Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(kondr @ 2012 11 23, 16:38)
Sveikos, mes isigijome pirmaji savo mazyliuka, nieko nesuprantam apie kraikus, ejom i thomas philips (mum buvo patogu ) ir radom akcija atrakcija stai siam musu pirmajam
http://www.meinpaket...highlights.html

Susokantis (kartais puikiai, kartais kartu su dugnu susicementuoja, kartais isvis ne)
Kvapas... nu smirda dezute (sukosi stengiuos isimt is kart)
Prie kojyciu lyg ne kimba

Laukiam pabaigos, pirksim kitoki

Bandziau, irgi kai katinas atsirado nieko apie kraikus nenusimaniau. Vargas, ne pats blogiausias, bet.... Kai nusipirksit geresnio, pamatysit skirtuma.
Atsakyti
Noriko vaisiu nusipirkom, tinka thumbup.gif
Atsakyti
Noriko kraikas ir Cats best nature Gold kraikas uz gera kaina kikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 10 23, 16:38)
turiu tokio dar nepradaryta poka, isbandysiu - parasysiu

as nusipirkau kilimeli kur čia forumiete pardavinėjo, man tikrai patiko, sulaiko dali kraiko  thumbup.gif o anksčiau paprasta dėjau gumini, skirta į vonia, irgi kažkiek sulaikydavo

Aciu uz gerus atsiliepimus:)) Tai as ta forumiete smile.gif))

Visi parase, kad sis kilimelis labai pasiteisino, beje kaip ir visame pasaulyje. Plastiko gabalas, paprastas kaip 2 kapeikos, bet savo darba atlieka puikiai! Vel pavyko pagauti normalesne kaina, tai parsisiunciau vel.
Jei ka sudomintu, rasykite sinanasd@gamail.com.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurramu: 02 gruodžio 2012 - 01:00
pirkdavau paprasta noriko,nepatiko kam kraikas nesiojasi,dabar taupimo sumetimais nupirkau is maximos "mano kate" naturalus is molio doh.gif smarve kaip dveselenos.Tai norikas geresnis lotuliukas.gif dabar nupirkau ta vaisini visu isgirta ir tikrai kaina nesikandzioja
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 12 01, 19:05)
Noriko kraikas ir Cats best nature Gold kraikas uz gera kaina kikoj   mirksiukas.gif

Bent jau šio kaina Senukuose geresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 12 07, 15:14)
Bent jau šio kaina Senukuose geresnė mirksiukas.gif

aj, taip, nepatikrinau doh.gif biski pigiau sen.
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 12 07, 17:34)
aj, taip, nepatikrinau  doh.gif biski pigiau sen.

Ka tik baigesi akcija senukuose kai goldas buvo uz 25 Lt
Atsakyti
Kolkas isbandem 3 kraikus,
Biokraika
Cats best okoplius
Ir maximini is bentonito
Kolkas ne vienas nepatiko, labai nesiojasi, nesugeria nei vienas kvapo. Biokraikas taip sukietedavo, kad negaledavau atgramdyti doh.gif mentele sulauziau...Labai dulka. Visi prikimba prie dezutes, nesvarbu ar daug ipili ar ne. Okoplius nepatinka nes normaliai nesukimba kazkaip issibarsto i kruopeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniesdeive: 11 gruodžio 2012 - 10:26
Keista, man biokraikas kaip tik lengviausiai nuo dugno nusigrando, jei jau nutinka taip, kad dugną pasiekia, net vakare, net kai tualetas stovi ant šildomų grindų. Po kelių dienų, žinoma, kad priliptų g.gif Nešiojasi - taip, bet mažiau, nei kiti pjuveniniai ir kvapą man sugeria geriau už betoninį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2012 12 11, 11:31)
Keista, man biokraikas kaip tik lengviausiai nuo dugno nusigrando, jei jau nutinka taip, kad dugną pasiekia, net vakare, net kai tualetas stovi ant šildomų grindų. Po kelių dienų, žinoma, kad priliptų g.gif  Nešiojasi - taip, bet mažiau, nei kiti pjuveniniai ir kvapą man sugeria geriau už betoninį rolleyes.gif

Kraika keiciu pastoviai, nes katukas i pridaryta neina ax.gif tai tikrai nestovedavo kelias dienas.... nezinau kodel taip sukibdavo... gal del to, kad kaip tik pas mus ant plyteliu stovi dezute, matyt gana salta...man kvapo visai nesugerdavo, smarve siaubas kokia budavo... gal ne apie ta pati kalbam? Toks pilkai zalias maiselis su nupiestu katinu, maximoj apie 10lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 12 11, 16:12)
Kraika keiciu pastoviai, nes katukas i pridaryta neina ax.gif tai tikrai nestovedavo kelias dienas.... nezinau kodel taip sukibdavo... gal del to, kad kaip tik pas mus ant plyteliu stovi dezute, matyt gana salta...man kvapo visai nesugerdavo, smarve siaubas kokia budavo... gal ne apie ta pati kalbam? Toks pilkai zalias maiselis su nupiestu katinu, maximoj apie 10lt kainuoja

Tas pats g.gif Aš jį tik valau ir papildau, Visiškai keičiu gal kartą į mėnesį, o kas savaitę plaunu dėžutę) o kvapas sudrėkusio kaip grikių kokių... anaiptol ne katinų biggrin.gif

Aišku, kvapus visi skirtingai užuodžia... mirksiukas.gif
Va, betoniniai, jei nearomatizuoti, man schmoll.gif kvapo nesugerdavo, pjuveninis benek ar Oko plius smagus, bet pusė katinui ant uodegos ir pantalonų iškeliaudavo...

Linkiu rasti tinkamiausą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 gruodžio 2012 - 15:30