Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Toumei @ 2012 11 22, 10:57)
Jo, į tūliką metu, niekada nebuvo nieks užsikišę biggrin.gif Nu extreemo žiūrėjau nėra pirkti, yra Sahara. Bet ***, kad brangu viskas biggrin.gif O tas ever clean kaip sakiau 70 lt... ;/ Prabanga savo katėms leisti tokį kraiką pirkti...

Nu o to oranžinio Noriko nebandėt? Man tai tas pats kaip extreem jisai tik pigesnis ir visur pirkt yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 22, 11:02)
Nu o to oranžinio Noriko nebandėt? Man tai tas pats kaip extreem jisai tik pigesnis ir visur pirkt yra ax.gif

nu va sita sakiau isbandysiu, ale dabar didziuli maisa ciupau to bekvapio, per abzoruma dabar turiu kazkaip sunaudoti lotuliukas.gif , nebetaupau, pilu kasdien, sumiza, visa kraika von ismetu ir vel pilu naujo, manau dakalsim greitai mes ji biggrin.gif Kazkada is vilniaus veze daug pakuociu kazkokio panasiai kaip extreeme, tik baltas toks , nebeprisimenu as jau ir pavadinimu visu, nu sitas irgi neblogas, ale visvien extreeme man labiau patinka.
Dar turiu extreeme nesusokancio, kvepia vaikiska pudra, kakas tik isimi, o tas sysius taip ir lieka, nedapilineju, po kokiu 10 dienu pakeiciu visa.Sitas toks irgi puse velnio.Jis maziems kaciukams labgai tinka, nes nesucementuoja, o kaip zinia, kol pradeda jie i dezute daryti, ta kraika ragauja doh.gif
Papildyta:

Toumei
nu tai tada kam dvirati isradineti, nieko nebekeisciau.Man cia pats didziausias pliusas, nei maisiuku, nei smarves, liuks thumbup.gif Ir mums bute gyvenant nebuvo niekad uzsikise, ale dabar kazkaip baisoka man, kazkokie ten nuolydziai gi yra, prie namo, ka as zinau, o vdrug uzsikis, po to reikes visa zeme atkasineti lotuliukas.gif Na as gal cia perdedu, ale man taip ramiau, tai ir pradejau blaskytis del tu kraiku. Na dar pabandysiu to noriko, jei ne- vel ant oko sesim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 22 lapkričio 2012 - 11:14
QUOTE(zikas1970 @ 2012 11 22, 12:13)
nu va sita sakiau isbandysiu, ale dabar didziuli maisa ciupau to bekvapio, per abzoruma

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žinok Noriko bekvapis ir su vaisių kvapu skiriasi, kaip diena ir naktis mirksiukas.gif
Man vaisinis irgi patinka, iš Noriko tik jį ir perku. Silikoną naudoju nekastruotam bernui, man geriausias .
Pjuveninis irgi neblogai, bet nuo jo visas namas pjuvenose, mano pūkuotukai jo daug išneša, ne tik ant lapcių, bet ir ant "kelnių," net ant "pilvinių" plaukų biggrin.gif
Todėl jį naudoju tik mažyliams, kad nebūtų pavojaus ragaujant ax.gif
Atsakyti
Norėjau tą noriko vakar pirkti, bet pasimečiau tarp rūšių, ai sakau duokit Cat's Bestą biggrin.gif Nu, man rodosi niekas ten neužsikiš tam name biggrin.gif Negi iš popieriaus kanalizacija pagaminta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2012 11 22, 12:28)
Nu, man rodosi niekas ten neužsikiš tam name biggrin.gif Negi iš popieriaus kanalizacija pagaminta biggrin.gif

Jei užsikiš - tada ir bus aišku, iš ko ta kanalizacija lotuliukas.gif Pas mus MB prižadėjęs, kad neužsikiš, bet aš vis bijau - kai prisimenu darbą kitoje vet. klinikoj, ten pastovi problema buvo su plaukais kanalizacijoje, kišdavosi ir kišdavosi, šeimininkas kartą per mėn. būtinai turėjo atkišinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2012 11 22, 11:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žinok Noriko bekvapis ir su vaisių kvapu skiriasi, kaip diena ir naktis  mirksiukas.gif
Man vaisinis irgi patinka, iš Noriko tik jį ir perku. Silikoną naudoju nekastruotam bernui, man geriausias .
Pjuveninis irgi neblogai, bet nuo jo visas namas pjuvenose, mano pūkuotukai jo daug išneša, ne tik ant lapcių, bet ir ant "kelnių," net ant "pilvinių" plaukų  biggrin.gif
Todėl jį naudoju tik mažyliams, kad nebūtų pavojaus ragaujant ax.gif

nu dabar tai jau tikrai pabandysiu ta su kvapu.
o kaciukams as naudojau extreeme nesusokanti, daug greiciau ismoko( praktiskai per diena) i tulika eiti, nei su oko plius. Jiems smeliukas malonesnis letenytem matyt, nes dedavai dezute su oko ,kita dezute su smeliuku, i oko is pradziu ne neziurejo. Na yra dabar tu nesusokanciu ir kitokiu, nebutinai ta extreema pirkti, juolab,kad ir gauti dabar problema.
QUOTE(Toumei @ 2012 11 22, 11:28)
Norėjau tą noriko vakar pirkti, bet pasimečiau tarp rūšių, ai sakau duokit Cat's Bestą biggrin.gif Nu, man rodosi niekas ten neužsikiš tam name biggrin.gif Negi iš popieriaus kanalizacija pagaminta biggrin.gif

as kazkaip vis mastau, gyvenom 5 aukste, viskas slysdavo zemyn biggrin.gif O dabar kai pazeme voliojames, tai jei kur nepraeis normaliai,jug nuolydis ne toks status, uzsikis, o tada ka doh.gif Nu cia mano logika tik tokia , dar keli postai ir skris i unitaza visi smeliai su visom ismatom lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, duok Dieve, kad tik neužsikištų biggrin.gif O jei ką, aš talkon siūlaus, rausim vamzdžius kaip ta ropę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2012 11 22, 14:11)
Na, duok Dieve, kad tik neužsikištų biggrin.gif O jei ką, aš talkon siūlaus, rausim vamzdžius kaip ta ropę lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nugi nieks uz liezuvio netempe, uzsizymejau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=powerpuff,2012 11 22, 11:02]
Nu o to oranžinio Noriko nebandėt? Man tai tas pats kaip extreem jisai tik pigesnis ir visur pirkt yra

Man Noriko tai prastas- tas bekvapis, ne oranžinis- kamuoliukai blogai limpa ir kvapo nesulaiko. oranžinio nebandžiau. rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien su visais 'gražiais' rūbais (šuns treniruotę pėdsekystės darėm forte) užbėgau į banką mokesčių, ten supratau, kad atrodau blogiau nei galvojau, tai prie to paties užlekiau ir žaislų katinui kikon biggrin.gif nu ir moteriškas shopas-dar įlekiau į kraikų lentyną ir pasičiupau tą noriko, nes baiginėjasi extreme, o aš jį iš lenkijos pirkdavau. Tai reziumuojant-vėliau ir aš parašysiu ar patiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mes isigijome pirmaji savo mazyliuka, nieko nesuprantam apie kraikus, ejom i thomas philips (mum buvo patogu ) ir radom akcija atrakcija stai siam musu pirmajam
http://www.meinpaket...highlights.html

Susokantis (kartais puikiai, kartais kartu su dugnu susicementuoja, kartais isvis ne)
Kvapas... nu smirda dezute (sukosi stengiuos isimt is kart)
Prie kojyciu lyg ne kimba

Laukiam pabaigos, pirksim kitoki
Atsakyti
QUOTE(dorit @ 2011 10 04, 18:02)
Nuoširdžiai rekomenduoju: jei yra galimybė, mokykit katinėlius lipti ant klozeto smile.gif  Ta "galimybė" - tai komandinis visos šeimynos darbas. Kantrybės reikia, bet dėl rezultato verta užsiimti. Pamiršite visus kraikus, smarves ir prie pėdučių prilipusius trupinius thumbup.gif

Tai jo, labai būtų gerai, kad mokėtų į klozetą daryt, bet kaip to išmokyt??? smile.gif
Atsakyti