Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

As kraika perku ne del katino, nes manau, kad jis i bet koki kraika darytu biggrin.gif kraika rinkausi, kad man patiktu, t. y. butu ekonomiskas ir svarbiausia, kad nesinesiotu po kambarius.. Tai rekomenduoju isbandyti ta stambu kraika, bet butinai naudojant dvieju dugnu dezute, nes kitaip kraikas labai neekonomiskai naudojasi ir katinas gali issitepti leteneles uzkasdamas savo "turta".
Papildyta:
Sio kraiko mano katinui uztenka 3 menesiams
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gyteuogyte @ 2013 10 23, 15:58)

user posted image

Man sio kraiko uzteko 3sav., ziauriai nesiojosi... g.gif I kamuoliukus nesusoka... g.gif schmoll.gif Prie dugno prilimpa... reikia krapstyti doh.gif Vienas pliusas, kad tikrai kvapo nera blush2.gif Pirkau Senukuose, per akcija, mokejau 23lt wub.gif
Geriausias kraikas
user posted image
Bet kate protestuoja, nenori jau jo schmoll.gif
Atsakyti
Mes perkame irgi tokį fresh and easy bet kitokioje pakuoteje, bet žinokite mum tai nesiniasioja, nors ir tualetas ne uzdaras(kaciu tualetas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Choco ir tabby @ 2013 10 26, 11:16)
Mes perkame irgi tokį fresh and easy bet kitokioje pakuoteje, bet žinokite mum tai nesiniasioja, nors ir tualetas ne uzdaras(kaciu tualetas)  4u.gif

Tai as ir ne apie silikonini rasiau, kad nesiojasi... nesiojasi tas cats bets...
Atsakyti
QUOTE(gyteuogyte @ 2013 10 23, 14:58)
As kraika perku ne del katino, nes manau, kad jis i bet koki kraika darytu  biggrin.gif  kraika rinkausi, kad man patiktu, t. y. butu ekonomiskas ir svarbiausia, kad nesinesiotu po kambarius.. Tai rekomenduoju isbandyti ta stambu kraika, bet butinai naudojant dvieju dugnu dezute, nes kitaip kraikas labai neekonomiskai naudojasi ir katinas gali issitepti leteneles uzkasdamas savo "turta".
Papildyta:
user posted image

Mūsų katino wc tai paprastas namukas, ta prasme ne dviejų dugnų, bet mums šis kraikas visai ekonomiškas atrodo ax.gif Dar ir katinas pas mus nepilną mėnesį, bet tik trečdalis nunaudota maišo.
Ir pėdučių neišsimurzina blush2.gif . Patenkinta esu šiuo produktu wub.gif
Atsakyti
O aš perku bet kokios firmos, tuo metu pigiausias silkagelio granules. Katė nesiskundžia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, jokio kvapo, po kambarį nesinešioja... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oranžinis_lapelis: 28 spalio 2013 - 14:26
Taip as ir Taip manau kad silikoninis korai kas geriausias 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Choco ir tabby: 28 spalio 2013 - 15:13
Aš šį perku, jokių nusiskundimų - sugeria kvapą, galima mesti į WC. Pakuotės +- užtenka savaitei.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 10 30, 15:15)
Aš šį perku, jokių nusiskundimų - sugeria kvapą, galima mesti į WC. Pakuotės +- užtenka savaitei.

user posted image

Aš ir tokį perku, bet tik jis labai prilimpa prie dėžutės dugno, tai aš dar perku ir CAT"S BETS OKO PLUS ir šiek tiek pamaišau. Jei tik OKO PLUS naudoti, tai jis labai lengvas ir išsinešioja. Katytė su savo pūkuotu sijonu kai atsisėda tai labai išnešioja. O lietuviškas biokraikas sunkesnis, tai dabar abu maišau. Beje Biokraikui Maximoje vis dar akcija, bent jau vakar dar buvo už maišelį 7,99 Lt
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2013 10 31, 08:32)
Aš ir tokį perku, bet tik jis labai prilimpa prie dėžutės dugno, tai aš dar perku ir CAT"S BETS  OKO PLUS ir šiek tiek pamaišau. Jei tik  OKO PLUS naudoti, tai jis labai lengvas ir išsinešioja. Katytė su savo pūkuotu sijonu kai atsisėda tai labai išnešioja. O lietuviškas biokraikas sunkesnis, tai dabar abu maišau. Beje Biokraikui Maximoje vis dar akcija, bent jau vakar dar buvo už maišelį 7,99 Lt

Maniškis kacas trumpaplaukis, tai dažniausiai keli grūdukai kraiko pasibarsto apie dėžutę, kai užkasinėja, bet neišsimėto per aplink, man patinka. O ir kaina jo čiki.
Aha, prie dugno prilimpa, bet man tai ne bėda, aš kastuvėlį turiu, tai puikiai su juo susitvarkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 10 31, 20:43)
Maniškis kacas trumpaplaukis, tai dažniausiai keli grūdukai kraiko pasibarsto apie dėžutę, kai užkasinėja, bet neišsimėto per aplink, man patinka. O ir kaina jo čiki.
Aha, prie dugno prilimpa, bet man tai ne bėda, aš kastuvėlį turiu, tai puikiai su juo susitvarkau smile.gif

Pas mane ir yra plastmasinis kastuvėlis, bet šiuo atveju reiktų metalinio ir gana aštraus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nes kol išgramdau tai doh.gif Bet dabar kadangi maišau dviejų rūšių, tai padėtis geresnė biggrin.gif
Atsakyti
kai jums sis kraikas, gal kas naudojate?
http://www.zooexpres...robot-pet-home/
Atsakyti