Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 31, 09:26)

aga šis superinis, geresnio betoninio kraiko nesu bandžius.. bet už betonini vistiek man geriau oko plius, taip atsibosta tuos gumuliukus i maišiuką mėtyt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 11 02, 22:59)
O šiaip, visos labai giriate EXTREME kraiką, tai kur jo nusipirkti internetu, kad į kitus miestus atvežtų?

EXTREEM tik cia prekiauja, bet nzn ar i visus miestus pristato, reiktu pasidomet

extreem

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2011 11 02, 23:56)
EXTREEM tik cia prekiauja, bet nzn ar i visus miestus pristato, reiktu pasidomet

extreem

extreem jau prekiauja ir pet center parduotuves, vakar kaiptik maciau kaune akropolyje, kaina didesne, 53lt su centais bet gal kazkam patogiau negu siustis po kelis maisus 4u.gif
dar kam aktualu kraikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 03 lapkričio 2011 - 09:25
QUOTE(Zuzzė @ 2011 11 03, 00:56)

extreem

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 11, 09:35)
koki silikonini issirinkti kad neliptu prie peduciu  g.gif

Mes naudojame "Mano katė" silikoninį kraiką, tai atrodo, kad nelabai limpa prie pėdučių. Pribarstyto kraiko randame nebent tik šalia dėžutės, o po butą neprinešioja...
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 10 05, 00:43)
Merginos, gal jau kuri bandėte NORIKO ceolitinį  kraiką?

user posted image

http://www.kika.lt/i...itemId=77450954

Šį kraiką. Aš šnd pamačiau Kikoje, bet pardavėja nieko doro man nepapasakojo, o tik pasakė, kad čia naujiena ir tiek. Nesupratau, ar jis sušokantis, ar ne g.gif

Mes toki dabar turim. Kadangi katinelis musu mazutis ir turim ji dar tik savaite, tai nedaug patirties. Ka galiu jau dabar pasakyt- i gumulelius susoka, bet ganetinai smulkus, tai aplink dezute pribarsto, nors po namus neisnesioja g.gif Ir kvapas, tai nekoks schmoll.gif Kai baigsim- ieskosim kito.
Atsakyti
Esu busima kates seimininke, poryt parsivezu namo bigsmile.gif pasiskaitinejus cia taip ir nesupratau, koki kraika pirkt. norisi kad nebutu kvapo, lengva butu priziuret ir nesinesiotu po visa nama.
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2011 11 08, 20:55)
Esu busima kates seimininke, poryt parsivezu namo  bigsmile.gif  pasiskaitinejus cia taip ir nesupratau, koki kraika pirkt. norisi kad nebutu kvapo, lengva butu priziuret ir nesinesiotu po visa nama.

Pirma laika geriausia naudoti tokį kraiką, prie kurio yra įprates jusų katinėlis.
O paskui galesite eksperementuoti su kitais kraikas, kol atrasite jums tinkamiausią 4u.gif
Atsakyti
pagaliau išbandžiau Cat's best oko plius. Mano vertinimas: sušoka tikrai gerai, dėl nešiojimosi problemos nėra, nes kačiaus tualetas katilinėj, o nuo plytelių lengvai susišluoja viskas. Bet kas man nepatiko, tai stambumas... Per mūsų semtuvėlį neišeina gerai išsijoti, nes išsisemia ir daug gero kraiko rolleyes.gif tad reiks arba naują semtuvėlį įsigyt, arba su šiuo pratempt kol baigsis kraikas ir grįžti prie senojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2011 11 08, 20:55)
Esu busima kates seimininke, poryt parsivezu namo  bigsmile.gif  pasiskaitinejus cia taip ir nesupratau, koki kraika pirkt. norisi kad nebutu kvapo, lengva butu priziuret ir nesinesiotu po visa nama.

cia utu idealusis kraikas, kai rasit praneskit, nes visi tokio iesko bigsmile.gif

QUOTE(kristabelly @ 2011 11 09, 09:51)
pagaliau išbandžiau Cat's best oko plius. Mano vertinimas: sušoka tikrai gerai, dėl nešiojimosi problemos nėra, nes kačiaus tualetas katilinėj, o nuo plytelių lengvai susišluoja viskas. Bet kas man nepatiko, tai stambumas... Per mūsų semtuvėlį neišeina gerai išsijoti, nes išsisemia ir daug gero kraiko rolleyes.gif tad reiks arba naują semtuvėlį įsigyt, arba su šiuo pratempt kol baigsis kraikas ir grįžti prie senojo  ax.gif

bent jau man best oko plus pradedavo nesiotis po savaites naudjimo, kol sviezias naujas nesinesiodavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 11 09, 09:51)
pagaliau išbandžiau Cat's best oko plius. Mano vertinimas: sušoka tikrai gerai, dėl nešiojimosi problemos nėra, nes kačiaus tualetas katilinėj, o nuo plytelių lengvai susišluoja viskas. Bet kas man nepatiko, tai stambumas... Per mūsų semtuvėlį neišeina gerai išsijoti, nes išsisemia ir daug gero kraiko rolleyes.gif tad reiks arba naują semtuvėlį įsigyt, arba su šiuo pratempt kol baigsis kraikas ir grįžti prie senojo  ax.gif

Nusipirkit naują semtuvėlį. Aš irgi turiu su mažom skylutėm semtuvėlį, tai man per jį oko plus neiškrenta gerai, bet pasikeičiau į kitą semtuvėlį ir liuks. 4u.gif

P.S. Pati dabar naudoju Zverlit laikinai, nu galiu pasakyti, viskas būtų idealu, sugeria puikiai, nesinešioja per daug, bet VISIŠKAI NESUGERIA KVAPO... doh.gif Taip smirda, kad net uždaras tualetas su filtru nepadeda. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 09 lapkričio 2011 - 10:12
Sveikos, mes naudojam tokį: http://emdona.lt/ind...9&gr1=16&gr3=16, kadangi, kaip minėjo Fia, reikia naudot tą kraiką, kurį naudoja veisėjai (reasontobehappy paprašyk, kad kačiuko pardavėjai kažkiek duotų panaudoto kraiko, jam bus paprasčiau susiorientuoti, kur jo tualetas yra), nes katinukui ir taip baisu naujoj vietoj, tai jei dar ir kraikas, ir maistas kitas, iš vis šokas (aš pati dar tik nepilną mėnesį turiu katinėlį, tai iš savo patirties šneku ax.gif ). Šiaip mano naudojamo kraiko kaina atitinka kokybę, gerai sugeria, nėra kvapo, nors katinėlis daug valgo, laka vandens ir tuo pačiu gana dažnai atlikinėja mažą reikaliuką, dėl didelio - jei gerai užkasa, nesijaučia, jei ne - tada, kažkiek jaučiasi. O dėl nešiojimosi po namus, kadangi mano katinas didelis tvarkinguolis, kažkiek to kraiko iš tualeto iškapsto, ar prikimba prie kojų, bet po namus neišsinešioja, tik aplink tuliką smile.gif
Atsakyti