Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 10:57)
bet kažkam patogu juo prekiauti- juk čia tik katės, ar ne?  blink.gif

Radiacija neturi sienų ir ribų, jeigu tikrai taip yra, tai ne tik katės kenčia, bet ir žmonės taip pat. Tai būtų siaubinga, nesuprantu, kaip galima įvežti per sieną radioaktyvų produktą? Juk yra kažkokie sveikatos reikalavimai?
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 11:10)
Naudoju iš medienos drožlių. Pastoviai nusiperku Cats Best Oko plius, turguje yra pigiau, negu Kikoje, šį kartą nenuvažiavau į turgų, tai nupirkau iš medienos Klumpės kraiką- Maximoj, matosi, kad prastesnis, bet vistiek iš medienos.

Jooo, esu išbandžiusi ir šį, bet gerokai brangesnis. Dėl brangumo, tai sutinku mokėti brangiau, bet tokiu atveju norėčiau ir kokybės, o man pasirodė, kad Cats Best nelabai gerai sušoka, ir dulka lygiai taip pat. Pliusas tik toks, kad galima mesti į wc, tokiu būdu tausojama gamta, nes nereikia naudoti plastikinių maišelių į kuriuos sudedama katės dovanėles. Jeigu katės wc per dieną išvalau 2 kartus, vadinasi, sunaudojami 2 plastikiniai maišeliai - labai teršia gamtą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šmikšt: 04 gegužės 2013 - 10:15
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 04, 11:15)
Jooo, esu išbandžiusi ir šį, bet gerokai brangesnis. Dėl brangumo, tai sutinku mokėti brangiau, bet tokiu atveju norėčiau ir kokybės, o man pasirodė, kad Cats Best nelabai gerai sušoka, ir dulka lygiai taip pat.

Taip, gyvenant su katėm, dulkių ir plaukų neišvengiame. Gal kiti ir dar ką nors naudoja, kas tinka, bet aš matau, kad nuo medinio kraiko kačių kailiai necementuoti, dulkės nekyla kačiukus glostant ir šukuojant, kačių nosys neprilindę juodų dulkių. Žodžiu, apsistojusi prie šito, dar esu bandžiusi molio pagrindu, bet ten, atrodo, daugiau dulkių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 11:42)
Taip, gyvenant su katėm, dulkių ir plaukų neišvengiame. Gal kiti ir dar ką nors naudoja, kas tinka, bet aš matau, kad nuo medinio kraiko kačių kailiai necementuoti, dulkės nekyla kačiukus glostant ir šukuojant, kačių nosys neprilindę juodų dulkių. Žodžiu, apsistojusi prie šito, dar esu bandžiusi molio pagrindu, bet ten, atrodo, daugiau dulkių rolleyes.gif

Gal Jūs ir teisi. O girdėjau, kad yra kažkokie kraikai iš kedrų kevalų, bet pagūglinus nieko konkretaus nerandu. Gal Jūs kažką žinote?
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 04, 11:47)
Gal Jūs ir teisi. O girdėjau, kad yra kažkokie kraikai iš kedrų kevalų, bet pagūglinus nieko konkretaus nerandu. Gal Jūs kažką žinote?

Neteko girdėti, bet jeigu aptikčiau, manau, kad tai irgi turėtų būti daugmaž natūralios medienos ir tikriausia galėtų tikti, tik žiūrint kokia jo struktūra, kokie tie gabaliukai, kaip sugeria. Bandyti ir ieškoti galima, bet aš kažkaip nustojau labai ieškoti naujų bandymų, ir apsistojusi prie to, kas tinka. netgi dauguma veislynų iš mano temos taip pat naudoja kraikus medienos pagrindu ir prie to apsistoję.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 09:10)
Naudoju iš medienos drožlių. Pastoviai nusiperku Cats Best Oko plius, turguje yra pigiau, negu Kikoje, šį kartą nenuvažiavau į turgų, tai nupirkau iš medienos Klumpės kraiką- Maximoj, matosi, kad prastesnis, bet vistiek iš medienos.

Buvau as nusipirkus tokio doh.gif Po poros dienu ismeciau ir grizau prie betoninio biggrin.gif O gal as nemoku jo naudot g.gif Kaip jus srankiojat viska, kas kiek keiciat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 04, 12:36)
Buvau as nusipirkus tokio doh.gif  Po poros dienu ismeciau ir grizau prie betoninio biggrin.gif  O gal as nemoku jo naudot g.gif  Kaip jus srankiojat viska, kas kiek keiciat g.gif

Valau bent 2-3 kartus į dieną, skylėtu semtuvėliu, kur viską galima išimti ir dar gerą iškratyti, kadangi kraikas sušoka. Po dėžute yra kilimėlis, kurį nukratau, nes būna pribarstyta, taip pat pamėtytus trupinėlius sušluoju ir nematau čia ypatingo vargo. Betoninio dėl jo savybių, dėl to, kad dulkės nusėda kačių kailyje, kurį po to laižo, o tai yra cemento ar betono dulkės, griežtai atsisakiau, užteko savaitės neigiamos patirties. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 10:57)
Valau bent 2-3 kartus į dieną, skylėtu semtuvėliu, kur viską galima išimti ir dar gerą iškratyti, kadangi kraikas sušoka. Po dėžute yra kilimėlis, kurį nukratau, nes būna pribarstyta, taip pat pamėtytus trupinėlius sušluoju ir nematau čia ypatingo vargo. Betoninio dėl jo savybių, dėl to, kad dulkės nusėda kačių kailyje, kurį po to laižo, o tai yra cemento ar betono dulkės, griežtai atsisakiau, užteko savaitės neigiamos patirties. rolleyes.gif

cia mes apie ta pati snekam g.gif na tas is drozliu kazkokiu g.gif jei taip, tai niekas man nesusoka schmoll.gif per semtuveli nebyra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 04, 12:59)
cia mes apie ta pati snekam g.gif  na tas is drozliu kazkokiu g.gif  jei taip, tai niekas man nesusoka schmoll.gif  per semtuveli nebyra schmoll.gif

Ne, aš čia papasakojau apie normalų Cats Best Oko plius, šitą Klumpės iš Maximos iš bėdos nupirkau, tik dar įpyliau, ant seno, jaučiu, kad čia bus niekalas, teks vairuoti į turgų Oko plius bigsmile.gif o jisai dar ir tamsiai rudas, nesuprasi, kada šlapias, kada - ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 11:07)
Ne, aš čia papasakojau apie normalų Cats Best Oko plius, šitą Klumpės iš Maximos iš bėdos nupirkau, tik dar įpyliau, ant seno, jaučiu, kad čia bus niekalas, teks vairuoti į turgų Oko plius bigsmile.gif o jisai dar ir tamsiai rudas, nesuprasi, kada šlapias, kada - ne schmoll.gif

o kuris tas normalus g.gif blush2.gif nes as ir cats best oko plius pirkau, bet drozlinis kazkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 04, 13:15)
o kuris tas normalus g.gif  blush2.gif  nes as ir cats best oko plius pirkau, bet drozlinis kazkoks g.gif

Na taip, Cat's best Oko plius yra iš medienos drožlių, ir jo struktūra nedideli gabaliukai, tačiau šiek tiek praėjus laiko sušoka į apvalų maždaug teniso kamuoliuką, kurį valydamas būtent išmeti, jeigu iš karto bėgsi paskui katinėlį, gali atrodyti, kad kraikas nešukoka, o yra prišlapinta ir tarytum negali konkrečiai išvalyti, jeigu ne iškarto - randi visą kamuolį jau sulipusį. Nežinau, ar gerai paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 04, 11:15)
Radiacija neturi sienų ir ribų, jeigu tikrai taip yra, tai ne tik katės kenčia, bet ir žmonės taip pat. Tai būtų siaubinga, nesuprantu, kaip galima įvežti per sieną radioaktyvų produktą? Juk yra kažkokie sveikatos reikalavimai?

Manau, kad veža iš Europos, kur sienų nėra ir radiacijos lygis netikrinamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 04, 13:15)
o kuris tas normalus g.gif  blush2.gif  nes as ir cats best oko plius pirkau, bet drozlinis kazkoks g.gif

Bent jau aš naudoju šitą:
[attachmentid=228173]
Dar yra toks granuliuotas, bet man jis prasčiau sušoka, nors ir brangesnis:
[attachmentid=228174]
Pavyzdys kaip atrodo abu:
[attachmentid=228175]
O taip atrodo sušokę gumulėliai:
[attachmentid=228176]
Dar yra Cats best Universal tai jis visai nesušoka. Gal būtent tą ir naudojat?
Atsakyti