Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Peliukass @ 2013 02 20, 16:51)
Na kaip supratau kaina nemaža, bet gaunasi ekonomiškas. 4u.gif  biggrin.gif

Jei gyveni Lietuvoj, uždirbti taip vadinkim minimumą į rankas, tai tikiu, kad žmogui toks kraikas būtų prabanga. Bet jei uždirbti daugiau nei vidutiniškai, tai manau, kad geriau išleisti tuos 40 lt ant 6 kg ir nesukti sau galvos apie 3-4 savaites, būtent tiek laiko man užtenka tokio kiekio pakuotės, kuri ant karto supilama į tūliką Ferplast Magix ir ten lankosi dvi katės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 20, 15:48)
O, geras, nežinojau, kad ir jie prekiauja. smile.gif Na, man tai šitas kraikas da best, dabar su malonumu valau kačių tualetą, net nereikia lopetėlės, viskas per sietelį iškrenta, lieka tik reikaliukai į maišiuką išmesti. Ir kvapo jokio, ir smėlio po visus namus. Superinis daiktas. 4u.gif

O kuri butent perkate? Nes pvz. zooprekyboje ju net 6 rusys yra g.gif ,
norečiau išbandyti žmonėms turitiems jautria uoslę g.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 21, 16:34)
O kuri butent perkate? Nes pvz. zooprekyboje ju net 6 rusys yra  g.gif ,
norečiau išbandyti žmonėms turitiems jautria uoslę  g.gif

Žinokit, iš tos laimės, kad radau pirkt pigiau, net nepažiūrėjau koks, lyg ir žalias buvo... doh.gif Galvojau, kad tik viena jo rūšis ir yra, o dabar pažiūrėjau, kad ir kitokių yra. Reiks kitą kartą pasidomėti. Bet pas mane labai smulkutis, toks kaip smėliukas ir žiauriai gerai cementuoja ir neprilimpa prie dugno, kaip kiti cementuojantys. Kvapo nejaučiu jokio ir nesinešioja beveik, viskas ant kilimėlio pasilieka.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 21, 23:03)
Žinokit, iš tos laimės, kad radau pirkt pigiau, net nepažiūrėjau koks, lyg ir žalias buvo... doh.gif Galvojau, kad tik viena jo rūšis ir yra, o dabar pažiūrėjau, kad ir kitokių yra. Reiks kitą kartą pasidomėti. Bet pas mane labai smulkutis, toks kaip smėliukas ir žiauriai gerai cementuoja ir neprilimpa prie dugno, kaip kiti cementuojantys. Kvapo nejaučiu jokio ir nesinešioja beveik, viskas ant kilimėlio pasilieka.

Tikriausiai jie visi bus panašus smile.gif , o dar sakykite jis nedulka,(kai kurie cementuojantys dulka truputuka) kai kates uzkasinėja savo dovanėles? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 22 vasario 2013 - 12:24
QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 22, 13:22)
Tikriausiai jie visi bus panašus  smile.gif , o dar sakykite jis nedulka,(kai kurie cementuojantys dulka truputuka) kai kates uzkasinėja savo dovanėles? smile.gif

Pasižiūrėjau zooprekyboje, kokie skirtumai. Tai kaip matau vienas yra silikoninis, kitas iš kedrų pagamintas, o kiti keturi lyg ir panašios konsistencijos, tik vienas su kvapu, kitas bekvapis. Nėra mat aiškaus aprašymo tenais, tai sunku pasakyti skirtumus tikslius. Pas mane tualetas didelis ir uždaras, tai aš negaliu pasakyti jis dulka kai katės kasa, ar ne. Bet kai valau, tai aš tik išsijoju per sietelį esantį tualete ir išpilu viską į maišiuką, kas sulipę smile.gif Tai nedulkėjo, tik jau kai viską išsijoji, tai lieka tokios nuosėdos, bet čia nuo kiekvieno kraiko lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 22, 12:54)
Pasižiūrėjau zooprekyboje, kokie skirtumai. Tai kaip matau vienas yra silikoninis, kitas iš kedrų pagamintas, o kiti keturi lyg ir panašios konsistencijos, tik vienas su kvapu, kitas bekvapis. Nėra mat aiškaus aprašymo tenais, tai sunku pasakyti skirtumus tikslius. Pas mane tualetas didelis ir uždaras, tai aš negaliu pasakyti jis dulka kai katės kasa, ar ne. Bet kai valau, tai aš tik išsijoju per sietelį esantį tualete ir išpilu viską į maišiuką, kas sulipę smile.gif Tai nedulkėjo, tik jau kai viską išsijoji, tai lieka tokios nuosėdos, bet čia nuo kiekvieno kraiko lieka smile.gif

Dekui, truputi info radau, tad bandysiu rinktis iš dvėju (bekvapis ir aromatizuotas, kuri tikriausiai ir jus turite, šį labiau gyria) mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 22, 14:28)
Dekui, truputi info radau, tad bandysiu rinktis iš dvėju (bekvapis ir aromatizuotas, kuri tikriausiai ir jus turite, šį labiau gyria) mirksiukas.gif

Puiku, parašykite vėliau atsiliepimus, ar patiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 22, 14:09)
Puiku, parašykite vėliau atsiliepimus, ar patiko smile.gif 4u.gif

Butinai parašysiu mirksiukas.gif , kraiką jau užsisakiau iš Pet24, ten jis pigesnis truputuka ir nereik rink didelio užsakymo, kad nemokamai atvežtu, tad lieka laukt ir kuo greičiau išbandyti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Skaiciau as jusu komentarus del smarves ismetamu reikaliuku.. Mes irgi dedam i maisiuka, uzrisam ir i siuksline, tai zinokit ta visa siuksline jau net kiauriai smarves persigere. Net visiskai tuscia, isplauta, taip dvokia, kad net supykina.. Tai niekaip nesuprantu kaip jum nesmirda? g.gif nesugalvoju jokios iseities..

Ir dar pas mus katinu dezute stovi vonioj ant sildomu grindu, tai toooookia smarve nuo tos silumos sklinda.. Atrodo tualetas isvalytas, bet turbut is apacios uzkaitina ta kraika ir pradeda kvapai sklisti belekaip.gal imanoma kaip nors isvengti to? Gal patiesti kazka po apacia galima, kad siluma nepraeitu? g.gif perkelti tualeto kitur negalim..
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2013 02 28, 23:55)
Skaiciau as jusu komentarus del smarves ismetamu reikaliuku.. Mes irgi dedam i maisiuka, uzrisam ir i siuksline, tai zinokit ta visa siuksline jau net kiauriai smarves persigere. Net visiskai tuscia, isplauta, taip dvokia, kad net supykina.. Tai niekaip nesuprantu kaip jum nesmirda? g.gif nesugalvoju jokios iseities..

Ir dar pas mus katinu dezute stovi vonioj ant sildomu grindu, tai toooookia smarve nuo tos silumos sklinda.. Atrodo tualetas isvalytas, bet turbut is apacios uzkaitina ta kraika ir pradeda kvapai sklisti belekaip.gal imanoma kaip nors isvengti to? Gal patiesti kazka po apacia galima, kad siluma nepraeitu? g.gif perkelti tualeto kitur negalim..

Kad šiukšledėžė nesmirdėtų patarčiau naudoti piuveninį kraiką (pvz.: Cat's best oko plus) jį galima mesti tiesiai į klozetą. Tualetui, kad nešiltų nuo šildomų grindų patarčiau padėti pagrindą tarkim iš baldinės plokštės, o po plokšte prisukti nedidelius baldinius padukus (kojeles), kad tarp plokštės ir grindų liktų oro tarpas tuomet tualetas nebus kaitinamas iš apačios ir kvapai mažiau jausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju sušokantį LyraCat... maximose būna smile.gif Man tai labai geras... Svarbiausia gerai sulimpa, o ne taip, kaip kaikurie, kad valant tas guzulas išsitaško ir susimaišo su geru kraiku... O tada tenką viską keisti smile.gif Jis tipo su kvapu, bet, kad nesijaučia man ten jokio klvapo ypatingo ax.gif Užtenka, gal kažkur mėnesiukui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2013 02 28, 22:55)

Man atrodo čia nuo kraiko priklauso. Kokį naudojat? Aš kai naudojau pigų kažkokį tai tas pats buvo-šiukšles nešt reikėjo pora kart per dieną doh.gif Dar katiną kai iškastravom tai irgi manau prisidėjo prie smarvės sumažėjimo, o kai pradėjau naudot Extreem, paskui Noriko tai visiškai jokio kvapo schmoll.gif
Atsakyti