Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(aisha7 @ 2011 12 13, 17:00)
Merginos sakykit kaip atrodo "kristalinis" kraikas? Ar čia tas pats kas silikoninis? Ačiū.

Sakyčiau taip - silikono išvaizdą galima pavadiniti "kristalais smile.gif
Atsakyti
Šiaip visada perku Cat's best, bet kas man šovė į "sutaupyti"? Nusipirkau "Noriko" kraiką, tai esu nepatenkinta schmoll.gif Nes tai, pasirodo, kažkokia smulki akmenų skalda, katė išrausia ir žvyras visur nešiojasi po butą, jei nespėju akimirksniu pašluot. Ir ten kur pasisiota šioks toks kvapas yra. Ir be to, kaip teršia gamtą tas žvyras, kai tuo tarpu oko plus gamtoje visiškai suyra. Kažkaip iškentėsiu šitą maišą, pabaigsiu ir grįšime vėl prie Cat's best. thumbup.gif
Atsakyti
O man patiko Noriko kraikas, visai nesinesioja, kvapo jokio nera. biggrin.gif
Noriko yra natūralus kačių kraikas iš smulkaus bentonito, nieko jis netersia, is gamtos i gamta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2011 11 26, 10:40)
Dar yra lietuviškas biokraikas,bet man jis nepatiko,net grandyti nuo dugno reikėjo:
http://biofabrikas.l...kcija/placiau/6

Va sita va mes perkam savo katytei...nepatinka jis man,gerai gal tik tai kad galima i tualeta mesti ir nebrangus,bet kitokio naudot neiseina...Buvom silikonini pabande,tai musu isdykele pradejo su juo zaisti ir i burna griebti,o tas gi limpa-iskratem uz koju paeme doh.gif dabar jai beveik 6 men.,buvom vel pamegine "rimtesni" kraika ipilti-tas pats,tai teks sita bio naudot.Zaidzia ir su juo aisku,bet sitas bent jau nekenkia,jei ir pagrauzt uzsimanys nieko neatsitiks blogo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 18, 17:33)
Va sita va mes perkam savo katytei...nepatinka jis man,gerai gal tik tai kad galima i tualeta mesti ir nebrangus,bet kitokio naudot neiseina...Buvom silikonini pabande,tai musu isdykele pradejo su juo zaisti ir i burna griebti,o tas gi limpa-iskratem uz koju paeme doh.gif dabar jai beveik 6 men.,buvom vel pamegine "rimtesni" kraika ipilti-tas pats,tai teks sita bio naudot.Zaidzia ir su juo aisku,bet sitas bent jau nekenkia,jei ir pagrauzt uzsimanys nieko neatsitiks blogo... ax.gif

Ar bandėte šitą:
http://zoopasarai_lt..._l,1308,59.html
Taip pat galima mesti į klozetą,natūralus.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2011 12 19, 14:53)
Ar bandėte šitą:
http://zoopasarai_lt..._l,1308,59.html
Taip pat galima mesti į klozetą,natūralus.

Aciu,reiks kada pameginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 19, 14:43)
Aciu,reiks kada pameginti  4u.gif

Mums jis first.gif Nors turi trūkumą - nešiojasi, bet atsveria, kad nekenksmingas gyvūnui, draugiškas aplinkai ir galima mesti į WC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulika @ 2011 12 15, 11:09)
O man patiko Noriko kraikas, visai nesinesioja, kvapo jokio nera. biggrin.gif
Noriko yra natūralus kačių kraikas iš smulkaus bentonito, nieko jis netersia, is gamtos i gamta  ax.gif

mums Noriko vienas is geriausiu. puikiai susoka, kvapo nebuna. tik issinesioja baisiai doh.gif bet kiek kraiku bandem, si beda nedingsta, kadangi katyte megsta kapstytis ilgai ir i visas puses, plius ant peduciu lieka.
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 20, 04:42)
mums Noriko vienas is geriausiu. puikiai susoka, kvapo nebuna. tik issinesioja baisiai doh.gif  bet kiek kraiku bandem, si beda nedingsta, kadangi katyte megsta kapstytis ilgai ir i visas puses, plius ant peduciu lieka.

Kapstytis ir maniske labai megsta, doh.gif bet cia turbut vienintele iseitis uzdaras tualetas.
O vat visiskai neisnesioja kraiko, thumbup.gif gal del to kad plauko beveik neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 19, 21:52)
Mums jis first.gif Nors turi trūkumą - nešiojasi, bet atsveria, kad nekenksmingas gyvūnui, draugiškas aplinkai ir galima mesti į WC smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(aulika @ 2011 12 20, 09:10)
Kapstytis ir maniske labai megsta, doh.gif  bet cia turbut vienintele iseitis uzdaras tualetas.
O vat visiskai neisnesioja kraiko, thumbup.gif  gal del to kad plauko beveik neturi  g.gif

pas mus uzdaras tualetas, ir dar as karta i menesi keiciu pilnai kraika, turim specialu kilimeli kad nesinesiotu kraikas, vistiek nesiojasi, aisku ne taip kaip buvo be kilimeliu ir uzdaro wc, bet vistiek, o NORIKO ma visai nepatiko, tai nauduojam oko plus, pasirinkimo nelabai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 12 21, 12:09)
NORIKO ma visai nepatiko, tai nauduojam oko plus, pasirinkimo nelabai yra  ax.gif

Noriko man visai patiko, kai turejau katuku vada buvau perejus ant jo, nes oko plius kazkaip labai greit sueidavo.. dabar vel perejom ant oko plius nes ir kaina jo pas mus gana gera 40l. 20 euru kainuoja.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulika @ 2011 12 20, 09:10)
Kapstytis ir maniske labai megsta, doh.gif  bet cia turbut vienintele iseitis uzdaras tualetas.
O vat visiskai neisnesioja kraiko, thumbup.gif  gal del to kad plauko beveik neturi  g.gif

reiktu meginti ir mum ta uzdara, bet va va gali buti ir del plauko, nes pas musiske ilgas, letenelese to kraiko buna tarp plaukuciu g.gif
Atsakyti