Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(rariukas @ 2013 10 31, 08:32)
Aš ir tokį perku, bet tik jis labai prilimpa prie dėžutės dugno, tai aš dar perku ir CAT"S BETS  OKO PLUS ir šiek tiek pamaišau. Jei tik  OKO PLUS naudoti, tai jis labai lengvas ir išsinešioja. Katytė su savo pūkuotu sijonu kai atsisėda tai labai išnešioja. O lietuviškas biokraikas sunkesnis, tai dabar abu maišau. Beje Biokraikui Maximoje vis dar akcija, bent jau vakar dar buvo už maišelį 7,99 Lt

Aš irgi maišau du kraikus - bentoninį sunkų ir Cat's best oko plius, maždaug per pusę. Kol turėjau vieną katiną, tai naudojau tik cats best, bet kai įsitaisiau dar vieną, pavargau šluot iš paskos. Kamariai ir virtuvė buvo pilni lengvo kraiko, labai nešiojosi nors tualetas ir uždaras. Paskui bandžiau vien tik sunkų, molinį, bet labai sunkiai nuo dugno krapštėsi. Dabar labai gerai, nelabai limpa prie dugno ir mažai išnešioja. Beje, dar prie tuliko katinams patiesiau kilimėlį, tai praktiškai ir išlipdami dar kojas nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 10 23, 20:59)
Man sio kraiko uzteko 3sav., ziauriai nesiojosi... g.gif  I kamuoliukus nesusoka...  g.gif  schmoll.gif Prie dugno prilimpa... reikia krapstyti  doh.gif Vienas pliusas, kad tikrai kvapo nera  blush2.gif Pirkau Senukuose, per akcija, mokejau 23lt wub.gif

Mes tokį naudojam. Pilu iš karto visą paką į paprastą namuką. Sušoka puikiai, prie dugno neprilimpa. (Prilimpa tada, kai yra mažai kraiko). Nešiotis nešiojasi, bet proto ribose. Kvapo jokio nėra. paką laikau +- mėnesiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 08 lapkričio 2013 - 21:38
Aš tai perku tokį
My Webpage
KAtę auginam virš 6 metų, tai bandymų tikrai buvo nemažai. Bandėm silikoninį (kelių rūšių), tai neidavo iš vis doh.gif O 6itas man patinka, nes sukimba gerai ir kvapo tikrai nėra schmoll.gif
Atsakyti
Mes naudojam Cat's Best nature gold (man tai superinis kraikas) jokio kvapo, greitai ir gerai susoka ir nesinesioja, jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Man nėra nei vieno gero kraiko, tačiau radau du mažiausiai blogus iš blogų biggrin.gif
Visada balansuoju tarp Cat's Best Nature Gold ir Ever Clean
Kai pamirštu, koks vienas blogas, pereinu prie kito, ir atvirkščiai biggrin.gif
Ir man labai gaila, kad negyvensiu XXII amžiuje, kada bus išrastas idealus kraikas.
Atsakyti
Mes iki siol naudojom Cats best susokanti, bet kvapas jauciasi. ir dar beda-mano katinas didelius reikalus pastoviai salia dezutes daro. Pastumia ja ir ant plyteliu doh.gif Jau ne vienas ir ne du kartai. MB speja kad jam smirdi tulikas ir jis nedaro ten.Nu bet valau du kartus per diena doh.gif blink.gif Gal reiktu kraika keisti, i koki silikonini?Nesam bande jokio kito. Cats best labai patogu-gumuliukus i tualeta meti ir viskas. Aisku maniskis tuos gabaliukus isdrasko bekasdamas, bet eina kazkiek surinkti
Atsakyti
Na ką mano favoritai nuo šiol Zverlit ir Lyracat sušokantys!!! thumbup.gif
Atsakyti
http://www.pet24.lt/...-kaciu-kraikas/

išbandėm šitą ir netiko jis mūsų carui. tiksliau jis nekasa jo. atsiprašant paš ..., palinguoja dureles ir išeina, o užkasti nereikia doh.gif
Atsakyti
mūsų princas niekad paš... neužkasa, nervina, a le ką daryt
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 30, 09:06)
mūsų princas niekad paš... neužkasa, nervina, a le ką daryt

Nesnervinkit biggrin.gif mano imperatorius jaunystėje užkasdavo taip, kad visas koridorius būdavo užkastas, apkastas, prikastas ir dar pabarstytas kraiku doh.gif tokius kasinėjimo darbus kievieną kartą vykdydavo, kad nežinodavau kur dėtis nuo jo entuziazmo biggrin.gif Dabar jam 8 m. ir su amžiumi aprimo ir kasa proto ribose biggrin.gif
Atsakyti
Nervina dar dėl to, kad pasysiojęs užkasa, o paš... - ne.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 30, 09:26)
Nervina dar dėl to, kad pasysiojęs užkasa, o paš... - ne.

Matyt ne princų reikalas š.. užkasti irnesakyk.gif smile.gif doh.gif
Atsakyti