Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 13, 22:29)
geras šitas vaisių kvapo. super. extreemo vieną maišą dar turim, tai laukiu kol greičiau sunaudosim biggrin.gif tas Noriko tikrai superinis, nors nusipirkau atsitiktinai.

as tai nemegstu tokio, kur negalima i tualeta mest doh.gif kvapas iskart atsiranda siuksliu dezej. Kur jus ji metat, kad nebutu kvapo? iskart nesat ismest i konteineri ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 11 14, 12:01)
as tai nemegstu tokio, kur negalima i tualeta mest  doh.gif kvapas iskart atsiranda siuksliu dezej. Kur jus ji metat, kad nebutu kvapo? iskart nesat ismest i konteineri ar kaip?  g.gif

as tai i salofanini maiseli , uzrisu ir i siuksledeze jokio kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli stebetoja @ 2012 11 14, 13:11)
as tai i salofanini maiseli , uzrisu ir i siuksledeze jokio kvapo mirksiukas.gif

na tarkim as per diena valau dezute apie 3-5 kartus (i pridaryta jis neina, tenka kaskart valyt doh.gif ) tai tu maisiuku daugokai susidaro, jei ismetu siuksles tik kita diena, tai ryte kvapelis toks, kad net baisu prieit lotuliukas.gif geriau renkuosi metama i klozeta
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 11 14, 12:22)
na tarkim as per diena valau dezute apie 3-5 kartus (i pridaryta jis neina, tenka kaskart valyt  doh.gif ) tai tu maisiuku daugokai susidaro, jei ismetu siuksles tik kita diena, tai ryte kvapelis toks, kad net baisu prieit  lotuliukas.gif geriau renkuosi metama i klozeta

Aš tai į plastikinį maišelį metu-tokia mini šiukšliadėžė stovi šalia katino dėžės, kas kelios dienos tą maišelį išmetu, bet man jokio kvapo nėra kai geras kraikas schmoll.gif Gal kad katinas kastruotas mano irgi turi įtakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 11 14, 12:01)
as tai nemegstu tokio, kur negalima i tualeta mest  doh.gif kvapas iskart atsiranda siuksliu dezej. Kur jus ji metat, kad nebutu kvapo? iskart nesat ismest i konteineri ar kaip?  g.gif

dedu į maišiuką ir į šiukšliadėžę. vistiek kasdien nešam. galvoju, nu gal kasdien biggrin.gif be to, mūsiškis eitų nors ir ant mėšlo krūvos tupėti, jam dzin. valau kas 2-4 dienas. kai savaitę buvom prie jūros, tai nebuvo kas valo wc, ale eidavo jis ten be vargo. be to, mūsų wc stovi balkone.
Atsakyti
Laba diena,
aš taip pat dedu į maišiuką ir išnešu su šiukšlėmis. Kvapo jokio nebūna, vistiek maišelio atviro nelaikau. Nes vienas katinėlis kastruotas, kitos dvi sterilizuotos, gal dar ir dėl to kvapas nėra aštrus. Atlikę reikalus labai sąžiningai viską užkapsto, po to lieka tik išimti turinį biggrin.gif
O naudoju Zverlit žalią
Atsakyti
Pasiskaiciau cia jusu atsiliepimus ir vakar nusprendziau nusipirkt Zverlit zalia.Nu super thumbup.gif Kolkas labai geri atsiliepimai,del to, kad puikiai sulimpa kraikas thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam Zverlit žalią. Patinka, nes gerai sulimpa, lengva išvalyt dėžutę. Ir nebrangus. thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju dabar per ašaras Zverlitą rožinį... Jėtau, merginos, kaip jums jis patinka... Kad sušoka aš sutinku puikiai, bet tai dėžutės valymas, tikra kančia... Pas mane tualetas uždaras su sieteliu apačioje, patikėkit, kai reikia kas antrą dieną tūliką plauti duše, nes sietelis užsikiša nuo bentonito, nieko faino... Nekalbu jau apie vonią, kai tenka su pompa pompuot... TRAGEDIJA... Bet, nerandu jokios alternatyvos, nes sietelis yra tualete ir tinka ten tik smulkus kraikas, iki šiol naudotas Cat's Bestas deje neiškrenta. Noriko žiūrėjau, bet nepirkau, nes bentonitinis vėl, o iš ceolito rašo, kad nesušoka... Tai ką po velnių naudot, jau neviltyje esu....
Atsakyti
Toumei, siaip tai tie su sieteliu tualetai yra skirti granuliuotam nesusokanciam kraikui:granules lieka virsuje, o slapios subyra ir sukrenta i apacia, tuomet tik kakucius isrinkai, virsu nukelei, isberei kas sukrite ir tvarka. Mums labiausiai tiko Husse kraikui ir gal cats golden tam kazkokiam.
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 11 20, 18:27)
Toumei, siaip tai tie su sieteliu tualetai yra skirti granuliuotam nesusokanciam kraikui:granules lieka virsuje, o slapios subyra ir sukrenta i apacia, tuomet tik kakucius isrinkai, virsu nukelei, isberei kas sukrite ir tvarka. Mums labiausiai tiko Husse kraikui ir gal cats golden tam kazkokiam.

doh.gif Na, iki tiek neišmąsčiau doh.gif O tai kokį tada kraiką reikia naudoti? Granuliuotas, tai čia toks kaip Cat's Best Nutri Gold? Nes nei Husse, nei cats golden nesu mačiusi, kur pirkti...
Atsakyti
Zverlit rožinis yra daug smulkesnis už žalią, labiau dulka, ir labiau prilimpa prie dėžutės dugno.
Atsakyti