Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

Lionesss, dar + plius savas benzas iki Latvijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2013 05 26, 15:33)

drinks_cheers.gif jei pradet gilintis i tai, tai visas musu gyvenimas viena didele radiacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kombo: 26 gegužės 2013 - 14:38
QUOTE(kombo @ 2013 05 26, 14:36)
Lionesss, dar + plius savas benzas iki Latvijos smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  jei pradet gilintis i tai, tai visas musu gyvenimas viena didele radiacija smile.gif

Reikia paieskoti kas vazineja i LV pastoviai g.gif arba vaziuoti atostogauti ir psio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 05 26, 15:40)
Reikia paieskoti kas vazineja i LV pastoviai  g.gif  arba vaziuoti atostogauti ir psio  4u.gif

vaziuosim i Palanga, nuleksim iki Liepojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2013 05 26, 15:09)
o to Noriko su vaisiu aromatu nebandet? daug kad giria irgi labai. pries tai rase merginos , kad super  thumbup.gif

Aš bandžiau (bet bekvapį) - ypatingai nemalonus produktas, šlykštus jis man kažkoks, po savaitės pakeičiau dėžutę ir išmečiau maišą... Skūpus moka 2 kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šmikšt: 27 gegužės 2013 - 07:15
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 27, 07:15)
Aš bandžiau (bet bekvapį) - ypatingai nemalonus produktas, šlykštus jis man kažkoks, po savaitės pakeičiau dėžutę ir išmečiau maišą... Skūpus moka 2 kartus  mirksiukas.gif

Bekvapis nuo to vaisinio kaip diena ir naktis skiriasi. To vaisių kvapo realiai ir nesijaučia, bet kosistencija jo kitokia. Aš pati visad tik už extreem buvau, bet va pabandžiau tą vaisinį tai ir naudoju patenkinta, man jis niekuo neblogesnis, dar sakyčiau net mažiau dulka negu extreem bigsmile.gif
Atsakyti
O ta Noriko, tai kaip ir extreema vis dapildinet reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 05 27, 10:29)
O ta Noriko, tai kaip ir extreema vis dapildinet reikia? 4u.gif

Taip. Man jis lygiai kaip extreemas naudojasi. Išrenku sušokusius reikaliukus ir dapilinėju. Tik aišku pradžioj reik nepagailėt ir daugiau užpilt, kad prie dugno neliptų. Na bet čia jau ir taip visiem aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2013 05 27, 10:11)
Taip. Man jis lygiai kaip extreemas naudojasi. Išrenku sušokusius reikaliukus ir dapilinėju. Tik aišku pradžioj reik nepagailėt ir daugiau užpilt, kad prie dugno neliptų. Na bet čia jau ir taip visiem aišku  mirksiukas.gif

kuriam laikui užtenka maždaug ? 6 kg maišo ? arba 10 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 27 gegužės 2013 - 13:49
QUOTE(Tynka @ 2013 05 27, 13:47)
kuriam laikui užtenka maždaug ? 6 kg maišo ? arba 10 ?

Hmm sunku pasakyt, 10 kg porai mėnesių tai tikrai užtenka, jei ne ilgiau g.gif Reiks pastebėt kada.
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 27, 08:15)
Aš bandžiau (bet bekvapį) - ypatingai nemalonus produktas, šlykštus jis man kažkoks, po savaitės pakeičiau dėžutę ir išmečiau maišą... Skūpus moka 2 kartus  mirksiukas.gif

butent kalba eina apie VAISIU AROMATO. nes jie labai skirtingi. labai.
merginos gyrė VAISIU AROMATO, o bekvapi taip pat peike, kaip ir Jūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2013 05 27, 10:18)
Bekvapis nuo to vaisinio kaip diena ir naktis skiriasi. To vaisių kvapo realiai ir nesijaučia, bet kosistencija jo kitokia. Aš pati visad tik už extreem buvau, bet va pabandžiau tą vaisinį tai ir naudoju patenkinta, man jis niekuo neblogesnis, dar sakyčiau net mažiau dulka negu extreem  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Lionesss, bandysi Noriko su vaisiais? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kombo: 27 gegužės 2013 - 14:19
O kodel kazkur rase, kad jis nesusokantis g.gif
Spalva, smulkus?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 05 27, 15:19)
O kodel kazkur rase, kad jis nesusokantis  g.gif
Spalva, smulkus?

mano mama ji naudoja katei, bet as nuomones apie ji negaliu pasakyt kol kas, nes nesigilinau, o ir ji nera pratenzinga kraikams ( jei turet omeny, kad as ta kraika jai ir nupirksu nuveziau, nes pries tai naudojo isvis kazkoki pigiausia š... ) .. tai va.. ka norejau pasakyt, net ji, kuri nieko nenutuokia apie kraikus, man paskambino ir pasake, kad "koks geras kraikas! " .. jokio kvapo, i gumulelius susoka. as kai vaziuosiu i svecius pas ja, butinai istirsiu Noriko su vaisiais atidziau bigsmile.gif
Atsakyti