Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

Mums geriausias kraikas Žverlit (žalias) thumbup.gif :
user posted image
Sušoka į gražius rutuliukas thumbup.gif , tik mes nei juos, nei kakučius nemetam į klozetą - neduokdie užkimš, juk kraikas betonitinis doh.gif
Gal yra kur įsigyti maišelius gyvūnėlių išmatoms, panašius į maišelius sauskelnėms, kad kvapelio nepraleistų g.gif Ar gal pigiau berti kvapų neutralizatorių į paprastus maišelius?.. ax.gif
Kaip jūs valote tualetą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 21 spalio 2013 - 15:07
QUOTE(Mid de Aur @ 2013 10 21, 16:06)
Mums geriausias kraikas Žverlit (žalias)  thumbup.gif :
user posted image
Sušoka į gražius rutuliukas  thumbup.gif , tik mes nei juos, nei kakučius nemetam į klozetą - neduokdie užkimš, juk kraikas betonitinis doh.gif
Gal yra kur įsigyti maišelius gyvūnėlių išmatoms, panašius į maišelius sauskelnėms, kad kvapelio nepraleistų  g.gif Ar gal pigiau berti kvapų neutralizatorių į paprastus maišelius?..  ax.gif
Kaip jūs valote tualetą?

Sakot geras? Reikės išmėgint, nes kolkas man lyracat geriausias ax.gif
Atsakyti
Neturiu didelės patirties aš su katėm ir jų kraikais,bet zverlit man netiko.Nors rekomendavo nevienas žmogus. Man jis baisiai dulka ir greit prasmirsta.
Aš naudoju dabar cats best nature gold. Šitas labiau patinka-kvapą geriau sulaiko,mažiau nešiojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 21 spalio 2013 - 21:03
QUOTE(Mid de Aur @ 2013 10 21, 15:06)
Gal yra kur įsigyti maišelius gyvūnėlių išmatoms, panašius į maišelius sauskelnėms, kad kvapelio nepraleistų  g.gif Ar gal pigiau berti kvapų neutralizatorių į paprastus maišelius?..  ax.gif
Kaip jūs valote tualetą?

aš tai tam naudoju mažiukus, 5 litrų šiukšlių maišelius (skirti "kosmetinėm" šiukšlinėm), ir juos užrišus metu į šiukšlinę..kadangi šiukšles kad 2-3 dienas išnešam, tai nesmirdi niekas. jei ilgiau stovi, tai kartais jaučiasi kvapas, bet čia manau dėl to kad maišeliai turbūt vistiek kažkur įplyšta kai daug šiukšlių.
Atsakyti
Gal kas nors žino, kur gauti EVER CLEAN kraiko pigiau? Mačiau latviai siunčia, bet ten po 40 lt... Gal kur ir pigiau gauti galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 21 spalio 2013 - 22:26
QUOTE(Silvy @ 2013 10 21, 22:03)
Neturiu didelės patirties aš su katėm ir jų kraikais,bet zverlit man netiko.Nors rekomendavo nevienas žmogus. Man jis baisiai dulka ir greit prasmirsta.
Aš naudoju dabar cats best nature gold. Šitas labiau patinka-kvapą geriau sulaiko,mažiau nešiojasi.

Na, mes turime tualetą-namelį, tai tas kvapas ir nesijaučia, tik kiek atidarius valyti ir tai tik tam kartui, nes kai išvalai ir vėl normalus kvapas irnesakyk.gif be to kažkaip ir nemaniau, kad jau tualetas gali kvepėti tik skaniai ax.gif , o dulkių tikrai nepastebėjau - būna kiek mažesnė frakcija, tai palyginus kitas kraikas būna dar smulkesnis. g.gif Dar mūsų kačiukui patinka jį kasinėti - pavaro po visą tualetą kaip mažas buldozeriukas-ekskavatorius biggrin.gif
Mes drožlių granules bandėme, mums netiko, kaip tik jos smulkesnės ir mūsų vyresnysis katinas čiaudėti pradėjo, prie nosies prikibdavo, šiaip su letenėlėm išnešiodavo po visus kambarius ir valyti sunkiau (nesušoka į rutuliukus) bei neekonomiška (reikia vėl ir vėl nemažai dapilinėti), tai drožlių nuo tada ir atsisakėme visam. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 22 spalio 2013 - 09:58
Pritariu 100 proc. kad sis kraikas pats geriausias: susoka, galima mesti i klozeta ir nesinesioja po kambarius, nes yra stambus, ir mano katinui jo uztenka 3 menesiams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

Jei iseina ji nusipirkti su nuolaida, tai tuomet gaunasi 10 Lt vienam menesiui. Naudoju paprasta dezute su grotelemis.

user posted image
Papildyta:
Oi, turejau mintyje si kraika
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2013 10 22, 09:47)
Na, mes turime tualetą-namelį, tai tas kvapas ir nesijaučia, tik kiek atidarius valyti ir tai tik tam kartui, nes kai išvalai ir vėl normalus kvapas irnesakyk.gif be to kažkaip ir nemaniau, kad jau tualetas gali kvepėti tik skaniai ax.gif , o dulkių tikrai nepastebėjau - būna kiek mažesnė frakcija, tai palyginus kitas kraikas būna dar smulkesnis. g.gif Dar mūsų kačiukui patinka jį kasinėti - pavaro po visą tualetą kaip mažas buldozeriukas-ekskavatorius biggrin.gif
Mes drožlių granules bandėme, mums netiko, kaip tik jos smulkesnės ir mūsų vyresnysis katinas čiaudėti pradėjo, prie nosies prikibdavo, šiaip su letenėlėm išnešiodavo po visus kambarius ir valyti sunkiau (nesušoka į rutuliukus) bei neekonomiška (reikia vėl ir vėl nemažai dapilinėti), tai drožlių nuo tada ir atsisakėme visam. ax.gif

Mes irgi namuką turime, tik išėmiau dureles. Aš ryte, kai jis padarydavo iškart išimdavau ir vakarop.
Mane tas kvapas tikrai erzino ir nieko panašaus nejutau veislyne,nors ten kačių tai ne viena ir ne dvi. Pasirodo ji ir naudoja Cats best nature gold.
Cats best nature gold sušoka į rutuliukus, dar patogu tai,kad iškart į klozetą galima mesti, daug mažiau nešiojas, nei Zverlit ir nėr to kvapo.
Atsakyti
QUOTE(gyteuogyte @ 2013 10 23, 10:08)
Pritariu 100 proc. kad sis kraikas pats geriausias: susoka, galima mesti i klozeta ir nesinesioja po kambarius, nes yra stambus, ir mano katinui jo uztenka 3 menesiams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Jei iseina ji nusipirkti su nuolaida, tai tuomet gaunasi 10 Lt vienam menesiui. Naudoju paprasta dezute su grotelemis.
user posted image

QUOTE(Silvy @ 2013 10 23, 11:53)
Mes irgi namuką turime, tik išėmiau dureles. Aš ryte, kai jis padarydavo iškart išimdavau ir vakarop.
Mane tas kvapas tikrai erzino ir nieko panašaus nejutau veislyne,nors ten kačių tai ne viena ir ne dvi. Pasirodo ji ir naudoja Cats best nature gold.
Cats best nature gold sušoka į rutuliukus, dar patogu tai,kad iškart į klozetą galima mesti, daug mažiau nešiojas, nei Zverlit ir nėr to kvapo.

Mes tai dureles palikom - katinėlis puikiai naudojasi smile.gif
Jei jau taip ekonomiška 10 Lt/mėn. reikės išmėginti, nes žiūriu man išeis 10 kg į mėn. tai 20 Lt. g.gif O dar ir kvapas geresnis ir neišnešios. rolleyes.gif
Santaupos - pavėluotos išlaidos irnesakyk.gif Ačiū už patarimą 4u.gif

P.S. Tiesa, o jūsų katukai kaip dažnai eina į tualetą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 23 spalio 2013 - 13:14
Aš nusipirkau senukuose per nuolaidas su -30%. Kaina kažkas apie 23 lt gavos.
Jie ten tas nuolaidas bent kartą per mėnesį daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2013 10 23, 14:11)
Aš nusipirkau senukuose per nuolaidas su -30%. Kaina kažkas apie 23 lt gavos.
Jie ten tas nuolaidas bent kartą per mėnesį daro  mirksiukas.gif

g.gif Reikės palaukti nuolaidos Senukuose...
Pala... Jums užtenka 6 kilų dviem mėnesiam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 23 spalio 2013 - 13:22
http://www.zooexpres...nis-kraikas.jpg

Mes naudojam sita kraika, ir jis kaciukams patinka 4u.gif Be to rekomenduoju ji, nes gerai sugeria kvapa, be to kai mes nusipirkome katyte ji arydavo i pjuvenini kraika,o atvaziavus pas mus iskarto prie sito priprato, be to neissibarsto. TIKRAI REKOMENDUOJU VISIEMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Choco ir tabby: 23 spalio 2013 - 14:13