Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Kinderiukas @ 2011 10 10, 10:33)

ką tik baigėme paką šio. nešiojosi mums ( gal netgi labiausiai iš bandytų betoninų kraikų, tokių kaip Everclean LessTrack, Golden white ir Brit Cear), o jis dar ir labai sulkus tai.. bet su nešiojimusi- pas mus plikos pėdytės gyvena tai gal ir neįmanoma rasti tokio, kad nesinešiotų. beja, mums jis (kaip ir kiti bentoniniai kraikai) labai greit prasmirsdavo patc savaime. 5 dienos po dviejų katinų ir kraikas nors ir visada švariai išvalytas jau dvikdavo ištisai.
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 10 03, 11:44)
na galiu ir as papasakot apie kraika, visada naudojau cats best oko plus, man jis patinka, BET ziauriia nesiojasi ... turiu dvi kates, viena tvarkingesne tai dar dar, bet kita  doh.gif dabar nupirkau ta nauja, cats best, ale nesinejiojanti, na jis tikrai nesinesioja, BET nesulaiko kvapo visai, ir labai greit pasibaige, tai ieskau dabar kazka labai gero, kad nesenesiotu, sulaikytu kvapa, ilgam uztektu  g.gif kolkas neradau nieko  g.gif gal kas turiu kokiu pasiulymu  bigsmile.gif

Ir mes cats best naudojam, lygiai tapati problema, kad ziauriai limpa prie peduciu, ir issinesioja po visus kambarius, uzsipirkom mes jo gal kokius 3 pakius, tai jau i pabaiga paskutinis, tikrai bandysiu silikonini kraika, gal tikrai maziau nesiosis doh.gif
Atsakyti
koki silikonini issirinkti kad neliptu prie peduciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2011 10 08, 14:41)
Gal galit parašyti, kokie pliusai ir minusai palyginus naudojant silikoninį kraiką ir sušokantį. kas geriau? Mes iki šiol naudojome silikoninį. Po namus nesinešioja, nebent šiek tiek netoli dėžutės. Dėl kvapo super sulaiko. O ar ekonomiška, net nežinau... 3,8 l kainuoja apie 15 lt. Tiek užtenka beveik dviem savaitėm. Turime vieną kačiuką 4 mėn. amžiaus. Gal ką pasiūlytumėt geriau?  g.gif

jūs kalbat apie sušokantį betoninį? tarkim extreemo maišą nusiperki, ir ramu net nežinau kuriam laikui. maišas kainavo gal 45 lt, bijau labai pameluot, bet maišą naudojom kokius 4-5 mėnesius jeigu ne daugiau.
Atsakyti
visi skirtingai naudoja, priklauso nuo to keti pilnai ar ne, pvz. as turiu dvi kates, karta i menesi pilnai keiciu visa kraika, uzipilu nauju, dapilu kad butu jo daug, tai man maiso 10l Cats Best Oko Plus uztenka 1,5 menesiui 4u.gif
Atsakyti
Dar priklauso nuo tualeto dydžio ir katino įpročių. Mums Extreemo maišo užteko apie pusantro mėnesio, bet ir tualetas pas mus geros būdos dydžio ir katinas nemažas
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif
Ar kas bandėte SAHARA kraiką? Kokie būtu atsiliepimai, palyginus su EXTREEM? Kuris mažiau dulka? Extreem naudoju, tai patinka, gal norėčiau Sahara išbandyti mastau.gif
Ačiūkas mirksiukas.gif

mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 11, 08:35)
koki silikonini issirinkti kad neliptu prie peduciu  g.gif

Nelabai realu toki rasti, ypac jei pedutes - sfinksu 4u.gif
Atsakyti
man idomu ar si kas naudojo ,raso kad nelimpa prie peduciu g.gif
http://www.kika.lt/i...itemId=77451242
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 10 22, 22:00)
man idomu ar si kas naudojo ,raso kad nelimpa prie peduciu  g.gif
http://www.kika.lt/i...itemId=77451242

man idomu jau senai, bet nieks atsiliepimu nerašo.. vienintelis minusas, kad nesušoka tik del to aš jo dar neišbandžiau.. manau tai nemažas minusas, daug susinaudos.. unsure.gif
Atsakyti
O mes nupirkom dirbtinos žolytės kilimėlį ir patiesėm po dėžute ir aplink, belieka tik nupurtyti, kai kraiko prisinešioja, toliau kilimelio nesineša ir atrodo visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi silikoninio nepripažino...matyt, gąsdino tas čežantis garsas unsure.gif Pirkom Berto kačių kraiką, rašo, kad natūralus. Patiko katinėliui, iškart pasižymėjo biggrin.gif Gerai, kad sulimpantis, kasdien po kelis kartus surenku sulipusius gumulėlius, kakučius smile.gif
Atsakyti