Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Tatjana D. @ 2011 09 23, 01:46)
As naudoju savo katinams lietuviska BIOKRAIKA,pagaminta is grudiniu kulturu.Jis gerai sugeria dregme,nesubyra,o kvapas kaip dregnu grudu,kai pasisioja kacius.Beveik nelimpa prie leteneliu.Kaina 5l apie 10 lt.

Kur perkate BIOKRAIKĄ?
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 09 15, 14:20)
jau pora dienų naudojam CATS BEST Nature Gold smile.gif  nešiojasi jis mums, bet tikrai nedaug, po kelis grūdelius maniškiai vistiek iš dėžės iškelia, bet kadangi tai kieti gabaliukai tai surenki ir švaru, nebūna jokių smulkių pribyrėjimų.

Man patinka tai, kad jis nesitrina į dulkes. Tikrai smile.gif  nes OkoPlus po trijų dienų mindymo ir kasimo jau dugne būna gerokai į dulkes pavirtęs, o šis ne- tik čiut čiut smulkių pribyrėjimų yra.

Sysiaus kvapą mums sugeria tikrai puikiai, bet kakiaus nu niekaip ( o gal ir neturi?).

Man toks minusas.. kai valai sysių, tas guzas gana lengvai pabyra vėl į tuos mažus briketukus ir reikia gerai pasikuisti, norint tikrai švariai išvalyti nuo susiusiotų gabaliukų. Na ir nzn, aš jo vienu valymu ( per dieną 3 kartai) gana nemažai išmetu, gal valyti nemoku  g.gif  man 10 l dviems suaugusiems katinams matau kad užteks 2 savaitėms.

jei kuri netyčia pamatysite jį pigiau nei 10 l/39 lt, duokit žinot  4u.gif

Jei esate Vilniuje, galima jo rasti Kalvarijų turguje po 33 lt/10 l (bent aš už tiek pirkau paskutinį kartą). Arba pristato į namus, bet tada geriau daugiau pakuočių imt, kad būtų nemokamas pristatymas..

mes savo katinui kol kas būtent šitą ir bandysim toliau naudoti.. nes vistik jis tikrai ne taip nešiojasi, kaip Cat's Best Oko Plus, o jei ir išbyra keli gabaliukai, tai kažkaip juos subraukti nesunku, nes nesusitrina taip.. tiesa, nėra jis labai jau ekonomiškas, mano vienam katinui su jo dviem dėžėm užteko maždaug 1,5 mėn (užfiksavau, kad pradėjau poką 08.16, dar kelias dienas išgyvensim, bet jau po truputį reikėtų visiškai pakeist likutį, tik kad nedaeinu iki turgaus doh.gif)
Atsakyti
as noriu paklausti kuri veretetu nusipirkti kad nesinesiotu po kambarius granules g.gif
http://www.kika.lt/i...itemId=77107353
ar
http://www.kika.lt/i...itemId=77142829

db naudoju Cat's best bet jis man nesiojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 09 23, 11:34)
Kur perkate BIOKRAIKĄ?

Daugumoje prekybcentrių yra.
Mums jis irgi super, nes net prie pūkuotojo katino beveik neprilimpa thumbup.gif Kvapą sugeria puikiai, man kvapas kaip grikių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 09 23, 12:12)
Jei esate Vilniuje, galima jo rasti Kalvarijų turguje po 33 lt/10 l (bent aš už tiek pirkau paskutinį kartą). Arba pristato į namus, bet tada geriau daugiau pakuočių imt, kad būtų nemokamas pristatymas..

mes savo katinui kol kas būtent šitą ir bandysim toliau naudoti.. nes vistik jis tikrai ne taip nešiojasi, kaip Cat's Best Oko Plus, o jei ir išbyra keli gabaliukai, tai kažkaip juos subraukti nesunku, nes nesusitrina taip.. tiesa, nėra jis labai jau ekonomiškas, mano vienam katinui su jo dviem dėžėm užteko maždaug 1,5 mėn (užfiksavau, kad pradėjau poką 08.16, dar kelias dienas išgyvensim, bet jau po truputį reikėtų visiškai pakeist likutį, tik kad nedaeinu iki turgaus doh.gif)

Ne Vulniuje mes, bet norint galima iš ten susiorgazinuoti parvežimą. Bet aš kuičiau internetą ir radau tiesiog galybę int. parduotuvių Lenkijoje kur šis kraikas kainuoja nuo 31 iki 34 zlt. ( buvau net akimirką pagalvojus, kad būtų puiku gyventi Lenkijoje doh.gif ) aišku, jos į Lt nesiunčia. Bet mes gyvename Marijampolėje ir mums ta Lenkija visai netoli taigi dar kitą savaitę planuojam ten nuvažiuoti apsiprekinti. nesitikiu, kad rasiu aš po po 31 zlt, bet tikiu kad tikrai bus ženkliai pigesnis nei pas mus.

taip, dėl nešiojimosi tai jis puikus, į miltus trinasi labai labai mažai ir praktiškai nedulka. tik deja tikrai neekonomiškas verysad.gif aš dar valydama pasikapstau daugiau, o kai vyras ten įsisuka tai išvis. mums dviems siusiotojams mėnesiui 30 l bus tik tik.

Vakar užsisakiau pabandymui AnAngel naudojamo kraiko ( dabar akcija- vieną perki, antrą maišiuką gauni nemokamai) ir dar vieno tikriausiai panašaus- EverClean Less track iš Pet24.lt, pirmadienį turi atvežti tai bandysim .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 23 rugsėjo 2011 - 14:37
QUOTE(axioma @ 2011 09 23, 15:30)
Ne Vulniuje mes, bet norint galima iš ten susiorgazinuoti parvežimą. Bet aš kuičiau internetą ir radau tiesiog galybę int. parduotuvių Lenkijoje kur šis kraikas kainuoja nuo 31 iki 34 zlt. ( buvau net akimirką pagalvojus, kad būtų puiku gyventi Lenkijoje  doh.gif  )  aišku, jos į Lt nesiunčia. Bet mes gyvename Marijampolėje ir mums ta Lenkija visai netoli taigi dar kitą savaitę planuojam ten nuvažiuoti apsiprekinti. nesitikiu, kad rasiu aš po po 31 zlt, bet tikiu kad tikrai bus ženkliai pigesnis nei pas mus.

taip, dėl nešiojimosi tai jis puikus, į miltus trinasi labai labai mažai ir praktiškai nedulka. tik deja tikrai neekonomiškas  verysad.gif  aš dar valydama pasikapstau daugiau, o kai vyras ten įsisuka tai išvis. mums dviems siusiotojams mėnesiui 30 l bus tik tik.

Vakar užsisakiau pabandymui AnAngel naudojamo kraiko ( dabar akcija- vieną perki, antrą maišiuką gauni nemokamai)  ir dar vieno tikriausiai panašaus- EverClean Less track  iš Pet24.lt, pirmadienį turi atvežti tai bandysim .

na iš tikro, jums labai net apsimokėtų parsivežt pigesnio iš Lenkijos, o dar ir iš karto ilgesniam laikui apsirūpinti thumbup.gif
na, dėl ekonomiškumo - et, mes tai vis tiek bandysim toliau šitą naudoti, nors ir brangiau.. senasis OkoPlius, nors ir labai gerai viską ten sugėrdavo ir pan., bet jau tas nešiojimasis.. kai jau kraiko lovoje randi ir kambary ant kilimo, nors katino tulikas stovi prieškambaryje... doh.gif nu neduokdie... o dar mūsų katinėlis toks kapstytojas primygtinis.. ilgai mes tą okopliusą naudojom, ale jau tikrai nusibodo amžini šlavinėjimaisi ir siurbinėjimasi..
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2011 09 23, 15:30)
mums dviems siusiotojams mėnesiui 30 l bus tik tik.

ohoooo, tik dabar užkliuvo už akių... blink.gif labai daug.. jo, tada per mėnesį labai jau nemenka suma gaunasi vien tulikui... ogogo... maniškiui per 1,5 mėn 10 l suėjo..
Atsakyti
tai vat būtent, kad atrodo jog tą kraiką ne tik kapsto bet kartu ir valgo lotuliukas.gif nes valau tikrai ne taip kad semiu ir nežiųriu ką, bet gražiai atkapstau tuos gumulus . na minškiai daug siusioja, taip sakykim biggrin.gif mes irgi pakolkas sėdėsime ant šio, kad ir brangus jis.kitus pasiėmiau pabandyti, kad tikrai įsitikinčiau jog geresnio nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 09 23, 11:34)
Kur perkate BIOKRAIKĄ?

Anksciau budavo tik norfoje ir tai ne visada,o dabar jau yra ir maxsimoje.Dar viena labai idomi detale-mano sunys kartais megsta ji esti-matyt ten yra kazkokiu mineralu ir dar kazko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tatjana D.: 24 rugsėjo 2011 - 20:00
O man biokraikas visai kvapo nesulaiko verysad.gif Gal del to, kad katinas nekastruotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatjana D. @ 2011 09 22, 23:46)
As naudoju savo katinams lietuviska BIOKRAIKA,pagaminta is grudiniu kulturu.Jis gerai sugeria dregme,nesubyra,o kvapas kaip dregnu grudu,kai pasisioja kacius.Beveik nelimpa prie leteneliu.Kaina 5l apie 10 lt.

thumbup.gif nusipirkom ir mes sito pabandyt smile.gif norfoj...
tai tikrai tas kvapas jeginis! labai smagu pasikapstyt toj dezutej su lopetele lotuliukas.gif
tik va prigarsto jo...tik greiciau ne ant koju isnesa o iskapsto... tai itaariu cia jau prastos dezutes beda... manau ta su atlenkiamais krastais turetu sulaikyti bent dali nuo kapstimosi skriejanciu granulyciu?

o priestai naudojom ASAN kraika smile.gif labai patiko smile.gif tik va naujoviu uzismanem biggrin.gif
Atsakyti
Parsinešiau ir aš katukę į namus ir visas tualeto bėdas.. Iš pradžių pabandžiau silikoninį kraiką iš prekybcentrio, tai iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad atradau, tai, ko norėjau: estetiškai atrodo, kvapo nėra, kaina kišenės neskaudina, bet jau toks neekonomiškas.. Po 3 apsilankymų dėžutėje, katė atsisako eiti tol, kol nebus pašalintos geltonos grnuolytės.. tada ir prasideda smagumas kai po viena granulę kas vakarą turi graibstyti! doh.gif Tai vietoj to, kad jaunai katytei maišo užtektų mėnesiui, pakako max 2 savaitėms, taigi nepasiteisino. Dabar nusipirkau Lietuviško biokraiko, tai pirmas įspūdis geras: maloniai kvepia, kaina prieinama, nedulka, o kaip škacule reaguos - žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Buvau kartą radus silikoninio labai smulkaus kraiko vienam kioske,toks kaip rožinis smulkus smėliukas, buvo 10 l, bet užteko nerealiai ilgai, gaila tiksliai nepasižymėjau, bet tikrai ilgai, kaina irgi tinkama buvo. Sugėrė viską super, mažai nešiojosi thumbup.gif tik kai nuvažiavom po to vėl ieškoti, pasakė kad jau jo negamina g.gif kraikas buvo lenkiškas berods, tik pavadinimo neatsimenu, bet tikrai niekur nemačiau daugiau tokio unsure.gif
Atsakyti