Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 09 14, 22:16)
Tada gaunasi:
šviesiai rožinė, violetinė, salotinė, pilka šiltos
rožinė, ruda, žydra šaltos

Reikia neutralių, tamsesnių spalvų "apačių", taip?

Soft summer tipui rekomenduoja pilką nuo šviesaus atspalvio iki vidutinio, mėlyną, tamsiai mėlyną.
Taigi, galimi variantai:
pilka prie rožinių, violetinių, žydro
džinsas prie viso kito
g.gif

Na viskas aišku. Labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 14, 22:33)
O kaip manot kokiam tipui as tikciau? Mano akys tokios spalvos kaip sios moters, plaukai gal kiek pilkesni, o veidas baltesnis atrodau kaip isblyskus?  4u.gif  Labai jau susidomejau

gali būt kad vasara, gali būt kad žiema, gali būt kad pavasaris... išblyškusi - reiškia ligotai balta odos spalva, ir dažniausiai taip atrodo ji tada kai spalvos netinkamos arti veido. Pvz.: pavasariukai ir rudenėliai taip atrodo su gan ryškiais šaltos spalvos rūbais, o vasaros - atvirkščiai (pvz. su oranžine). Nupaparacinta clear Winter atstovė Liv Tyler su netinkamos spalvos blyškiu šalikėliu ir su ryškiu mėlynu drabužiu - abiem atvejais be makiažo, bet visai kitaip atrodo.
Labai šviesią odą gali turėti: žiemos, light ir cool vasaros, deep ruduo, kaip ir warm pasitaiko (baltaodžiai raudonplaukiai), visi pavasariukai...
QUOTE(Gendre @ 2011 09 15, 10:08)
Dekui uz konsultacijas  4u.gif Reik turbut bandyt ziuret kokios spalvos labiau tinka, seip pas mane spintoj dauguma prigesintos spalvos sakyciau labiau is vasaros paletes  g.gif
Turiu viena labai kokybiska is smagu megztini, bet butent del spalvos jis man nesinesioja, spalva tamsiai violetine  doh.gif

Tamsios spalvos - peilis pavasariukams biggrin.gif ir dar jei tamsiai violetinė šalta - tokiu megztiniu apsivilkęs pavasariukas gali eiti apsimesti kad labai serga.
Jūsų foto pilka ne iš vasaros paletės... sakyčiau pavasario biggrin.gif visgi lieku prie savo nuomonės - pavasaris 4u.gif Bandykit pavasarines spalvas... pamenu forume mergina foto į az siuntė, save apibūdino kaip pilką, įtarė esanti vasara... bet vienoje foto buvo su žydru megztuku iš pavasario paletės - visai kitas žmogus, jokio pilkumo, akys žiba... pastebėjau kad pavasariukai tokie tik su savo spalvomis, manau ir donstop tai pastebėjo ant sūnelio ax.gif
...man vienas iš gražiausių spalvinių tipų pavasaris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 16 rugsėjo 2011 - 08:09
QUOTE(bytte @ 2011 09 16, 08:43)
gali būt kad vasara, gali būt kad žiema, gali būt kad pavasaris... išblyškusi - reiškia ligotai balta odos spalva, ir dažniausiai taip atrodo ji tada kai spalvos netinkamos arti veido. Pvz.: pavasariukai ir rudenėliai taip atrodo su gan ryškiais šaltos spalvos rūbais, o vasaros - atvirkščiai (pvz. su oranžine). Nupaparacinta clear Winter atstovė Liv Tyler su netinkamos spalvos blyškiu šalikėliu ir su ryškiu mėlynu drabužiu - abiem atvejais be makiažo, bet visai kitaip atrodo.
Labai šviesią odą gali turėti: žiemos, light ir cool vasaros, deep ruduo, kaip ir warm pasitaiko (baltaodžiai raudonplaukiai), visi pavasariukai...

Sesuo viena karta mane mate is toliau ir is karto neatpazino sako pagalvojau kokia grazi panele, o as buvau su balta palaidine su petneselem ir ryskiai melynu sijonu, manau man tinka balta spalva 4u.gif
Atsakyti
paziurekit,kokie batai:
http://www.livemaste...yanye-svadebnye
wub.gif
ar nesiojat veltinius? gal zinot kur pirkti ar uzsisakyti kad nuveltu?kazi ar tokius grazuolius kaip cia,nuveltu kas pas mus?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 16, 14:20)
paziurekit,kokie batai:
http://www.livemaste...yanye-svadebnye
wub.gif
ar nesiojat veltinius? gal zinot kur pirkti ar uzsisakyti kad nuveltu?kazi ar tokius grazuolius kaip cia,nuveltu kas pas mus?

Grazus wub.gif O kaip del praktiskumo? Kaip juos priziureti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 16, 14:20)

Man veltiniai per brangus malonumas biggrin.gif .
Lietuvoje lyg ir nieks batų nevelia g.gif , tik tapkes. Mūsų orams veltiniai... reikia tada ir kaliošų prie jų, bo visad šlapia arba druskos kad brist tenka... priežiūra kaip supratau nesudėtinga - išplauni kaip kojinę vilnonę...
iš veliančių tapkes (bent jau kokybiškos, ne skystai nuveltos, galėtų ir už batus sueit...) My Webpage... jei apsiimtų, tokių pat neveltų manau... bet manau pasiteiraut galim 4u.gif
...o iš tos rusaitės nėra galimybės nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 16, 15:36)
Man veltiniai per brangus malonumas  biggrin.gif .
Lietuvoje lyg ir nieks batų nevelia g.gif , tik tapkes. Mūsų orams veltiniai... reikia tada ir kaliošų prie jų, bo visad šlapia arba druskos kad brist tenka... priežiūra kaip supratau nesudėtinga - išplauni kaip kojinę vilnonę...
iš veliančių tapkes (bent jau kokybiškos, ne skystai nuveltos, galėtų ir už batus sueit...) My Webpage... jei apsiimtų, tokių pat neveltų manau... bet manau pasiteiraut galim 4u.gif
...o iš tos rusaitės nėra galimybės nusipirkt?

O kaip man tiksliai zinoti? gal rinktis ziemos spalvas? pagal ziemos potipius tai as panasiausia i clear winter. O galetumet padeti nustatyti sesers tipa nes noriu jai megztini numegzti ir noreciau kad tiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 16, 15:53)
O kaip man tiksliai zinoti? gal rinktis ziemos spalvas? pagal ziemos potipius tai as panasiausia i clear winter. O galetumet padeti nustatyti sesers tipa nes noriu jai megztini numegzti ir noreciau kad tiktu?  4u.gif

šita atitinka clear winter berots...
....
user posted image
If you are a CLEAR WINTER, your best colours are: (L-R) Medium grey, charcoal, black, pewter, black brown, pure white, icy grey, taupe, icy blue, icy violet, icy pink, hot pink, clear red, true red, fuchsia, raspberry, aubergine, icy yellow, bright golden yellow, hot turquoise, clear teal, emerald turquoise, pine, violet, purple, true blue, royal blue, navy.

aš nesu konsultantė todėl galiu nusigrybaut į lankas, bet jei pasitikit... galit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 16 rugsėjo 2011 - 17:41
Sveikos, kaip manote, kokiam tipui tiktų ši paletė., ir ar išvis ji vienam tipui tinkama
Man tai lyg Soft vasara g.gif

user posted image

Aš jau vėl dėl savęs susipainiojau, ir niekaip neapsisprendžiu, ties kokiom spalvom apsistoti, nes širdžiai mielesnės šiltų atspalvių spalvos, ir turimi rubai yra "biege", šiltos rudos spalvos, juodi keli, pora alyvinių bliuskučių. Žodziu, ne kapsuliškai dar doh.gif

O pagal visus testus išeina, kad esu vasara doh.gif Tad nebežinau, į kurią pusę linkti blush2.gif Man taip tos vasarinės spalvytės prie dušios nelimpa, kad nesugebu pažiūrėti objektyviai į spalvos tinkamumą prie mano išvaizdos... Matau spalvą ir jaučiu jai simpatiją ar antipatiją, o ne derinį su manimi tongue.gif KĄ DARYT??? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 09 16, 17:39)

aš nesu konsultantė todėl galiu nusigrybaut į lankas, bet jei pasitikit... galit 4u.gif

O kur rasti konsultančių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 16, 19:22)
Sveikos, kaip manote, kokiam tipui tiktų ši paletė., ir ar išvis ji vienam tipui tinkama
Man tai lyg Soft vasara  g.gif

user posted image
Aš jau vėl dėl savęs susipainiojau, ir niekaip neapsisprendžiu, ties kokiom spalvom apsistoti, nes širdžiai mielesnės šiltų atspalvių spalvos, ir turimi rubai yra "biege", šiltos rudos spalvos, juodi keli, pora alyvinių bliuskučių. Žodziu, ne kapsuliškai dar doh.gif

Dabar senas temas skaitinėju, tai kaip tik dontstop rašė, kad juoda spalva vasarai netinka, tad soft summer nelabai tokia paletė turbūt tiktų. Bet palaukit tikrai išmanančių šį reikalą, aš dar tik naujokė blush2.gif

Aš irgi dar neišsirinkau tų pagrindinių 2-3 spalvų doh.gif

Dar gal ir kvailas klausimas: jei „apačias“ pirksiu pilkas, tai šitą spalvą jau reikia įskaityti į tas pagrindines 2-3, taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 16, 19:22)
Man tai lyg Soft vasara  g.gif

user posted image

O pagal visus testus išeina, kad esu vasara  doh.gif Tad nebežinau, į kurią pusę linkti  blush2.gif Man taip tos vasarinės spalvytės prie dušios nelimpa, kad nesugebu pažiūrėti objektyviai į spalvos tinkamumą prie mano išvaizdos... Matau spalvą ir jaučiu jai simpatiją ar antipatiją, o ne derinį su manimi tongue.gif  KĄ DARYT??? blink.gif

Papildyta:

O kur rasti konsultančių? blush2.gif

Mano nuomone sita palete turetu tikti vasarai, net ta juoda tokia prigesinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 16, 20:20)
Dabar senas temas skaitinėju, tai kaip tik dontstop  rašė, kad juoda spalva vasarai netinka,

Dar gal ir kvailas klausimas: jei „apačias“ pirksiu pilkas, tai šitą spalvą jau reikia įskaityti į tas pagrindines 2-3, taip? blush2.gif

Juoda tinka tik žiemai. Kažkada Bytte kažkur užmatė, kad ir vienam pavasario potipiui. Aš dar pridėčiau nuo savęs, kad iš bėdos pusę velnio žiūrisi ant deep autumn.

Įkeltoj paletėj juodos nematau g.gif Priešpaskutinė spalva ruda, dar ir ne pati tamsiausia unsure.gif

Jei reikia tamsių spalvyčių, galima imti labai tamsiai pilką (vasaroms), navy, tamsiai rudą (rudenukams), gal kokią žaliai juodą, soft black, gal labai tamsią baklažaninę g.gif

Šita paletė vasariškai atrodo, dėl potipio nežinau.

Būna taip, kad labai patinka spalvos, kurios netinka rolleyes.gif Aš taip labai ilgai kovojau su oranžine biggrin.gif

Viskas turi būti tų 2 - 3 spalvų, ir "apačios" ir visą kita 4u.gif
Atsakyti