[quote=žemuogienė,2013 06 20, 22:05]
o granules pildavom kai turėjom triušiuką, tai o siaube. ir smarvė, ir vaizdas. jos juk tyžta.
man naturalu ir medziu kvepia jis pabyra, bet nu ir kas..., juk dezuteje, o ne ant zemes
tiesiok is veislyno, kai pirkau katinuka, taip buvo pripratinusi seimininke, bet man patiko
Pabandžiau Noriko su vaisių kvapu. Gal ir geras, bet daugiau nenaudosiu. Turiu pusę maišo, gal kam reikia už simbolinius 5 Lt.? Parašykit žinutę.
Pliusai: malonus kvapas, gerai sušoka.
Minusai: pernelyg išsinešioja, visas kambarys baisus nuo to kraiko. Kiti kraikai taip nelimpa prie pėdučių.
Bandysim ieškot kitų.
Pliusai: malonus kvapas, gerai sušoka.
Minusai: pernelyg išsinešioja, visas kambarys baisus nuo to kraiko. Kiti kraikai taip nelimpa prie pėdučių.
Bandysim ieškot kitų.
Kokių tik aš kraikų nebandžius, kol apsistojau ties "Ever Clean".
Man tai pats geriausias kraikas, aišku, kaina tokia įdomi
Todėl nusprendžiau pamėginti, kiek domėjausi, labai panašų variantą, tik pigesnį, 35-tame šios temos puslapyje cili.daiva minėjo šį kraiką. Kol kas dar maišas nepraplėštas guli, bet vizualiai labai panašus į "Ever Clean".
Man tai pats geriausias kraikas, aišku, kaina tokia įdomi
Todėl nusprendžiau pamėginti, kiek domėjausi, labai panašų variantą, tik pigesnį, 35-tame šios temos puslapyje cili.daiva minėjo šį kraiką. Kol kas dar maišas nepraplėštas guli, bet vizualiai labai panašus į "Ever Clean".
QUOTE(Irmama @ 2013 06 21, 13:20)
man naturalu ir medziu kvepia jis pabyra, bet nu ir kas..., juk dezuteje, o ne ant zemes
tiesiok is veislyno, kai pirkau katinuka, taip buvo pripratinusi seimininke, bet man patiko
na, čia kiekvienam savo jos nesušoka į gniutulą, o tyžta, tai realiai po kelių pasysiojimų reikia visą dėžutę pilti lauk ir plauti. aš kadangi kiekvieną dieną nevalau, tai man toks variantas netinkamas.
Dėl kraiko nešiojimosi padariau tokią racionalizaciją: Senukuose už 6-7 Lt nusipirkau vietnamietišką iš žolių pintą takelį/tinklelį (skirtą kojoms valyt), pakišau jį po dėže, o dar pusmetris kyšo toje vietoje, kur vyksta įlipimas/išlipimas. Tai dabar 99,99% kraiko, kuris būdavo įlipimo/išlipimo vietoje ant kilimėlio, o iš ten nešiodavosi po visus namus, lieka to takelio skylutėse. 0,01% visgi nusineša toliau, bet nepertoliausiai. Šiuo metu naudoju pjuveninį kraiką Cat Best Okopolus, tad nežinau, kaip toks takelis veiktų su betoniniu ar silikoniniu.
Beje, esu išbandžiusi daugybę betoninių kraikų. Patikdavo tai, kad gerai sušoka ir laiko kvapą, tačiau nepatikdavo dulkėjimas, o ypač mintis, kad tas betono dulkes katė po to nusilaižo.
Beje, esu išbandžiusi daugybę betoninių kraikų. Patikdavo tai, kad gerai sušoka ir laiko kvapą, tačiau nepatikdavo dulkėjimas, o ypač mintis, kad tas betono dulkes katė po to nusilaižo.
QUOTE(vi_ @ 2013 07 01, 13:33)
Dėl kraiko nešiojimosi padariau tokią racionalizaciją: Senukuose už 6-7 Lt nusipirkau vietnamietišką iš žolių pintą takelį/tinklelį (skirtą kojoms valyt), pakišau jį po dėže, o dar pusmetris kyšo toje vietoje, kur vyksta įlipimas/išlipimas. Tai dabar 99,99% kraiko, kuris būdavo įlipimo/išlipimo vietoje ant kilimėlio, o iš ten nešiodavosi po visus namus, lieka to takelio skylutėse. 0,01% visgi nusineša toliau, bet nepertoliausiai. Šiuo metu naudoju pjuveninį kraiką Cat Best Okopolus, tad nežinau, kaip toks takelis veiktų su betoniniu ar silikoniniu.
Gal tas kilimėlis atlaikys, nes aš turėjau tokį ir patiesaliuką ( Patiesaliukas), tai manoji į skutelius jį sudraskė bet gal mano netinkamas buvo, nors mėnesį išstovėjo...neliečiamas
Mano katė turi įprotį prieš darydama į dėžutę išsivolioti švariame smėliuke. Kai padaro viską sukasa į krūvą. Keičiu smėlį kiekvieną rytą ir vakarą. Perku nebrangų smėlį iš prekybos centrų, turbūt sušokantis jis, nelabai aš juos skiriu, kaitalioju pagal galimybes bet kadangi kasdien turiu du kartus pakeisti visą dėžutės turinį, nes kitaip ji arba neis, arba voliosis savo išmatose (nes iškrapštyti visko iš to kalno kurį ji supila be šansų) tai pilam po nedaug bet keičiam ir plaunam, ir išeina nemaža sumelė per mėnesį...kai ji buvo maža ji jau turėjo tą įprotį voliotis ir aš nežinojau, kaip jai uždrausti tai daryti, kad nepagalvotų, jog draudžiu daryti į dėžutę
Kokia galėtų būti alternatyva tiems dulksintiems smėliams? Nes katė apsineša tom dulkėm kažkiek....gal tos drožlės graužikams, ar granulės? (silikoninis labai puikiai tinka, bet aš bankrutuosiu)
beje kodėl ant vienų pakuočių parašytas kiekis litrais, ant kitų kg, aš niekaip nesugebu susigaudyt kiek kur yra (nes pvz parašyta vieno kg kaina, o ten ant pakelio litrai )
Kokia galėtų būti alternatyva tiems dulksintiems smėliams? Nes katė apsineša tom dulkėm kažkiek....gal tos drožlės graužikams, ar granulės? (silikoninis labai puikiai tinka, bet aš bankrutuosiu)
beje kodėl ant vienų pakuočių parašytas kiekis litrais, ant kitų kg, aš niekaip nesugebu susigaudyt kiek kur yra (nes pvz parašyta vieno kg kaina, o ten ant pakelio litrai )
Sveiki,
aš naudoju silikoninį kraiką( t.y. mano katė) viskas su juo gerai, tik naudojimosi laikas man nepatinka....
Rašo, kad pakeisti kas 4-5savaites...aš pakeičiau prieš savaitę - o jis jau visiškai susiūsiotas...gal aš kažką ne taip darau? Gal reikėtų po kiekvieno pasiūsiojimo išsemti tuos geltonus gumuliukus? Bet tai įmanoma padaryti tik kol jis būna šlapias, kai išdžiūna, tai susimaišo su gerai, o kaip tada?
Plyyz , patarkit Gaila man skacui į tokį tuliką siūlyt eit
aš naudoju silikoninį kraiką( t.y. mano katė) viskas su juo gerai, tik naudojimosi laikas man nepatinka....
Rašo, kad pakeisti kas 4-5savaites...aš pakeičiau prieš savaitę - o jis jau visiškai susiūsiotas...gal aš kažką ne taip darau? Gal reikėtų po kiekvieno pasiūsiojimo išsemti tuos geltonus gumuliukus? Bet tai įmanoma padaryti tik kol jis būna šlapias, kai išdžiūna, tai susimaišo su gerai, o kaip tada?
QUOTE(rutguda @ 2013 07 04, 10:08)
Sveiki,
Ar jus is medzio iskritusi???Zinoma, kad kraika reikia valyti kasdien ir dapylineti. Visiskai pakeisti uztenka gal karta i menesi, bet ne sysiu. Ka jus isivaizduojate, kad kakis ir sysius menesi gali gulet dezuteje, kaip niekur nieko???
QUOTE(Lionesss @ 2013 07 04, 13:30)
Ka jus isivaizduojate, kad kakis ir sysius menesi gali gulet dezuteje, kaip niekur nieko???
Įsivaizduoju kvapelį ...
na baikit, gi žmogus valo, tik nepakeičia viso kraiko kasdien. Silikoninį būtent taip ir rekomenduoja - visiškai pakeisti kas 4-5 savaites, o išimti reik tik kakalus. Nors aš išimu ir dalį pageltonijusio kraiko, ir tada dapilu. Būtent dėl to, kad pradėjau kačiui užaugus išiminėti kasdien sususioto kriako, galvoju pabandyti sušokantį bentonitinį, nors šiaip silikoniniu esu patenkinta - kvapo šlapimo - jokio.