Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(semlina @ 2014 02 14, 15:59)
Nepasakyčiau, kad jis jau toks brangus  g.gif  Senukuose per akciją apie 20 lt kainuoja 10l maišas ir man dviem katėm jo tikrai užtenka daugiau kaip 2 savaitėm. Tas pirminis užpildymas daugiau reikia, o paskui po truputį papildai. Dėl nešiojimosi šalia WC patiestas pintas kilimukas puikiai surenka didžiąją dalį kraiko išnešamo iš WC ant pėdučių. Praktiškai iš po kilimėlio reikia kriko likučius susišluoti, o namuose jo tikrai ne daug prisineša. Kol nebuvau patiesus kilimėlio šalia WC tikrai daug daugiau išsinešiodavo.  Man jo kainos ir kokybės santykis  thumbup.gif  ir aišku patogumas, kad gali mesti į WC  thumbup.gif

Cats Best Oco Plus Kalvarijų turguje be akcijos 24 lt. smile.gif Man ir katytei patinka, tik dėl nešiojimosi man nelabai. Nuo dėžės po visą butą, net į lovą katytė atneša po naktinio apsilankymo dėžutėje...
Dabar dar bandom biokraiką. Galvojau, kažin ar katytė lips į jį. Bet dar noriau į jį lipa, nei į CBOP, po namus nešiojasi mažiau. Kad smirdėtų kol kas nepajaučiau. Aišku, kai katytė dar maža, gal mažesnis tas kvapas ir taip?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
O mes savo kačiukui naudojame Noriko ceolitinį kraiką. Sušoka jis gerai, kvapo neskleidžia, tik va kad truputį nešiojasi po namus... Galvoju nupirkti kilimėlį patiesti g.gif Gal kas bandėte, ar pasiteisino?
Atsakyti
Koks kraikas mažiausiai išsinešioja?
Geriau smulkesnis ar stambesnis?
Atsakyti
Mes va sita dabar nusipirkom http://namosildymas....anuliu-kraikas/ .Paemiau maisiuka pabandymui,bet panasu,kad ties juo ir apsistosim.Dukra nevale dezes dvi savaites (deze jos kambary),tai kvapas negeras biski tik antros savaites gale atsirado...siaip nebuvo absoliuciai jokio kvapo.Suslapes susoka i pjuvenas,dregme susigeria,ir kraikas vel sausas ir purus,dvelkia medziu. Bijojom,kad gal kate neis i ji- bet eina.Kaina kraiko juokinga,didziuli maisa uz 12lt nusipirkau ir naudosim ji jauciu belekiek...+ naturalus ir ekologiskas... smile.gif
Ir,beje-nesinesioja,tik ant kilimelio prie dezutes biski randam-bet panasu,kad tiesiog prikapsto... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 01 gegužės 2014 - 16:54
QUOTE(*Radiolerija* @ 2014 03 12, 20:58)
O mes savo kačiukui naudojame Noriko ceolitinį kraiką. Sušoka jis gerai, kvapo neskleidžia, tik va kad truputį nešiojasi po namus... Galvoju nupirkti kilimėlį patiesti  g.gif  Gal kas bandėte, ar pasiteisino?

Nešasi ir mums, daug kas tiesia kilimuka, pasiteisina, mažiau nešiiojasi.
Bandem Noriko paprasta, Noriko premium - nepatiko, nes subyra tas susicementaves gabalas nuo šlapimo.
Dabar gavom Noriko su kvapu - vaisiu berods - kvapo jokio, sušoka puikiai, taigi sakėm, imsim tik tokį. Nešasi mažiau.
Atsakyti
Kaip tik dabar pati kovoju su šia problema ir vakar britukų temoje klausiau, ką daryti, nes
vis vien po namus išneša (visa kambariuko danga yra iš Senukų "antikraikinė" + kilimukas iš Kikos atskirai (pagal mane tokia pati medžiaga)
user posted image

Sulaiko daug, bet... (tualetas - uždaras, kraikai - bentonitiniai, skirtingi bandomi)
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2013 12 30, 09:38)
Matyt ne princų reikalas š.. užkasti  irnesakyk.gif  smile.gif  doh.gif

Hehe, matyt, šeimininkams reikia, tai jie tegu ir kasa. Kuo vyresnė katė/katinas, tuo labiau jie nekasa.
blush2.gif
Atsakyti
Kaip naudoti silikonini kraika? Supilti ir palikti tol, kol visa dezute pridaro isimant tik rimtus reikaliukus? Ar irgi su lopetele isiminet viska ka padaro - ir rimtus ir skystus reikalus? Ir taip pat visokie nesusokantys kaip veikia?

Atleiskit jau uz kvailuma, bet iki siol naudojau susokanti, neisivaizduoju kaip "veikia" kitokie kraikai smile.gif
Atsakyti
Se7en - jūs pati viską teisingai ir parašėt smile.gif - iš silikoninio išimat tik didelį reikalą, patį kraiką paliekat. Viską reikia pakeisti kas 3-4 savaites, pati pamatysit kai kraiko grūdeliai pradės keisti spalvą prisigėrę šlapimo smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti