Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 12:51)
na baikit, gi žmogus valo, tik nepakeičia viso kraiko kasdien. Silikoninį būtent taip ir rekomenduoja - visiškai pakeisti kas 4-5 savaites, o išimti reik tik kakalus. Nors aš išimu ir dalį pageltonijusio kraiko, ir tada dapilu. Būtent dėl to, kad pradėjau kačiui užaugus išiminėti kasdien sususioto kriako, galvoju pabandyti sušokantį bentonitinį, nors šiaip silikoniniu esu patenkinta - kvapo šlapimo - jokio.

tai ir betonini taip pat, tik dapili, bet as supratau,kad nevalo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 07 04, 11:08)
Rašo, kad pakeisti kas 4-5savaites...aš pakeičiau prieš savaitę - o jis jau visiškai susiūsiotas...gal aš kažką ne taip darau?  g.gif Gal reikėtų po kiekvieno pasiūsiojimo išsemti tuos geltonus gumuliukus? Bet tai įmanoma padaryti tik kol jis būna šlapias, kai išdžiūna, tai susimaišo su gerai, o kaip tada?
Plyyz , patarkit biggrin.gif Gaila man skacui į tokį tuliką siūlyt eit doh.gif

Silikono minusas gal ir yra, kad jis ilgainiu įgauna geltoną spalvą, bet katinui tai nėr tai nesmagu - juk drėgmės nelieka, kaip ir kvapo. Aš kietąją dalį išrenku kai tik pamatau, kad padarė, ir tuo pačiu lopetėle išžarstau dėžutėje esantį kraiką, kad tolygiai pasiskirstytų. Tada ir atrodo normaliai. 4u.gif
Keisti rekomenduojama kas mėnesį, bet man gaunasi kas kokios 4-5 sav.

QUOTE(devuška @ 2013 07 04, 13:47)
Įsivaizduoju kvapelį ...

Silikonins kraikas - ne bentonitinis, ir ne pjuveninis. Jis sugeria ne tik drėgmę, bet ir kvapą. Patikėkit, su normaliu silikoniniu kraiku katino dėžutės ir virtuvėj stovi, ir tikrai kvapo nėra.

Tik esu susisūrus su kažkokiu "kreivu" silikoniniu kraiku, kuris nieko nesugeria - patinas pasysioja, taip ta drėgmė ir stovi doh.gif Tai jau nėra gerai, užtat atsirinkti labai reikia, kuris kraikas gerai geria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 07 04, 13:30)
Ar jus is medzio iskritusi???Zinoma, kad kraika reikia valyti kasdien ir dapylineti. Visiskai pakeisti uztenka gal karta i menesi, bet ne sysiu. Ka jus isivaizduojate, kad kakis ir sysius menesi gali gulet dezuteje, kaip niekur nieko???

Nu jo...sulauksi čia patarimo be išsišaipymo... ax.gif

QUOTE(kykute @ 2013 07 04, 16:25)
Silikono minusas gal ir yra, kad jis ilgainiu įgauna geltoną spalvą, bet katinui tai nėr tai nesmagu - juk drėgmės nelieka, kaip ir kvapo. Aš kietąją dalį išrenku kai tik pamatau, kad padarė, ir tuo pačiu lopetėle išžarstau dėžutėje esantį kraiką, kad tolygiai pasiskirstytų. Tada ir atrodo normaliai.  4u.gif

Aaa, nu tai tvarkoj tada...aš irgi išimu, išžarstau, bet matyt mano mažius truputį myžniukas, arba aš esu per daug reaguojanti į tą geltoną kraiką biggrin.gif Man jau po savaitės norisi jį keisti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 13:51)
na baikit, gi žmogus valo, tik nepakeičia viso kraiko kasdien. Silikoninį būtent taip ir rekomenduoja - visiškai pakeisti kas 4-5 savaites, o išimti reik tik kakalus. Nors aš išimu ir dalį pageltonijusio kraiko, ir tada dapilu. Būtent dėl to, kad pradėjau kačiui užaugus išiminėti kasdien sususioto kriako, galvoju pabandyti sušokantį bentonitinį, nors šiaip silikoniniu esu patenkinta - kvapo šlapimo - jokio.

drinks_cheers.gif Tikrai jau
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2013 07 05, 11:40)
Nu jo...sulauksi čia patarimo be išsišaipymo... ax.gif

4u.gif čia gi supermama....
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2013 07 01, 13:33)
Dėl kraiko nešiojimosi padariau tokią racionalizaciją: Senukuose už 6-7 Lt nusipirkau vietnamietišką iš žolių pintą takelį/tinklelį (skirtą kojoms valyt), pakišau jį po dėže, o dar pusmetris kyšo toje vietoje, kur vyksta įlipimas/išlipimas. Tai dabar 99,99% kraiko, kuris būdavo įlipimo/išlipimo vietoje ant kilimėlio, o iš ten nešiodavosi po visus namus, lieka to takelio skylutėse. 0,01% visgi nusineša toliau, bet nepertoliausiai. Šiuo metu naudoju pjuveninį kraiką Cat Best Okopolus, tad nežinau, kaip toks takelis veiktų su betoniniu ar silikoniniu.
Beje, esu išbandžiusi daugybę betoninių kraikų. Patikdavo tai, kad gerai sušoka ir laiko kvapą, tačiau nepatikdavo dulkėjimas, o ypač mintis, kad tas betono dulkes katė po to nusilaižo.

Vi, gal galetumet foto prisegti to kilimuko? as nupirkau special kilimuka. viskas butu super, tik jis per mazas. uz jo per visa kambari iki lovos nusidriekia bentoninio kraiko takas blush2.gif
Atsakyti
Butu miela,jei parodytu to kilimuko nuotraukele,kad butu bent orientyras kokio ieskoti mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
kilimėlis
http://www.senukai.l...50607449_4.html
Aš tokį nusipirkau, manau apie tokį ir buvo kalba ax.gif
Atsakyti
O kaip su antibakteriniais, skirtais specialiai kraiko is peduciu surinkimui (skelbimuose daznai po 35-50 lt)? Ar niekuo jie geresni uz "zalia takeli is Senuku" ?
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 07 20, 15:32)
kilimėlis
http://www.senukai.l...50607449_4.html
Aš tokį nusipirkau, manau apie tokį ir buvo kalba ax.gif

Dekui 4u.gif
Jau isbandytas ? Ar pasiteisno?
Atsakyti
QUOTE(adca @ 2013 07 20, 15:34)
O kaip su antibakteriniais, skirtais specialiai kraiko is peduciu surinkimui (skelbimuose daznai po 35-50 lt)? Ar niekuo jie geresni uz "zalia takeli is Senuku" ?

nežinau, nebandžiau

QUOTE(Mahora @ 2013 07 20, 16:07)
Dekui 4u.gif
Jau isbandytas ? Ar pasiteisno?

kraiko po juo tikrai prisikaupia ir mažiau išsinešioja po namus. Manau kaip už tokią kainą tai tikrai verta, geriau negu nieko.
Atsakyti
QUOTE(adca @ 2013 07 20, 15:34)

tai as siek tiek auskciau apie ji rasiau.
viskas butu ok, jei jis butu didelis. o db jei visi 20X30 dydzio. mano kacius ji tiesiog persoka, is tuliko issokdamas, net nepoataiko ant jo. ir stove kilimukas svarutelis, o uz jo - kraikas
Atsakyti
Gal galetumete pasidalinti patirtimi, kuris kraikas maziau nesiojasi ar smulkesnis kaip smeliukas ar stambensis? As naujojau zverlit visa laika stambesni, bet jis issinesioja, bet girdejau kad yra ir smulkus. Gal tas maziau nesiotusi?
Atsakyti