Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(semlina @ 2013 02 02, 11:33)
Nebrangus yra Noriko arba Zverlit apie 11-12 lt kainuoja 6 kg. Patikėkit naudojimo patogumas atpirks parsinešimą ir iš kiek tolėliau esančios parduotuvės mirksiukas.gif

as kazkaip pripratau ir man nesudaro jokiu nepatogumu...man pakeliuj tik nediduke Kika..cia minetas filipsas kazkoks labai jau ne i ta puse..
Atsakyti
Sveiki, kokie atsiliepimai apie šį kraiką? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kapučina* @ 2013 02 03, 13:57)
Sveiki, kokie atsiliepimai apie šį kraiką?  4u.gif

Pradžioje lyg nieko, bet kuo labiau geltonuoja, tuo labiau smarvė garuoja... ax.gif Nors ant pakuotės rašoma, kad kaip ir neturi smirdėti...
Atsakyti
gal zinot kiek litras kraiko atstoja kg? nes yra kraiku kur litrais ir kur kg..as kazkur maciau,bet nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Kapučina* @ 2013 02 03, 11:57)
Sveiki, kokie atsiliepimai apie šį kraiką?  4u.gif
user posted image

Mes panasu naudojam, labai patenkinta, bet brangiai atsieina verysad.gif Tokios pakuotes uztenka 4-5 dienom ax.gif
Atsakyti
Mes tai tiek esam pribandę visokių, kad jau ir nebeišvardinčiau smile.gif Iš brangesnių kiek bandėme, tai kažkaip nelabai kas sužavėjo...
Šiuo metu esame apsistoję prie FAVORIT sušokančio kraiko smile.gif Jo tik Maximoje mačiau. Bet žodžiu kol kas man jis patinka net labai smile.gif

O gal būtų atsiliepimų apie šį? http://www.pet24.lt/...aikas-is-molio/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 03 vasario 2013 - 13:32
QUOTE(nesekme @ 2013 02 03, 14:05)
gal zinot kiek litras kraiko atstoja kg? nes yra kraiku kur litrais ir kur kg..as kazkur maciau,bet nepamenu.

kraikai yra skirtingos struktūros taigi vieno 10 l gali sverti 10 kg, kito 6 kg ir panašiai. Čia jau reikia žiūrėt kurio kokrečiai norit svorį sužinoti.
Atsakyti
pastebejau, kad prekybininkai zaidzia su litrais ir kilogramais, vieni raso kg, kiti litrus, kol pasimeti ir nusiperki ne tiek kiek tikejaisi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 02 03, 14:29)
Šiuo metu esame apsistoję prie FAVORIT sušokančio kraiko smile.gif Jo tik Maximoje mačiau. Bet žodžiu kol kas man jis patinka net labai smile.gif
O gal būtų atsiliepimų apie šį? http://www.pet24.lt/...aikas-is-molio/

Taigi Favorit tai Maximos firminė prekė, jos kitur ir nerasit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 02 03, 18:06)
pastebejau, kad prekybininkai zaidzia su litrais ir kilogramais, vieni raso kg, kiti litrus, kol pasimeti ir nusiperki ne tiek kiek tikejaisi. rolleyes.gif

Nežinau ar tai tikrai galima pavadinti žaidimu. Na tarkim aš pati naudoju Cat's Best Oko plius, jo maišas yra 10l pasvėrus sveria tik 4 kg jis yra pjuveninis dėl to ir lengvas, kai tarkim kokio Noriko pakuotė 6 kg realiai tūriu mažesnė už tą 10 l (4kg) Oko plius maišą, bet tai todėl, kad jis yra betonitinis dėl to sunkus. Taigi litrais arba kilogramais manau galima lyginti tarpusavyje tik tos pačios rūšies, betonitinį su betonitiniu, pjuveninį su pjuveniniu, o silikoninį su silikoniniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokį geriausia kraiką naudoti pratinant kačiuką mažą jam dabar 2 mėn Kornich rex, įpilame silikoninio tai nepatinka gal duria kojas, įpilame smėlio vėl nepatinka, gal granulinis tiktų, gal kokį patartumėte? Jau daro į dėžutę, bet tik kai ji visai tuščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 02 10, 14:18)
Kokį geriausia kraiką naudoti pratinant kačiuką mažą jam dabar 2 mėn Kornich rex, įpilame silikoninio tai nepatinka gal duria kojas, įpilame smėlio vėl nepatinka, gal granulinis tiktų, gal kokį patartumėte? Jau daro į dėžutę, bet tik kai ji visai tuščia  doh.gif

paklauskite pardavejo koki naudojo mirksiukas.gif
Atsakyti