Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

pas mus WC irgi tamsiam kambariuke thumbup.gif

bet aš norėjau dėl tų durelių parašyti. Mano rusiukė beveik visus reikalus daro snukutį iškišus į lauką,- ji ant WC kraštelio pasiremia dviem, ar net trim letenėlėm, tai kartais net iki pusės išlenda. Tai tokiai poničkai durelių niekaip neįsiūlytume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2013 08 24, 11:14)
aha, butinai reik but namie ir stebet kas vyksta. padet ieit, parodyt, kaip tos dureles paskelia, gal su snukuciu pastumt padet...  g.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif Bendrom jėgom kelis kartus įveikėm kliūtis smile.gif Bet greit pabėgo mokinys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adca @ 2013 08 24, 11:24)
Mastome logiškai.
Pabandykite dureles užkabinti taip, kad liktu skylė (gumyte ar siulu pritvirtinti/prikabinti iš viršaus prie ko nors) ir kažkiek tas dureles nuleidinėkite kasdien, mažinant skyle ir verčiant kate letenom ar snukeliu atidarinet/stumt jas.
Ji perpras sistema, ir ...
Pavargsite karta - lengviau bus ateityje.

Pvz pas mus - uždaras tualetas, stovi uždarytame tamsiame kambariuke wink.gif (duris ne užsitrenkia bet pritraukiami su gumyte (paprasta iš maximos už 3.99 kažkokiems auto tvirtinimams,))
Saugu gyvūnams. Švaru šeimininkams. O kraikas jei ir išsineša - lieka kambariuke.

Labai faini sugalvojimai thumbup.gif
Apie tamsų kambariuką reiktų pagalvoti...
Atsakyti
Sveikos,

Prieš porą savaičių ir pas mus atsirado naujas namų gyventojas smile.gif Turim uždarą tualetą, naudojam kraiką Cats best. Turiu porą klausimų. Dėl nešiojimosi, tai jau radau atsakymą ir pati buvau sugalvojusi, kad reikia kažką patiesti prieš įėjimą-išėjimą.
Bet dar klausimas - mano kačiukas mėgsta būdamas tulike pasikasyti. Tai vietoj didelių sušokusių kraiko kamuoliukų, valydama tuliką, randu daug pakitusios spalvos (gelsvos) pjuvenų. Tai ką daryt ? Aš , aišku, pagal galimybes, stengiuosi ir jas surinkti, bet visų tikrai nepavyksta. Tuliką valom ryte ir vakare.
Ir dar - šiandien vyras pareiškė, kad jam atrodo, jog mūsų kačiukas atliko mažą reikalą vonioje ant kilimėlio, nes jis vis lyg ir kažką no0rėjo užkasti toje vietoje. Bandžiau uostyt, nieko neužuodžiau. Ar taip gali būti ? Tulikas nebuvo užterštas, be to kačiukas nuo pat pirmos akimirkos ėjo į tuliką. Nei karto jokios "avarijos" nėra buvę. O jei padarytų tai kvapą turėčiau užuosti, ar ne ?

O šiaip kraiku esu patenkinta. Kvapo namie jokio thumbup.gif Aišku, nešiojasi. Bet mums ir veisėja jį patarė. Sakė, kad pati jau daug metų naudoja. Pigiausiai pirkti išeina Kalvarijų turguj. 27 Lt didelis maišas, o Kikoj - 40 Lt blink.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 08 24, 12:22)
pas mus WC irgi tamsiam kambariuke thumbup.gif

bet aš norėjau dėl tų durelių parašyti. Mano rusiukė beveik visus reikalus daro snukutį iškišus į lauką,- ji ant WC kraštelio pasiremia dviem, ar net trim letenėlėm, tai kartais net iki pusės išlenda. Tai tokiai poničkai durelių niekaip neįsiūlytume biggrin.gif

Num Princese, juokiaus skaitydama lotuliukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Mahora @ 2013 08 24, 13:11)
Dėkui už patarimus 4u.gif  Bendrom jėgom kelis kartus įveikėm kliūtis smile.gif  Bet greit pabėgo mokinys smile.gif

4u.gif

QUOTE(neuzmirstuole @ 2013 08 26, 10:55)
Sveikos,

Prieš porą savaičių ir pas mus atsirado naujas namų gyventojas smile.gif Turim uždarą tualetą, naudojam kraiką Cats best. Turiu porą klausimų. Dėl nešiojimosi, tai jau radau atsakymą ir pati buvau sugalvojusi, kad reikia kažką patiesti prieš įėjimą-išėjimą.
Bet dar klausimas - mano kačiukas mėgsta būdamas tulike pasikasyti. Tai vietoj didelių sušokusių kraiko kamuoliukų, valydama tuliką, randu daug pakitusios spalvos (gelsvos) pjuvenų. Tai ką daryt ? Aš , aišku, pagal galimybes, stengiuosi ir jas surinkti, bet visų tikrai nepavyksta.  Tuliką valom ryte ir vakare.
Ir dar - šiandien vyras pareiškė, kad jam atrodo, jog mūsų kačiukas atliko mažą reikalą vonioje ant kilimėlio, nes jis vis lyg ir kažką no0rėjo užkasti toje vietoje. Bandžiau uostyt, nieko neužuodžiau. Ar taip gali būti ? Tulikas nebuvo užterštas, be to kačiukas nuo pat pirmos akimirkos ėjo į tuliką. Nei karto jokios "avarijos" nėra buvę. O jei padarytų tai kvapą turėčiau užuosti, ar ne ?

O šiaip kraiku esu patenkinta. Kvapo namie jokio  thumbup.gif Aišku, nešiojasi. Bet mums ir veisėja jį patarė. Sakė, kad pati jau daug metų naudoja. Pigiausiai pirkti išeina Kalvarijų turguj. 27 Lt didelis maišas, o Kikoj - 40 Lt  blink.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus  4u.gif

mano numone, jei butu passilapines, tai tikrai butumet uzuodusi g.gif
Atsakyti
kad jam atrodo, jog mūsų kačiukas atliko mažą reikalą vonioje ant kilimėlio
Kartais buna netyciukai, tai del 1 karto, nereikia imt i galva (net jei pasiteisintu įtarimas). Bet dažniausiai, katės ka nors išneša ant letenu ar kitos vietos prilipusi, ir kai "tai" nukrenta, tai tada dar ilgai bando tvarkyti toje vietoje.
Bet tai gali buti ir bet kas kitas.
Isneskite i kita vieta vonios kilimeli - ir paziurekite katuko reakcija.

O siaip - savaime, isplaukite viska su gerom dezinf. priemonem, kad panaikinti kvapa ir kad ta vieta/daiktas neasocijuotus su tualetu

PS. Naudoti reikia stiprias priemones, BET geriausiai be "chlorkes", kuri veikia kaciu psichika, panasiai kaip valerijonas (kartais), bet yra nuodinga.
Atsakyti
QUOTE(Mahora @ 2013 08 24, 10:41)
Kad sukimba tai neblogai  rolleyes.gif
Uždaras tualetas,bet durelėmis nenori naudotis verysad.gif

o ką reiškia nenori? ta prasme, lėktų kažkur kitur reikalų atlikti?
mes kai įdėjom landą į balkono duris, kad galėtų į wc balkone eiti katinas, tai sėdėjo ir liūdnas žiūrėjo, bet nelindo, bet užteko vieną kartą paėmus gražiai priverstinai pastumti per tą landą ir bėdos baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 08 26, 15:58)
mes kai įdėjom landą į balkono duris, kad galėtų į wc balkone eiti katinas, tai sėdėjo ir liūdnas žiūrėjo, bet nelindo, bet užteko vieną kartą paėmus gražiai priverstinai pastumti per tą landą ir bėdos baigėsi.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 08 26, 15:58)

Pastūmėjau aš jį ir gražiai priverstinai,atrodo suprato principą,bet kartais įlenda ten ir sėdi smile.gif
Kažkaip,išeidama i darbą nuėmiau vėl,nes pabijojau,kad ko neatsitiktų,ar nepastrigtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mahora @ 2013 08 26, 16:58)
Pastūmėjau aš jį ir gražiai priverstinai,atrodo suprato principą,bet kartais įlenda ten ir sėdi  smile.gif
Kažkaip,išeidama i darbą nuėmiau vėl,nes pabijojau,kad ko neatsitiktų,ar nepastrigtų g.gif

nepastrigs tikrai smile.gif jei gi kates lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema apie kraikus,mes naudojame tik silikonini,esame labai patenkinti..
As su beda.. 4u.gif Pasisiojo ant lovos naujos,veliurines..gal net ne karta.. Jau mest nauja pirkini ar dar turet vilciu kokiu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 08 29, 09:09)
Tema apie kraikus,mes naudojame tik silikonini,esame labai patenkinti..
As su beda..  4u.gif  Pasisiojo ant lovos naujos,veliurines..gal net ne karta.. Jau mest nauja pirkini ar dar turet vilciu kokiu? verysad.gif

tai gal cia tik jus patenkinti tuo kraiku, o katei jis nepatinka, todel ir pasisiojo ant lovos. pabandykite pakeisti kraika. jei nepades, reiskia ieskokite kitu priezasciu..
Atsakyti
O sakykit šį kraiką kas nors bandėte ?

user posted image

ar labai skiriasi nuo šio

user posted image

nes kaina gerokai skiriasi, tik įdomu kaip skirtumai viduje pakuočių?
Atsakyti