Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Katiniena @ 2013 02 28, 22:55)
Skaiciau as jusu komentarus del smarves ismetamu reikaliuku.. Mes irgi dedam i maisiuka, uzrisam ir i siuksline, tai zinokit ta visa siuksline jau net kiauriai smarves persigere. Net visiskai tuscia, isplauta, taip dvokia, kad net supykina.. Tai niekaip nesuprantu kaip jum nesmirda? g.gif nesugalvoju jokios iseities..

Ir dar pas mus katinu dezute stovi vonioj ant sildomu grindu, tai toooookia smarve nuo tos silumos sklinda.. Atrodo tualetas isvalytas, bet turbut is apacios uzkaitina ta kraika ir pradeda kvapai sklisti belekaip.gal imanoma kaip nors isvengti to? Gal patiesti kazka po apacia galima, kad siluma nepraeitu? g.gif perkelti tualeto kitur negalim..

o negali būti, kad jam maistelis netinka, o ne kraikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 01 kovo 2013 - 19:00
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 01, 19:59)
o negali būti, kad jam maistelis netinka, o ne kraikas?

Gali. Nuo pigiu supermarketiniu maistu daznai buna nekoks kakuciu kvapas. Bet ir nuo brangesniu, jei netinka irgi... Ir dar gali buti kokiu nors virskinimo problemu. Gal katyte turi kokia infekcija lietine... As turejau katyte is grindos, su kruva sveikatos problemeliu. Tai jos kakutis taaaaip smirdejo, kol nesusitvarke virskinimas, kad net nemoku apsakyt doh.gif.
Atsakyti
Sveiki, gal kas naudojate Catsan kraika? kas kiek laiko ji keiciat?
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2013 03 01, 19:46)
Gali. Nuo pigiu supermarketiniu maistu daznai buna nekoks kakuciu kvapas. Bet ir nuo brangesniu, jei netinka irgi... Ir dar gali buti kokiu nors virskinimo problemu. Gal katyte turi kokia infekcija lietine... As turejau katyte is grindos, su kruva sveikatos problemeliu. Tai jos kakutis taaaaip smirdejo, kol nesusitvarke virskinimas, kad net nemoku apsakyt  doh.gif.

ne tik nuo pigaus gali būti. kai mūsiškis ėdė Brit care lygtai, siaubiakai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 21, 16:34)
O kuri butent perkate? Nes pvz. zooprekyboje ju net 6 rusys yra  g.gif ,
norečiau išbandyti žmonėms turitiems jautria uoslę  g.gif

Hey, Zuzze, išsiaiškinau, kokį pirkau - EVER CLEAN Less Track - http://animail.no/ev...track-10kg.html 4u.gif Rašo, kad ilgaplaukėms katėms, pas mane trumpaplaukės, bet žiauriai gerai suėjo biggrin.gif O dabar sakiau pabandysiu EVER CLEAN Multiple Cat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 02 kovo 2013 - 22:59
QUOTE(Toumei @ 2013 03 02, 22:49)
Hey, Zuzze, išsiaiškinau, kokį pirkau - EVER CLEAN Less Track - http://animail.no/ev...track-10kg.html 4u.gif Rašo, kad ilgaplaukėms katėms, pas mane trumpaplaukės, bet žiauriai gerai suėjo biggrin.gif O dabar sakiau pabandysiu EVER CLEAN Multiple Cat 4u.gif

Sveika, nu va, aš tai šį užsakiau kraikas , rašo, kad aromatizuotas, bet tikrai jokio kvapo ar aromato jis neturi, dar labai patiko, kad itin smulkus, sušoka labai gerai, kaip ir extreem ar sahara,
o dar, kas man buvo labai svarbu, nes tulikas atviras, ištirųjų labai mažai dulka, sakyčiau, kad visai nedulka, kaip ir tvirtina gamintojas. thumbup.gif , dar žiūrėsiu kokiam laikui man užteks jo...
Gaila kad LT nera pirkt didelio kiekio, g.gif , labiau apsimokėtu,
o Jums tas Multiple cat gal labiau tiks, jei turite kelias kates drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 03 03, 20:02)
Sveika, nu va, aš tai šį užsakiau kraikas , rašo, kad aromatizuotas, bet tikrai jokio kvapo ar aromato jis neturi, dar labai patiko, kad itin smulkus, sušoka labai gerai, kaip ir extreem ar sahara,
o dar, kas man buvo labai svarbu, nes tulikas atviras, ištirųjų labai mažai dulka, sakyčiau, kad visai nedulka, kaip ir tvirtina gamintojas.  thumbup.gif , dar žiūrėsiu kokiam laikui man užteks jo...
Gaila kad LT nera pirkt didelio kiekio, g.gif , labiau apsimokėtu,
o Jums tas Multiple cat gal labiau tiks, jei turite kelias kates  drinks_cheers.gif

Nu sakau, fainas kraikas, ne kitaip 4u.gif Aš tai tik džiaugiuosi cool.gif
Atsakyti
http://www.vet1.lt/l...lump_light.html

Dabar šitam maximoj nebloga nuolaida, gal esate bandžiusios? ax.gif
Aš šiaip Lyracat iš maximos naudoju, man jis super. thumbup.gif Gerai sušoka ir neišsitaško tie gumulėliai kai dėžutę valai thumbup.gif
Dabar smalsu šitą pamėginti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katiniena @ 2013 02 28, 22:55)
Skaiciau as jusu komentarus del smarves ismetamu reikaliuku.. Mes irgi dedam i maisiuka, uzrisam ir i siuksline, tai zinokit ta visa siuksline jau net kiauriai smarves persigere. Net visiskai tuscia, isplauta, taip dvokia, kad net supykina.. Tai niekaip nesuprantu kaip jum nesmirda? g.gif nesugalvoju jokios iseities..

Ir dar pas mus katinu dezute stovi vonioj ant sildomu grindu, tai toooookia smarve nuo tos silumos sklinda.. Atrodo tualetas isvalytas, bet turbut is apacios uzkaitina ta kraika ir pradeda kvapai sklisti belekaip.gal imanoma kaip nors isvengti to? Gal patiesti kazka po apacia galima, kad siluma nepraeitu? g.gif perkelti tualeto kitur negalim..

Nesuprantu kaip jums smirdi ta šiukšlinė, aš ir visada taip darau ir jokio kvapo g.gif Kraikas maišiuke ir juk dar šiukšlinėje įtiestas maišas juodas šiukšlių smile.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas:)
Skaičiau žurnale "Ji", kad kačių kraikas, kuris gaminamas iš bentonito uolienos, gali skleisti radiaciją. Kaip visada, informacijos šaltinis nenurodytas. Nežinau, ar įmanoma, kad tai galėtų būti tiesa? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 04, 10:35)
Labas rytas:)
Skaičiau žurnale "Ji", kad kačių kraikas, kuris gaminamas iš bentonito uolienos, gali skleisti radiaciją. Kaip visada, informacijos šaltinis nenurodytas. Nežinau, ar įmanoma, kad tai galėtų būti tiesa?  Kaip manote?

Sveiki,
Skaičiau aš taip pat šitą straipsnelį, sunku pasakyti, kaip yra ištikrųjų, bet aš linkusi patikėti.
Juo labiau, kad kraiką su bentonitu panaudojau gal tik savaitę, tačiau jis labai dulka ir skleidžia betono dulkių kvapą, namai turėjo kvapą, kaip po tinkavimo remonto darbų, kačiukų kailis irgi pradėjo skleisti betono dulkių kvapą. Kadangi šiems kvapams esu jautri, skubiai išmečiau visą poką ir viską iššveičiau. Ir buvau labai supykusi, kad tai nuodai katėms - tiek dulkių, kurias po to nulaižo nuo kailio - tikrai nenormalus kraikas, bet kažkam patogu juo prekiauti- juk čia tik katės, ar ne? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2013 05 04, 10:57)
Sveiki,
Skaičiau aš taip pat šitą straipsnelį, sunku pasakyti, kaip yra ištikrųjų, bet aš linkusi patikėti.
Juo labiau, kad kraiką su bentonitu panaudojau gal tik savaitę, tačiau jis labai dulka ir skleidžia betono dulkių kvapą, namai turėjo kvapą, kaip po tinkavimo remonto darbų, kačiukų kailis irgi pradėjo skleisti betono dulkių kvapą. Kadangi šiems kvapams esu jautri, skubiai išmečiau visą poką ir viską iššveičiau. Ir buvau labai supykusi, kad tai nuodai katėms - tiek dulkių, kurias po to nulaižo nuo kailio - tikrai nenormalus kraikas, bet kažkam patogu juo prekiauti- juk čia tik katės, ar ne?  blink.gif

Taip, natūralu, kad kyla dulkių, nes katės juk stipriai kapsto. O sakykite, ką naudojate dabar, kai nebenaudojate bentonito smėlio? Nes man tas žvyras namuose irgi labai labai atsibodo.... Atsibodo net jeigu ir neskleidžia radiacijos... Norėčiau kažkokio tobulesnio varianto, gal galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2013 05 04, 11:03)
Taip, natūralu, kad kyla dulkių, nes katės juk stipriai kapsto. O sakykite, ką naudojate dabar, kai nebenaudojate bentonito smėlio? Nes man tas žvyras namuose irgi labai labai atsibodo.... Atsibodo net jeigu ir neskleidžia radiacijos... Norėčiau kažkokio tobulesnio varianto, gal galite patarti?

Naudoju iš medienos drožlių. Pastoviai nusiperku Cats Best Oko plius, turguje yra pigiau, negu Kikoje, šį kartą nenuvažiavau į turgų, tai nupirkau iš medienos Klumpės kraiką- Maximoj, matosi, kad prastesnis, bet vistiek iš medienos.
Atsakyti