QUOTE(semlina @ 2014 02 14, 15:59)
Nepasakyčiau, kad jis jau toks brangus Senukuose per akciją apie 20 lt kainuoja 10l maišas ir man dviem katėm jo tikrai užtenka daugiau kaip 2 savaitėm. Tas pirminis užpildymas daugiau reikia, o paskui po truputį papildai. Dėl nešiojimosi šalia WC patiestas pintas kilimukas puikiai surenka didžiąją dalį kraiko išnešamo iš WC ant pėdučių. Praktiškai iš po kilimėlio reikia kriko likučius susišluoti, o namuose jo tikrai ne daug prisineša. Kol nebuvau patiesus kilimėlio šalia WC tikrai daug daugiau išsinešiodavo. Man jo kainos ir kokybės santykis ir aišku patogumas, kad gali mesti į WC
Cats Best Oco Plus Kalvarijų turguje be akcijos 24 lt. Man ir katytei patinka, tik dėl nešiojimosi man nelabai. Nuo dėžės po visą butą, net į lovą katytė atneša po naktinio apsilankymo dėžutėje...
Dabar dar bandom biokraiką. Galvojau, kažin ar katytė lips į jį. Bet dar noriau į jį lipa, nei į CBOP, po namus nešiojasi mažiau. Kad smirdėtų kol kas nepajaučiau. Aišku, kai katytė dar maža, gal mažesnis tas kvapas ir taip?