Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Tajka @ 2013 07 24, 20:48)
Kultūra pasireiškia taip pat ir tuo, kad lietuviškame forume reiktų nepamiršti lietuvių kalbos.  doh.gif

gal patartumete man, kaip spausdinti lietuviskai, jei kompiuteris tokios paslaugos neteikia? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kombo,

Pirma: Reikia šiek tiek skirti nusišnekėjimą nuo pasišaipymo ir jumorėlio mirksiukas.gif
Antra: Kaip smagu,kad yra tokių gudručių ir protingų ! lotuliukas.gif
Trečia: Kaip džiaugiuosi nuorodomis (jaučiuosi,kaip gyvenanti miške be kaimynų bigsmile.gif ir lyg nebučiau pažinusi interneto ir nežinanti kas tas baubas yra betonas rolleyes.gif smile.gif )

Širdingai dėkoju už pastabas ir šypseną,kuri papuošė mano veidelį thumbup.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mahora: 24 liepos 2013 - 20:02
QUOTE(Mahora @ 2013 07 24, 20:58)
Pirma: Reikia šiek tiek skirti nusišnekėjimą nuo pasišaipymo ir jumorėlio mirksiukas.gif
Antra: Kaip smagu,kad yra tokių gudručių ir protingų ! lotuliukas.gif
Trečia: Kaip džiaugiuosi nuorodomis (jaučiuosi,kaip gyvenanti miške be kaimynų bigsmile.gif  ir lyg nebučiau pažinusi interneto ir nežinanti kas tas baubas yra betonas rolleyes.gif  smile.gif  )

Širdingai dėkoju už pastabas ir šypseną,kuri papuošė mano veidelį thumbup.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif

o as tokiais atvejais susimastau.... kaip turi nesisekti zmonems gyvenime, kad sitaip piktntis kaciu kraiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje, I tema :
as naudoju BENTONINI lotuliukas.gif man patinka... metu I maiseli, ir nesu iskart I lauko kontenineri, kad nereiketu siuksliadezeje laikyti g.gif zinoma, mesti I klozeta paprasciau, bet man atrodo, pjuveninis prasciau kvapus sugeria.
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2013 07 24, 21:01)
o as tokiais atvejais susimastau.... kaip turi nesisekti zmonems gyvenime, kad sitaip piktntis kaciu kraiku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beje, I tema :
as naudoju BENTONINI  lotuliukas.gif man patinka... metu I maiseli, ir nesu iskart I lauko kontenineri, kad nereiketu siuksliadezeje laikyti  g.gif zinoma, mesti I klozeta paprasciau, bet man atrodo, pjuveninis prasciau kvapus sugeria.

Na,sakykim piktukui aš pabuvau atpirkimo ožius,net ir nepykstu drinks_cheers.gif

Gerbiu BETONININKUS 4u.gif Bet kiekvienam savo...O įdomumas tas,kad renkasi ne katinelis,o mes,ieškom patogumų sau-kam patogiau išmesti,kam patogiau iškasti,kam patogiau surinkti smile.gif

man patinka Cat's Best Oko plus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mahora @ 2013 07 24, 21:11)
Na,sakykim piktukui aš pabuvau atpirkimo ožius,net ir nepykstu drinks_cheers.gif

Gerbiu BETONININKUS 4u.gif  Bet kiekvienam savo...O įdomumas tas,kad renkasi ne katinelis,o mes,ieškom patogumų sau-kam patogiau išmesti,kam patogiau iškasti,kam patogiau surinkti smile.gif

man patinka Cat's Best Oko plus thumbup.gif

kiek laiko jau naudojate?
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2013 07 24, 21:12)
kiek laiko jau naudojate?

Antra savaitė ax.gif smile.gif Bet patarimus gavau iš sesės,kuri augina dvi orientales ir siamą.
Kol kas man tinka,o po to pasidairysime ir kitų alternatyvų rolleyes.gif

Labai mieli ir puikūs forumiečiai pasidalina patirtimi ir patarimais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tajka @ 2013 07 24, 20:48)
Kultūra pasireiškia taip pat ir tuo, kad lietuviškame forume reiktų nepamiršti lietuvių kalbos.  doh.gif

Pasitaisome ir stengiamės blush2.gif
Papildyta:
Atsiprašau kombo už priskyrtą textuką jai,jis buvo skirtas BANANŽUVĖ rolleyes.gif
Atsakyti
viskas ok, Mahora smile.gif

zinoma , tik bandant galima atrasti, kas geriausiai tinka...
be to , sunku gauti tikrai gera bentonini kraika. as db uzsipirkau Latvijoje Extreeme metams. tai ramu.

gal kas bandete Sachara ar Van Cat?
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2013 07 24, 20:41)
o, tikru lietuviu padave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kulturos ir pakantumo siek tiek  bigsmile.gif

Nusibodo skaityt pezalus apie tai, kaip bentonitinis kraikas (anot jų, betoninis) kenkia katėms, koks jis baisus ir nuodingas. Beje, nacionalizmu nesergu, neabejoju, kad ir nelietuviai gali suprast skirtumą tarp betono ir bentonito.

Pati naudojau ir bentonitinį (dviejų rūšių), ir pjuveninį Cats Best Oko Plus, galutinai pasirinkau pastarąjį. Taip, nešiojasi truputį daugiau, bet kvapo visiškai nėra net uždelsus valyt, be to, jis lengvesnis, man tai svarbu, nes tenka kilnot nemažą tualetą.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2013 07 24, 22:01)
Nusibodo skaityt pezalus apie tai, kaip bentonitinis kraikas (anot jų, betoninis) kenkia katėms, koks jis baisus ir nuodingas. Beje, nacionalizmu nesergu, neabejoju, kad ir nelietuviai gali suprast skirtumą tarp betono ir bentonito.

Pati naudojau ir bentonitinį (dviejų rūšių), ir pjuveninį Cats Best Oko Plus, galutinai pasirinkau pastarąjį. Taip, nešiojasi truputį daugiau, bet kvapo visiškai nėra net uždelsus valyt, be to, jis lengvesnis, man tai svarbu, nes tenka kilnot nemažą tualetą.

tai va taip ir reikejo pradeti sia diskusija ax.gif
Atsakyti
Taigi nieko blogo neatsitiko,galima testi pokalbius ir toliau,konsultuotis,dalintis patirtimi
Ryt va man reikia vel lekti i Kalvariju turgu uzsipirkti kraiko,manau radau pigiausia varianta 10 l = 27 lt.

Visiems smagios savaites 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti tu kurios naudoja silikonini kaciu kraika. kai kate padaro dideli reikala biggrin.gif kur ismetate jos reikaliuka? ar metate i wc? nes jis vistiek buna aplipes kazkiek silikonu , ar nekemsa jums kanalizacijos silikonas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 18, 11:32)
noriu paklausti tu kurios naudoja silikonini kaciu kraika. kai kate padaro dideli reikala  biggrin.gif  kur ismetate jos reikaliuka? ar metate i wc? nes jis vistiek buna aplipes kazkiek silikonu , ar nekemsa jums kanalizacijos silikonas? blush2.gif

nemetu į klozetą, į maišiuką ir greit išnešam į konteinerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 18 rugpjūčio 2013 - 16:16