QUOTE(powerpuff @ 2012 11 22, 11:02)
Nu o to oranžinio Noriko nebandėt? Man tai tas pats kaip extreem jisai tik pigesnis ir visur pirkt yra
nu va sita sakiau isbandysiu, ale dabar didziuli maisa ciupau to bekvapio, per abzoruma dabar turiu kazkaip sunaudoti
, nebetaupau, pilu kasdien, sumiza, visa kraika von ismetu ir vel pilu naujo, manau dakalsim greitai mes ji
Kazkada is vilniaus veze daug pakuociu kazkokio panasiai kaip extreeme, tik baltas toks , nebeprisimenu as jau ir pavadinimu visu, nu sitas irgi neblogas, ale visvien extreeme man labiau patinka.
Dar turiu extreeme nesusokancio, kvepia vaikiska pudra, kakas tik isimi, o tas sysius taip ir lieka, nedapilineju, po kokiu 10 dienu pakeiciu visa.Sitas toks irgi puse velnio.Jis maziems kaciukams labgai tinka, nes nesucementuoja, o kaip zinia, kol pradeda jie i dezute daryti, ta kraika ragauja
Papildyta:
Toumei
nu tai tada kam dvirati isradineti, nieko nebekeisciau.Man cia pats didziausias pliusas, nei maisiuku, nei smarves, liuks
Ir mums bute gyvenant nebuvo niekad uzsikise, ale dabar kazkaip baisoka man, kazkokie ten nuolydziai gi yra, prie namo, ka as zinau, o vdrug uzsikis, po to reikes visa zeme atkasineti
Na as gal cia perdedu, ale man taip ramiau, tai ir pradejau blaskytis del tu kraiku. Na dar pabandysiu to noriko, jei ne- vel ant oko sesim.