O kodėl niekas nekalba apie silikoninį kraiką? MEs naudojam - niekas nesinešioja, kakus išimam, sysius susigeria. Kačiukas nuo gimimo prie tokios pratęs, mes parsivežę jį namo, kt ir nebandėm. Na viskas neblogai. Ar aš ko nors nežinau?
ma, man asmeniskai tai silikoniniai net ir brangiausi yra visiskai prasti, blogiausiai sulaiko kvapa, netaupus ir bent jau mums tai nesiojasi, turiu 2 katinus abiem nepatinka toks, trypdavo prie dezutes bet nemego po ji vaiksciot, gal leteneles duria ar kvapas netiko, turi jie toki specifini. Siaip 1 vieta skirciau geros kokybes pjuveniniam ar bentoniniam, o po to tik silikoniniam.
Mūsų uždaras tualetas, tai smirda kažkiek, kai šviežiai pakakota, o šiaip - nea
QUOTE(Tynka @ 2012 11 21, 11:20)
O kodėl niekas nekalba apie silikoninį kraiką?
Man irgi labiausiai patinka silikoninis
Tik bėda, kad pas mus rinkoje silikoninis silikoniniam nelygus - esam turėję pabandymui atvežto, tai gerai kad vietoje stacionare pabandėm Nieko nesugeria, šlapimas stovi, kvapas baisus...
Užtat vėl grįžom prie labiausiai pasiteisinusio: Dr.Stern Tik kad pabrango nežmoniškai - prieš tai kainavo 13 Lt, dabar kai naują partiją tiekėjas atsivežė, patapo 21 Lt. Rankos nekyla tiek mokėt
Dr.Stern turėjom, o šiaip perkam, kuriam akciją būna - nepastebėjau didelio skirtumo, net ir tas pats paprasčiausias Finko visai nieko. Pats "smagiausias" buvo kFresh 'n' Easy Pearls" , kur granulytės apvalainos. Tik, kad jei išridena iš tualeto - tai tada jau smagiai ridenasi ir toliau
Oi ne, silikoniniai man yra kažkoks kosmosas ir negaliu nei aš, nei mano katės tokio pakęsti.
Papildyta:
Išvis, pats geriausias kraikas tokiems, kaip mano tūlikai yra EVER CLEAN, tik jo kaina už 10 kg yra 70 Lt... Negaliu sau to leisti... Bet kraikas, va ten tai kraikas... Danijoje veisėja lygiai tokį patį tūliką kaip mano turi ir naudoja tik šį kraiką, nerealus.
Papildyta:
Išvis, pats geriausias kraikas tokiems, kaip mano tūlikai yra EVER CLEAN, tik jo kaina už 10 kg yra 70 Lt... Negaliu sau to leisti... Bet kraikas, va ten tai kraikas... Danijoje veisėja lygiai tokį patį tūliką kaip mano turi ir naudoja tik šį kraiką, nerealus.
QUOTE(Toumei @ 2012 11 21, 11:19)
Oi ne, silikoniniai man yra kažkoks kosmosas ir negaliu nei aš, nei mano katės tokio pakęsti.
dėl kokių priežasčių? kosmosas? Na katės tai suprantu, gali būti prie kt pripratę gal... Nes nebandžiau kitokio tik silikoninį, tai labai įdomu, kuo jis gali būti toks labai negeras.
Visų pirma kai turėjau, tai katės dergdavo prie tūliko, retai rasdavau tualete ''auksiuką'', visų antra smirda baisiai, visų trečia man net vemti verčia tos geltonos kruopos nuo sysiuko, baisiai nehigieniška atrodo kažkodėl. Jau geriau kaip smėliukas, ir katėms patinka, ir kvapas liux ir kai valai, bent jau nematai aiškiai ''šūduko'' ir ''sysiaus''.
[
Šiandien ryta kaip tik pagalvojau - kai daug kačių namie, tada silikonas gal ir neitin gerai.Dėžutę gerokai greičiau prisiteršia, dažniau keisti reikia. Dabar namie turiu dar vieną vargelį katiną - du katinai jau dėžėje didesnį bardaką palieka. Bet jei katė namie tik viena, geras silikonas tikrai apsimoka.
Stacionare naudojam Zverlit - šiaip nieko blogo pasakyt negaliu, bet namie jo naudot imti nenoriu, kvapą prasčiau sugeria nei silikonas jei šlapimo daugiau, košė iš tų grūdelių gaunasi, nefainai išiminėti. O kai stacionare katinas prabūna kelias dienas ir po to kraiką išmeti, tada neblogas ekonomiškai variantas, nes į gumuliukus kakis gerai apsivolioja.
QUOTE(Toumei @ 2012 11 21, 14:19)
Šiandien ryta kaip tik pagalvojau - kai daug kačių namie, tada silikonas gal ir neitin gerai.Dėžutę gerokai greičiau prisiteršia, dažniau keisti reikia. Dabar namie turiu dar vieną vargelį katiną - du katinai jau dėžėje didesnį bardaką palieka. Bet jei katė namie tik viena, geras silikonas tikrai apsimoka.
Stacionare naudojam Zverlit - šiaip nieko blogo pasakyt negaliu, bet namie jo naudot imti nenoriu, kvapą prasčiau sugeria nei silikonas jei šlapimo daugiau, košė iš tų grūdelių gaunasi, nefainai išiminėti. O kai stacionare katinas prabūna kelias dienas ir po to kraiką išmeti, tada neblogas ekonomiškai variantas, nes į gumuliukus kakis gerai apsivolioja.
Ai, nusipirkau vakar vėl Cat's Besto savo numėlyto, išėmiau groteles ir gerai Aišku, nešiojasi jis lagbiau, negu visi kiti kraikai, bet man jis labiausiai patinka, kiek esu bandžius per 4 metus...
QUOTE(Toumei @ 2012 11 22, 10:39)
Ai, nusipirkau vakar vėl Cat's Besto savo numėlyto, išėmiau groteles ir gerai Aišku, nešiojasi jis lagbiau, negu visi kiti kraikai, bet man jis labiausiai patinka, kiek esu bandžius per 4 metus...
Man sitas antroj eilej po extreemo O tu ji i tulika meti? mes pradzioj mesdavom, tai kaip ir pirmoj vietoj buvo, bet kadangi dabar gyvenam name, kazkaip baisoka man mesti, kraunu i maisiukus, tai vat dabar labai pasiilgau extreeme clasic. Savaitgali vaziuosiu i paroda, maz ten jo gausiu Ir cia per 14 beveik metu, nieko daugiau geresnio neesu atradus ( panasiu visokiu buvo, bet geresniu tai nea )
Jo, į tūliką metu, niekada nebuvo nieks užsikišę Nu extreemo žiūrėjau nėra pirkti, yra Sahara. Bet ***, kad brangu viskas O tas ever clean kaip sakiau 70 lt... ;/ Prabanga savo katėms leisti tokį kraiką pirkti...