Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(žemuogienė @ 2013 01 28, 14:11)
o negali būti, kad jam maistelis netinka, todėl smarvė baisi? tarkim mūsiškis kai ėdė kitokį maistą, pareidavo iš balkono, nes ten wc ir iš paskos dar pareidavo tokie neblogo kvapo debesys  doh.gif o dabar ėda jam tinkantį ėdalą ir savaitgalį buvo wc padėtas kambaryje, bet nėra nei menkiausio kvapo  schmoll.gif

O žinokit labai gerą mintį pakišot, gal taip ir bus g.gif Nes tik parsinešę pirmas savaites maitinom Whiskas guliašu kačiukams, o dabar perkam super premium klasės sausą ėdalą g.gif Labai labai gali būti, kad dėl pakeisto maisto, o man net mintis tokia neatėjo doh.gif
Atsakyti
tiesiog parasysiu, ka mes saviskei katei naudojam,

man labai patiko NORIKO kraikas, oranzinis (su persiku kvapu), gerai sushoka, ilgai uztenka. neissimeto aplink dezute (mebent labai jau aktyviai suduka uzkasinetu, pernelyg aktviai tongue.gif )
Atsakyti
isbandziau ir as noriko su kvapu, tikrai neblogas thumbup.gif ( bet extreeme vis vien geresnis) Tai apsistojom ties noriko dabar, tik nepirkit be kvapu, ten tai jau nesamone didziausia, daugiau kaip puse didelio maiso iki siol stovi, del viso pikto, kai jau bus ekstra atvejis, ipilsiu sio, bet siaip tai tikras š...
Atsakyti
siulau ideja, kam katinai prikasa smeliuko, as jau netekus kantrybes paemiau tinkama kartonine deze(labai puikiai tiko nuo Huggies megapack'o, ikisau i vidu kraiko deze, o virsuj(dezes sonas) ispjoviau grazu keturkampi katinui ilyst, iskasto kraiko nebeliko thumbup.gif tik nuo peduciu prinesa truputi, bet labai mazai biggrin.gif
Atsakyti
Princeless, o koks skirtumas tarp jusu sugalvotos idejos ir uzdaro katino tualeto?
Atsakyti
iejimas virsuj o ne is priekio, mano katinas sugebedavo per prieki ir is tualeto-namelio prikast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 01 28, 20:44)
iejimas virsuj o ne is priekio, mano katinas sugebedavo per prieki ir is tualeto-namelio prikast  doh.gif

O durelės įdėtos? Mano visai neiškasa g.gif

Atsimenu juoką tokį, išvaliau katino dėžutę, padėjau atgal į kampą, po kiek laiko galvoju, ko tas katinas kniaukia ir krebždina dėžutę iš išorės su letena g.gif Pasižiūriu, ogi apsuktą dėžutę padėjau, vargšas įėjimo ieško lotuliukas.gif
Atsakyti
taip, maniskis ir per dureles iskapstydavo doh.gif nenusiramina, kol neiskasa puses dezes, o man ir atsibosdavo vis ta namuko virsu nuiminet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 01 29, 12:02)
taip, maniskis ir per dureles iskapstydavo  doh.gif  nenusiramina, kol neiskasa puses dezes, o man ir atsibosdavo vis ta namuko virsu nuiminet  blush2.gif

maniškis kasa į kitą pusę (ne link durelių, o link sienos), tai gal dėl to neiškasa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 28, 14:22)
isbandziau ir as noriko su kvapu, tikrai neblogas  thumbup.gif ( bet  extreeme vis vien geresnis) Tai apsistojom ties noriko dabar, tik nepirkit be kvapu, ten tai jau nesamone didziausia, daugiau kaip puse didelio maiso iki siol stovi, del viso pikto, kai jau bus ekstra atvejis, ipilsiu sio, bet siaip tai tikras š...

geras daiktas extreeme, bet kad jo pirkimas komplikuotas doh.gif man tarkim visada reikia ieškoti, kas Kaune nupirktų, nes į Kėdainius atvežimas būtų papildomai 50 lt, be to, 4 maišus reikia imt, vat tas veikia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,noriu paklausti su kuo jus isplaunat kraiko dezute? klausiu,nes kate laikau pirma kart ir bijau,kad paskui kvapas jos nenubaidytu..su feiriu kazi tiks?
Atsakyti
jokios chemijos schmoll.gif galima paprastai vandeniu arba buna spec. kvapu naikintojai pirkt zooprekese.
Atsakyti