Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(AstaRaud @ 2013 09 04, 09:46)
O sakykit šį kraiką kas nors bandėte  ?

user posted image

ar labai skiriasi nuo šio

user posted image

nes kaina gerokai skiriasi, tik įdomu kaip skirtumai viduje pakuočių?

Pirmasis nesusoka, o suslapus labai smulkiai sutrupa, kaip i dulkes. Tos dulkes issinesioja baisiai.
Antrasis suslapus susoksta, ir tuos kamuoliukus patogu ismesti i klozeta. Bet kraikas visvien issinesioj po kambarius, nes jis yra smulkus.
Va sitas kraikas geriausias is visu, tos pacios firmos, bet jis ir susoksta, ir nesinesioja, nes islieka stambus. Senukuose jis kainuoja pigiau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 04 rugsėjo 2013 - 09:06
QUOTE(Fia @ 2013 09 04, 10:03)

Ačiū 4u.gif , reiks tą trečią pabandyt, nes antrąjį bandau, bet ta kaina man nelabai patinka...o visa kita tai puiku
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 09 04, 10:15)
Ačiū  4u.gif , reiks tą trečią pabandyt, nes antrąjį bandau, bet ta kaina man nelabai patinka...o visa kita tai puiku

arba kaina.. arba... plaunate grindis be perstojimo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 09 04, 10:15)
Ačiū  4u.gif , reiks tą trečią pabandyt, nes antrąjį bandau, bet ta kaina man nelabai patinka...o visa kita tai puiku

aš Cat's Best Nature Gold kraiką perku Senukuose kai būna dienos su 30% nuolada visoms prekėms smile.gif tuomet gaunasi gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2013 09 04, 12:08)
aš Cat's Best Nature Gold kraiką perku Senukuose kai būna dienos su 30% nuolada visoms prekėms  smile.gif  tuomet gaunasi gera kaina  thumbup.gif

labai ačiū už informaciją, tikrai pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2013 09 04, 12:08)
aš Cat's Best Nature Gold kraiką perku Senukuose kai būna dienos su 30% nuolada visoms prekėms  smile.gif  tuomet gaunasi gera kaina  thumbup.gif

Reiks pasekti tuos Senukus smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandė šį kraiką, kaip su jo sušokimu?
http://zoopasarai_lt...0l,5718,70.html

Kažkada pirkdavau šitą
http://zoopasarai_lt...0l,1380,70.html
tai labai panašus į smulkųjį Cats best oko plus, gal šitas bus stambiojo atitikmuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 11 rugsėjo 2013 - 21:23
QUOTE(Mahora @ 2013 09 05, 12:08)
Reiks pasekti tuos Senukus smile.gif

-
thumbup.gif
Rytoj rugsejo 18d. Senukuose akcija 30%. Tikiuosi bus ir kraikui... reiks nusipirkti, isbandyti - blush2.gif
Atsakyti
Na va vakar Senukuose nusipirkau... Cat's Best Nature Gold ... wub.gif Mokejau apie 23lt . blush2.gif
Dabar galvoju, baigus savo senaji isbandyti... Turiu 1 kate... Kazin, kiek laiko uzteks man jo g.gif
Atsakyti
Spoorga - mano dviem uodegom 1 pakio laisvai užtenka ir dar lieka iki kitos nuolaidų dienos Senukuose biggrin.gif - kitaip sakant dviem katams laisvai užtenka trims savaitėms o tai ir keturias galima pratempti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2013 09 04, 10:03)
Va sitas kraikas geriausias is visu, tos pacios firmos, bet jis ir susoksta, ir nesinesioja, nes islieka stambus. Senukuose jis kainuoja pigiau.

user posted image

Na isbandziau... Ka as zinau g.gif Nesiojasi verysad.gif , nesusoka jis i jokius kamuoliukus schmoll.gif Tos granules ir suslape islieka kietos ... Ga per akcija koki nekokybiska ikiso g.gif verysad.gif
Tiesa, kvapo nera... kvepia kazokiais kvieciais ir neprasmirsta nuo slapimo... tai gerai ax.gif bet visa kita tai schmoll.gif ... Gal koki dar Noriko ibandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 03 spalio 2013 - 07:31
QUOTE(spoorga @ 2013 10 03, 07:26)
Na isbandziau... Ka as zinau  g.gif  Nesiojasi  verysad.gif , nesusoka jis i jokius kamuoliukus  schmoll.gif Tos granules ir suslape islieka kietos ... Ga per akcija koki nekokybiska ikiso  g.gif  verysad.gif
Tiesa, kvapo nera... kvepia kazokiais kvieciais ir neprasmirsta nuo slapimo... tai gerai  ax.gif  bet visa kita tai  schmoll.gif ... Gal koki dar Noriko ibandyt  g.gif

Aš esu išbandžiusi OKO PLIUs , bet kaip ir minėtas kraikas taip ir šis labai nešiojasi. Tiesiau ir kilimėlius, bet katytė pūkuota, tai kai atsisėda su savo plačiu sijonu, taip viskas ir prilimpa doh.gif Dabar bandau maišyti su lietuvišku biokraiku, jis šiek tiek sunkesnis. Iš pradžių jį vieną naudojau, bet jau jei nespėji gerai išvalyti, kaip greitai prilimpa prie dėžutės dugno neina išimt.
Šiaip šie kraikai patogūs, kad galima mesti į klozetą.
Anksčiau naudojau Zverlit žalią, man jis labai patiko, tik kad atsibodo į maišelius dėlioti biggrin.gif Bet šiaip jis labai gerai sušoka, ir kvapo jokio nėra, tik aišku šiek tiek dulka.
Bijau kad vis dėl to teks grįžti prie Zverlit
Atsakyti