spalvos netinkamos arti veido. Pvz.: pavasariukai ir rudenėliai taip atrodo su gan ryškiais šaltos spalvos rūbais, o vasaros - atvirkščiai (pvz. su oranžine). Nupaparacinta clear Winter atstovė Liv Tyler su
netinkamos spalvos blyškiu šalikėliu ir
su ryškiu mėlynu drabužiu - abiem atvejais be makiažo, bet visai kitaip atrodo.
Labai šviesią odą gali turėti: žiemos, light ir cool vasaros, deep ruduo, kaip ir warm pasitaiko (baltaodžiai raudonplaukiai), visi pavasariukai...
QUOTE(Gendre @ 2011 09 15, 10:08)
Dekui uz konsultacijas
Reik turbut bandyt ziuret kokios spalvos labiau tinka, seip pas mane spintoj dauguma prigesintos spalvos sakyciau labiau is vasaros paletes
Turiu viena labai kokybiska is smagu megztini, bet butent del spalvos jis man nesinesioja, spalva tamsiai violetine
Tamsios spalvos - peilis pavasariukams
ir dar jei tamsiai violetinė šalta - tokiu megztiniu apsivilkęs pavasariukas gali eiti apsimesti kad labai serga.
Jūsų foto pilka ne iš vasaros paletės... sakyčiau pavasario
visgi lieku prie savo nuomonės - pavasaris
Bandykit pavasarines spalvas... pamenu forume mergina foto į az siuntė, save apibūdino kaip pilką, įtarė esanti vasara... bet vienoje foto buvo su žydru megztuku iš pavasario paletės - visai kitas žmogus, jokio pilkumo, akys žiba... pastebėjau kad pavasariukai tokie tik su savo spalvomis, manau ir donstop tai pastebėjo ant sūnelio
...man vienas iš gražiausių spalvinių tipų pavasaris