Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Flirt @ 2013 02 10, 16:22)
paklauskite pardavejo koki naudojo mirksiukas.gif

Ir aš noriu tą patarti smile.gif Kad pirkite tokį pat, koks buvo pas mamą smile.gif Mums pamenu net įdėjo šiek tiek kraiko iš mamos, kad būtų kvapas senų namų.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 02 03, 20:06)
Taigi litrais arba kilogramais manau galima lyginti tarpusavyje tik tos pačios rūšies, betonitinį su betonitiniu, pjuveninį su pjuveniniu, o silikoninį su silikoniniu. mirksiukas.gif

O gamintojai rašo tą skaičių, kuris didesnis. Mums gi taip visiems reikia kuo daugiau... Tai jie mums ir parašo. Jie pluvenos - litrais, jei smėlis - kilogramais.

Negi paskui "įprastinis" pirkėjas pirktų Oko Plus maišą, jei ten būtų tik 4 kg? Neapsimoka, labai mažai ir brungu. Kiti duoda daugiau.... O va kai gauname 10, nors ir litrų - visai kitas reikalas.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 02 10, 19:26)
O gamintojai rašo tą skaičių, kuris didesnis. Mums gi taip visiems reikia kuo daugiau... Tai jie mums ir parašo. Jie pluvenos - litrais, jei smėlis - kilogramais.

Negi paskui "įprastinis" pirkėjas pirktų Oko Plus maišą, jei ten būtų tik 4 kg? Neapsimoka, labai mažai ir brungu. Kiti duoda daugiau.... O va kai gauname 10, nors ir litrų - visai kitas reikalas....  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gamintojai nuolat bando gudraut jei nesugeba konkuruot kokybe bando pirkėją apgaut, kaina ir kiekiu. Deje bet šiais laikais visur labai atidžiai reikia žiūrėt ir skaičiuot, čia kaip ir su pieno 0,9l ar sviesto pakeliu 175 g. kaina atrodo mažesnė, o realiai brangiau gaunasi.
Atsakyti
As tai sakyciau logiskiausia butu litrais, nes pildom tulika katino taip pagal kieki o ne pagal svori.
Atsakyti
Šiandien šventė mano namuose, gavau 16 kg kraiko EVER CLEAN tik už 249 kronas Norvegijoje, wuhuu smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, Gal kas zinot, kur dabar galima pirkti "extreem"kraika? Zooprekyboi jis dingo. Ar kas bandet kitus analogiskus pagal kaina ir kieki kraikus is zoopekybos: sahara, perfekt cat, profesional, ever clean? Pirkciau koki viena poka pabandimui, bet jeskociau su kuo kooperuotis, kad pristatimas butu nemokamas. Dabar teko grizti prie zverlito. Pet24.lt radau zverlita meliname pakelyje, jis smulkesis uz raudona, bet stambesnis uz ruzava, beveik toks kaip extreemas. Noriko man netinka, nes itariu, kad alergizuoja viena is katinu. Jei kas perkat extreema is Lenkijos, numeskit noroda please, arba priimkit i kompanija uzsisakant didesni kieki.
Atsakyti
o gal kas bandet maxima favorit susokanti kraika? labai pigus,o dabar dar akcija,siap idomu,o gal visai nieko jis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 02 03, 15:29)

Šiuo metu esame apsistoję prie FAVORIT sušokančio kraiko smile.gif Jo tik Maximoje mačiau. Bet žodžiu kol kas man jis patinka net labai smile.gif

neperskaiciau ir paklausiau apie maxima favorit blush2.gif reikes isbandyti,nes bandem jau extreem,zverlit,noriko oranzini,nu visi man praktiskai vienodi,tik extreeme skaniau kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 11, 20:03)
Šiandien šventė mano namuose, gavau 16 kg kraiko EVER CLEAN tik už 249 kronas Norvegijoje, wuhuu smile.gif

O tai Litais kiek čia būtų g.gif ar apie 116 lt už tas 249 kronas?

Nes Lt irgi to kraiko yra už 6 kg, kaina 39,90 lt.
Atsakyti
QUOTE(Peliukass @ 2013 02 20, 16:33)
O tai Litais kiek čia būtų  g.gif ar apie 116 lt už tas 249 kronas?

Nes Lt irgi to kraiko yra už 6 kg, kaina 39,90 lt.

Na, čia gautųsi kažkur 110 lt už 16 kg. O Lietuvoje tai niekur nemačiau už tokią kainą pirkti, veža tik latviai iš zooprekybos, tai ten ir gaunasi 116 lt už tiek pat. Kainos skirtumas nedidelis, sakysit, taip, sutinku, bet lyginant lietuvišką algą su norvegiška, gaunasi akivaizdus skirtumas ir kaip gyvenant čia, tai kraikas skaitosi pigus man, o Lietuvoje - brangus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 20, 15:42)
Na, čia gautųsi kažkur 110 lt už 16 kg. O Lietuvoje tai niekur nemačiau už tokią kainą pirkti, veža tik latviai iš zooprekybos, tai ten ir gaunasi 116 lt už tiek pat. Kainos skirtumas nedidelis, sakysit, taip, sutinku, bet lyginant lietuvišką algą su norvegiška, gaunasi akivaizdus skirtumas ir kaip gyvenant čia, tai kraikas skaitosi pigus man, o Lietuvoje - brangus. 4u.gif

Pet24lt tokia kaina už 6 kg, 39,90 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukass @ 2013 02 20, 16:45)
Pet24lt tokia kaina už 6 kg, 39,90 lt 4u.gif

O, geras, nežinojau, kad ir jie prekiauja. smile.gif Na, man tai šitas kraikas da best, dabar su malonumu valau kačių tualetą, net nereikia lopetėlės, viskas per sietelį iškrenta, lieka tik reikaliukai į maišiuką išmesti. Ir kvapo jokio, ir smėlio po visus namus. Superinis daiktas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 02 20, 15:48)
O, geras, nežinojau, kad ir jie prekiauja. smile.gif Na, man tai šitas kraikas da best, dabar su malonumu valau kačių tualetą, net nereikia lopetėlės, viskas per sietelį iškrenta, lieka tik reikaliukai į maišiuką išmesti. Ir kvapo jokio, ir smėlio po visus namus. Superinis daiktas. 4u.gif

Kaina nemaža, bet kaip suprantu gaunasi ekonomiškai. 4u.gif biggrin.gif O dar plius ir nešiojasi mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliukass: 20 vasario 2013 - 15:52