Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(princeless @ 2011 10 23, 08:12)
O mes nupirkom dirbtinos žolytės kilimėlį ir patiesėm po dėžute ir aplink, belieka tik nupurtyti, kai kraiko prisinešioja, toliau kilimelio nesineša ir atrodo visai nieko  bigsmile.gif

nebloga ideja bigsmile.gif
Atsakyti
apie tokį kilimėlį seniai mąsčiau, bet kaipgi pėdytės? jis turėtų gan smarkiai durti, ypatingai plikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 22, 23:00)
man idomu ar si kas naudojo ,raso kad nelimpa prie peduciu  g.gif
http://www.kika.lt/i...itemId=77451242

QUOTE(Aziza @ 2011 10 23, 01:04)
man idomu jau senai, bet nieks atsiliepimu nerašo.. vienintelis minusas, kad nesušoka tik del to aš jo dar neišbandžiau.. manau tai nemažas minusas, daug susinaudos..  unsure.gif

turiu tokio dar nepradaryta poka, tai isbandysiu - parasysiu

as nusipirkau kilimeli kur čia forumiete pardavinėjo, man tikrai patiko, sulaiko dali kraiko thumbup.gif o anksčiau paprasta dėjau gumini, skirta į vonia, irgi kažkiek sulaikydavo
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 10 23, 16:38)
turiu tokio dar nepradaryta poka, tai isbandysiu - parasysiu

as nusipirkau kilimeli kur čia forumiete pardavinėjo, man tikrai patiko, sulaiko dali kraiko  thumbup.gif o anksčiau paprasta dėjau gumini, skirta į vonia, irgi kažkiek sulaikydavo

as dabar gumini padejus kaskiek sulaiko .
parasykite butinai kaip su tuo kraiku ,ar nesinesioja jis tikrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aziza @ 2011 10 23, 00:04)
man idomu jau senai, bet nieks atsiliepimu nerašo.. vienintelis minusas, kad nesušoka tik del to aš jo dar neišbandžiau.. manau tai nemažas minusas, daug susinaudos..  unsure.gif

Kraikas itin efektyviai absorbuoja ir išdžiovina šlapimą neleisdamas veistis bakterijoms mergaites, kaip suprasti issdziovina ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Braškytė^: 23 spalio 2011 - 17:06
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 23, 18:19)
as dabar gumini padejus kaskiek sulaiko .
parasykite butinai kaip su tuo kraiku ,ar nesinesioja jis tikrai  4u.gif
Papildyta:

Kraikas itin efektyviai absorbuoja ir išdžiovina šlapimą neleisdamas veistis bakterijoms mergaites, kaip suprasti issdziovina ??

va, butent sitas varinatas nesulimpantis doh.gif tokio nesam tureje dar, tai kazkaip nelabai patinka, bet kolkas tikrai nesinesioja, katytiems patinka, vakar visa vakara sedejo dezutej, megaudavosi lotuliukas.gif kolkas visai nieko jismna, bet naudojom tik viena diena, sekanciam kartui uzsakiau Noriko sulmpanti ir sani cat, noriu isbandyt ivairiu, kad issirinkt geriausia smile.gif tai jei pirksit noriko ziurekit kad butu butent sulimpantis, na nebet jums kaip tik reikia nesulimpanncio g.gif
Atsakyti
dirbtinos zolytes kilimelis peduciu neduria, jis neilgo plauko, ganetinai svelnus, mano siamui-orientalui neduria, dar nagus pasikaso nuejes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi porai dienu isvaziupjam ir kaip tycia baigiasi kraikas, o turgus ryt, tai ant greituju nupirkau mano kate molio kraika.. nu kaip uz tokia kaina tai buvau maloniai nustebus.. sisiukas graziai susoko .. o jau kate tikrai nepameluosiu kokias 7 minutes dezutej kapstes doh.gif nei pasaukimai nei bandymai ja pajudint nepadejo.. kadandi dezute ne namukas tai aisku aplink oj kiek paliko gerio.. bijau ka rasim sekmadieni gryze blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 10 25, 11:04)
va, butent sitas varinatas nesulimpantis  doh.gif tokio nesam tureje dar, tai kazkaip nelabai patinka, bet kolkas tikrai nesinesioja, katytiems patinka, vakar visa vakara sedejo dezutej, megaudavosi  lotuliukas.gif kolkas visai nieko jismna, bet naudojom tik viena diena, sekanciam kartui uzsakiau Noriko sulmpanti ir sani cat, noriu isbandyt ivairiu, kad issirinkt geriausia smile.gif tai jei pirksit noriko ziurekit kad butu butent sulimpantis, na nebet jums kaip tik reikia nesulimpanncio  g.gif

man iš Noriko su vaisių aromatu patinka, neblogai sugeria kvapa.. smile.gif

o to kraiko turbūt daugiau sueina, jei nesušoka? g.gif
labai geras kraikas Golden white, taip gerai sušokančio dar neteko matyt.. Tik va, kad ne visur jo būna ir kainelė atitinkama, paieškojus galima rast ir pigiau..
Atsakyti
na galiu pasakyt savo nuomone apie NORIKO nesusokanti kraika ... man labai nepatiko, panaudojom savaite ir visas pokas iskelaius i Oza pas SOS gyvunus ... kadangu nesusoka, tai siusiukas taip ir lieka, o kvapas tai baisus .... nezinau, gal lopetele butu be skyluciu, gal bent kazka eitu isrinkt, nes pas mane su skilutem tai visai nieko gero ... dabar testuojam sanicat, na po savaites ziuresim, bet kolkas bent jau pliusas kad sulimpa ir nelabai nesiojasi smile.gif dar testavimui laukia pokas noriko sulimpancio su kvapu smile.gif o kiek kainuoja golden white? net nesu macius tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 10 30, 19:05)
na galiu pasakyt savo nuomone apie NORIKO nesusokanti kraika ... man labai nepatiko, panaudojom savaite ir visas pokas iskelaius i Oza pas SOS gyvunus ... kadangu nesusoka, tai siusiukas taip ir lieka, o kvapas tai baisus .... nezinau, gal lopetele butu be skyluciu, gal bent kazka eitu isrinkt, nes pas mane su skilutem tai visai nieko gero ... dabar testuojam sanicat, na po savaites ziuresim, bet kolkas bent jau pliusas kad sulimpa ir nelabai nesiojasi smile.gif dar testavimui laukia pokas noriko sulimpancio su kvapu  smile.gif o kiek kainuoja golden white? net nesu macius tokio  g.gif

http://skelbimai.dra...s...w&Id=173374
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 31, 10:26)

Sudomino. g.gif Parašiau laišką. 4u.gif
Atsakyti
O šiaip, visos labai giriate EXTREME kraiką, tai kur jo nusipirkti internetu, kad į kitus miestus atvežtų?
Atsakyti