Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(lilayte @ 2012 10 30, 15:30)
as kai tik dabar suzinojau tai ir paklausiau,nes internete tik kai kuoriose parduotuvese raso kad ju turi blush2.gif

Laba diena, bent jau Kaune tai nėra nei Kikoje nei Norfoje. Pati perku Urmo bazėje, po to dar pas mus yra tokia vet. vaistinė parduotuvė, kuri vadinasi VET-1
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasidalint savo atradimu. Visad pikdavau extreem su pudra, bet pabandžiau netyčia Noriko smulkų su kvapu vaisių va tokį tai super thumbup.gif Visai kaip extreemas man jis-niekuo nesiskiria beveik ir mažiau dulka bigsmile.gif Tie kiti Noriko kur be kvapo tai stambesni kraikai, tų nebandžiau, o šitas smulkutis labai liuks sušoka, kvapo jokio nesijaučia. Gal kam pravers, nes jau baisiai sudėtinga to extreemo gaut doh.gif
Atsakyti
nu gal reiks isbandyt, nes jau bankrutuosiu tuoj per savo katinus doh.gif o tai dazniausiai arba kaina uzmusa arba kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 07, 18:27)
Sveikos,
noriu pasidalint savo atradimu. Visad pikdavau extreem su pudra, bet pabandžiau netyčia Noriko smulkų su kvapu vaisių va tokį tai super thumbup.gif  Visai kaip extreemas man jis-niekuo nesiskiria beveik ir mažiau dulka bigsmile.gif  Tie kiti Noriko kur be kvapo tai stambesni kraikai, tų nebandžiau, o šitas smulkutis labai liuks sušoka, kvapo jokio nesijaučia. Gal kam pravers, nes jau baisiai sudėtinga to extreemo gaut doh.gif

Nusipirkom toki, tik be kvapu, nu didesnes nesamones dar neturejom lotuliukas.gif Jau prie extreemo ner ko prideti, nelimpa visiskai palyginus doh.gif Exreeme tai roju rojus, o sitas, net keiktis norisi...Nebent su kvapais kitoks, jau bijau ir bandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 11 09, 11:43)
Nusipirkom toki, tik be kvapu, nu didesnes nesamones dar neturejom  lotuliukas.gif Jau prie extreemo ner ko prideti, nelimpa visiskai palyginus  doh.gif Exreeme tai roju rojus, o sitas, net keiktis norisi...Nebent su kvapais kitoks, jau bijau ir bandyti  doh.gif

Tai vat, kad su kvapais jisai kitoks - smulkeskis žymiai ir tikrai gerai sušoka, man čia zooprekėse parodė pavyzdžius išpakuoto to kraiko tai tikrai skiriasi tas mėlynam maiše, nuo to oranžiniam mirksiukas.gif Galit pabandyt mažą maišelį-nu man tikrai patiko, bet kiekvienam savaip, aišku-gal jum ir netiks 4u.gif Extreem tai gėris, bet minusai sudėtinga gaut, brangokas ir labai dulka, o šito jau trečią maiša naudoju nu ir nesiskundžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 09 lapkričio 2012 - 12:45
as turiu noriko melina doh.gif dugnas visa sulipes bet apie deze tai baisu,esu pirkus su mokiu lygtai,tai nesinesiojo,seip esu naujoke sioj sriti,dar tik jieskau geriausio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 09, 12:44)
Tai vat, kad su kvapais jisai kitoks - smulkeskis žymiai ir tikrai gerai sušoka, man čia zooprekėse parodė pavyzdžius išpakuoto to kraiko tai tikrai skiriasi tas mėlynam maiše, nuo to oranžiniam mirksiukas.gif  Galit pabandyt mažą maišelį-nu man tikrai patiko, bet kiekvienam savaip, aišku-gal jum ir netiks 4u.gif  Extreem tai gėris, bet minusai sudėtinga gaut, brangokas ir labai dulka, o šito jau trečią maiša naudoju nu ir nesiskundžiu.

na reiks pabandyti, nes be kvapu tai nesamone kazkokia. Oko pliusa naudojom paskutiniu metu, anksciau i tulika pildavau, vien del to man jis nepakeiciamas.Dabar isikelem i nama, kazkaip neberizikuoju mesti i glozeta, tai pagalvojau, kad neber butinybes ta naturalu pirkti, pabandziau, nu neduok dieve, o dar ciupau pacia didziausia pakuote lotuliukas.gif Nu nieko, kates 3 namie, manau pabaigsim greitai, jau tokio niekad nebandysiu ir kitiems nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri netycia isbandziusi si kraika ? http://www.pet24.lt/...-kaciu-kraikas/
ekologiskas yarrah maistelis mums visai tiko ir patiko, tik sprendziu ka del kraiko daryt nes niekaip tinkamo neatrandu, surizikuot ar ne g.gif , idomu kaip kvapa sugeria, susokumas domina ar isties toks ekonomiskas jau?
Atsakyti
susoka gerai, bekvapis, bet sulaiko kvapa, truputi gal limpa prie dugno, bet gal cia todel kad daug kraiko i dezute nepilu, panasu kad nesinesioja po kambari,visai neblogas, pigesnis galetu but thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princeless: 12 lapkričio 2012 - 12:38
QUOTE(salomena_ @ 2012 11 12, 10:43)
Gal kuri netycia isbandziusi si kraika ? http://www.pet24.lt/...-kaciu-kraikas/
ekologiskas yarrah maistelis mums visai tiko ir patiko, tik sprendziu ka del kraiko daryt nes niekaip tinkamo neatrandu, surizikuot ar ne  g.gif , idomu kaip kvapa sugeria, susokumas domina ar isties toks ekonomiskas jau?

Sito as nebandziau, bet as bandziau kita molini, su visokiais aliejais ir t.t. Siaubas o ne kraikas. Visu pirma, ziauriai dulka, visu antra (kas man buvo bjauriausia) mano baltutelio katino visos pedutes ir pilvas buvo rudo atspalvio po pirmos dienos naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 11 12, 13:37)
susoka gerai, bekvapis, bet sulaiko kvapa, truputi gal limpa prie dugno, bet gal cia todel kad daug kraiko i dezute nepilu, panasu kad nesinesioja po kambari,visai neblogas, pigesnis galetu but  thumbup.gif

Ok surizikuosiu tuomet, dekui uz ats.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 07, 18:27)
Sveikos,
noriu pasidalint savo atradimu. Visad pikdavau extreem su pudra, bet pabandžiau netyčia Noriko smulkų su kvapu vaisių va tokį tai super thumbup.gif  Visai kaip extreemas man jis-niekuo nesiskiria beveik ir mažiau dulka bigsmile.gif  Tie kiti Noriko kur be kvapo tai stambesni kraikai, tų nebandžiau, o šitas smulkutis labai liuks sušoka, kvapo jokio nesijaučia. Gal kam pravers, nes jau baisiai sudėtinga to extreemo gaut doh.gif

geras šitas vaisių kvapo. super. extreemo vieną maišą dar turim, tai laukiu kol greičiau sunaudosim biggrin.gif tas Noriko tikrai superinis, nors nusipirkau atsitiktinai.
Atsakyti