Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(šmikšt @ 2011 12 15, 08:54)
Šiaip visada perku Cat's best,

ir mes ji naudojam uzvakar nupirkau uz 27lt ,siandien uzeinu i kika o ten 40lt (tas pats maisas ) blink.gif blink.gif as issprogusiom akim ir sakau nu i kaina doh.gif doh.gif o man pardaveja sako jam 30% nuolaida dar yra doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ka jie cia su tom kainom daro ,kiba durniu iesko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 01 14, 21:04)
ir mes ji naudojam uzvakar nupirkau uz 27lt ,siandien uzeinu i kika o ten 40lt (tas pats maisas )  blink.gif  blink.gif  as issprogusiom akim ir sakau nu i kaina  doh.gif  doh.gif  o man pardaveja sako jam 30% nuolaida dar yra  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ka jie cia su tom kainom daro ,kiba durniu iesko  cool.gif

Neseku temos 4u.gif , bet Jus iš kur jį perkat?
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2012 01 16, 19:18)
Neseku temos  4u.gif , bet Jus iš kur jį perkat?

turguja yra skyrius gyvunams prekes ten perku .

Cia Kaune 4u.gif
Atsakyti
perku silikonini kraika. labai pasiteisino. musu persu kate. neprilimpa prie plauku. aisku prie wc prisibarsto. gerai sugeria slapima.
Atsakyti
Merginos, kuom skiriasi bentonito kraikas nuo sepiolito, praktiškai naudojant. Tuos visokius bentonitinius, esu bandžius, o sepiolito nei vieno.

Konkrečiai, kiek geras ar negeras būtų, SANICAT Professional Clumping kraikas. Ar tikrai nedulka, kaip kad rašo?

user posted image
Atsakyti
Mielosios, reikia jusu patirties. Koki kraika patartumete nesterilizuotai katytei, jos slapimo kvapas astrokas, wc atviras. Reikia, kad maximaliai gerai sugertu kvapa, o kaina nesikandziotu. Savo katinui (kastruotam) naudoju "Noriko". Tai man vienintelis minusas, kad po namus truputi issinesioja.
O naujoji katyte, kuriai reikia kraiko buvo sia savaite isgelbeta is ziemos speigo ir isikure pas mano tevus. Kol kas ji naudoja mano duota kraika, bet gal kazka isbandyto galit pasiulyti?
Atsakyti
Musu kates labai dideles svaruoles, jos i padaryta dezute su kraiku antra karta nedaro didelio reikalo, sisiot tai pasisioja, todel turim dvi dezutes. Esame isbande daug kraiku, silikoniniai vienai patiko, kitai ne schmoll.gif . Siuo metu naudojame Canada Litter kraika, tai jis mums siaip sau. Nesusoka i gumuliukus ir kvapo nesulaiko, nors jis atseit yra aromatizuotas. Geriausias is bandytu yra Zverlit, tad vel prie jo grisime, ir manau daugiau nebeeksperimentuosime su kraiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 03, 13:14)
Musu kates labai dideles svaruoles, jos i padaryta dezute su kraiku antra karta nedaro didelio reikalo, sisiot tai pasisioja, todel turim dvi dezutes. Esame isbande daug kraiku, silikoniniai vienai patiko, kitai ne  schmoll.gif . Siuo metu naudojame Canada Litter kraika, tai jis mums siaip sau. Nesusoka i gumuliukus ir kvapo nesulaiko, nors jis atseit yra aromatizuotas. Geriausias is bandytu yra Zverlit, tad vel prie jo grisime, ir manau daugiau nebeeksperimentuosime su kraiku  smile.gif

bet raso kad susoka g.gif as galvojau kaip tik si isbandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 04 vasario 2012 - 14:28
Cia ziuri visi i PRO lygi tik nusitaike.
Pries tai pirkdavome silikoni, pasirode, kad per brangu, dapilinite nelabai galima, nes po kiek laiko reikia visa "indeli isvalyti" del kvapo.
Panaudojau susokanti, tai labiau patiko nei silikoninis, tik surinkti galbaliukus tereikia ir vsio. Aiksu pradzioje brangiai apsipirkau is internetines parduotuves, bet poto suradau taska - Maxima lotuliukas.gif . Favorit susokanti kraikas kaip tik ir gerai susoka, ir ne per stambus, kad poto nesulipma (cia toks buvo Leo ir Norfo ir dar keli). O kaina akciju metu 6-7 Lt. Manau apsistosime ties siuo variantu.
dar pabandymui nusipikau is kvieciu, kazkoks ekonogiskas, bet nera kaip pabandyti, nes noreciau vien tik juo uzpildyti induka, bet nera kaip pries tai esancio isimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2012 02 05, 16:43)
suradau taska - Maxima  lotuliukas.gif . Favorit susokanti kraikas kaip tik ir gerai susoka, ir ne per stambus, kad poto nesulipma (cia toks buvo Leo ir Norfo ir dar keli). O kaina akciju metu 6-7 Lt. Manau apsistosime ties siuo variantu.
dar pabandymui nusipikau is kvieciu, kazkoks ekonogiskas, bet nera kaip pabandyti, nes noreciau vien tik juo uzpildyti induka, bet nera kaip pries tai esancio isimti  doh.gif

"Favorit" man buvo malonus atradimas, nes nieko gero iš Maximinių kraikų nesitikėjau, o tas, kviečių ekologiškas, tai visai nepatiko, nes labai prie dėžutės dugno lipo.
Atsakyti
Jau gal keturis metus naudojau Cat Best,patiko,bet kadangi paskutiniu metu kovojau su katino slapinimusi visur kitur,tik ne ideze,tai pabandziau nauja Brit Fresh.Kaina beveik tapati,bet sitas dar geriau patiko.Irgi susokantis,atrodo maziau nesiojasi.Dabar naudosiu tik sita.Ir katinui atrodo patiko.Viska atlieka idezute jau,bet ten ,pasirodo,buvo kitos priezastys ,ne smelis kaltas.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2012 02 07, 15:17)
Jau gal keturis metus naudojau Cat Best,patiko,bet kadangi paskutiniu metu kovojau su katino slapinimusi visur kitur,tik ne ideze,tai pabandziau nauja Brit Fresh.Kaina beveik tapati,bet sitas dar geriau patiko.Irgi susokantis,atrodo maziau nesiojasi.Dabar naudosiu tik sita.Ir katinui atrodo patiko.Viska atlieka idezute jau,bet ten ,pasirodo,buvo kitos priezastys ,ne smelis kaltas.

http://www.pet24.lt/...tra-fresh/#more

apie si kalbate?
Atsakyti