QUOTE(axioma @ 2011 09 23, 15:30)
Ne Vulniuje mes, bet norint galima iš ten susiorgazinuoti parvežimą. Bet aš kuičiau internetą ir radau tiesiog galybę int. parduotuvių Lenkijoje kur šis kraikas kainuoja nuo 31 iki 34 zlt. ( buvau net akimirką pagalvojus, kad būtų puiku gyventi Lenkijoje
) aišku, jos į Lt nesiunčia. Bet mes gyvename Marijampolėje ir mums ta Lenkija visai netoli taigi dar kitą savaitę planuojam ten nuvažiuoti apsiprekinti. nesitikiu, kad rasiu aš po po 31 zlt, bet tikiu kad tikrai bus ženkliai pigesnis nei pas mus.
taip, dėl nešiojimosi tai jis puikus, į miltus trinasi labai labai mažai ir praktiškai nedulka. tik deja tikrai neekonomiškas
aš dar valydama pasikapstau daugiau, o kai vyras ten įsisuka tai išvis. mums dviems siusiotojams mėnesiui 30 l bus tik tik.
Vakar užsisakiau pabandymui AnAngel naudojamo kraiko ( dabar akcija- vieną perki, antrą maišiuką gauni nemokamai) ir dar vieno tikriausiai panašaus- EverClean Less track iš Pet24.lt, pirmadienį turi atvežti tai bandysim .
na iš tikro, jums labai net apsimokėtų parsivežt pigesnio iš Lenkijos, o dar ir iš karto ilgesniam laikui apsirūpinti
na, dėl ekonomiškumo - et, mes tai vis tiek bandysim toliau šitą naudoti, nors ir brangiau.. senasis OkoPlius, nors ir labai gerai viską ten sugėrdavo ir pan., bet jau tas nešiojimasis.. kai jau kraiko lovoje randi ir kambary ant kilimo, nors katino tulikas stovi prieškambaryje...
nu neduokdie... o dar mūsų katinėlis toks kapstytojas primygtinis.. ilgai mes tą okopliusą naudojom, ale jau tikrai nusibodo amžini šlavinėjimaisi ir siurbinėjimasi..
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2011 09 23, 15:30)
mums dviems siusiotojams mėnesiui 30 l bus tik tik.
ohoooo, tik dabar užkliuvo už akių...
labai daug.. jo, tada per mėnesį labai jau nemenka suma gaunasi vien tulikui... ogogo... maniškiui per 1,5 mėn 10 l suėjo..