Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

Gal kas naudojate Intersand extreme classic? man jis labai geras, tik vienai labai jau brangu pirkti, nes pristatymas 15 Lt. Gal yra perkančių ir galima susikooperuoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei Vilniuje, tai kooperuociausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 09 25, 15:55)
Jei Vilniuje, tai kooperuociausi  mirksiukas.gif

Aga Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Dabar nusipirkau Golden Grey kraiko, pagal aprasyma labai panasus i extreem, gal brangesnis tik keliais litais ir 14 kg. Labai smulkus, gal mano kasejai nesugebes pribarstyt doh.gif Kvepia vaikiska pudra ir nedulka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 09 25, 19:30)
Dabar nusipirkau Golden Grey kraiko, pagal aprasyma labai panasus i extreem, gal brangesnis tik keliais litais ir 14 kg. Labai smulkus, gal mano kasejai nesugebes pribarstyt  doh.gif  Kvepia vaikiska pudra ir nedulka.  thumbup.gif

yra toks ir extreem su pudra. Maniškis vis tiek sugeba išnešioti po namus... doh.gif
Atsakyti
extreem tai čia extreme classic turbūt, taip? Aš galvojau, kad jo IŠVIS lt nėra, net internetinėse parduotuvėse, todėl parsisiuntinėjau iš Lenkijos

QUOTE(princeless @ 2012 09 11, 13:38)
Extreme kraiko tik vienoj el. parduotuvėj, bet siuntimas brangokas jei neperki už 150 lt doh.gif

čia apie zooprekyba.lt, ane?

QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 11, 22:06)
man rodos LT jo nėra niekur. aš vis ieškau su kuo kooperuotis, kai reikia jo, bet Kaune, nes į mūsų kaimą dar papildomai 50 lt nori už atvežimą doh.gif va dabar vėl baigiasi, reiks pirkti kažką kito.

jeigu fainos kainos gaunas, aš kaune ir noriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokį kraiką patartumėt naudoti, nes privalau keisti Cat's Best, kadangi nusipirkau tualetą naują, kuriame yra sietelis ir man Cat's Best'as paprasčiausiai neiškrenta... Reikia smulkaus, bet, kad normalus būtų, o ne koks, koks smirda ir nesušoka... Kažkaip kitais jokiais nelabai domėjausi, nes visad gerai būdavo Cat's Best... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2012 09 16, 13:53)
Gal kas bandėt ZVERLIT? Kokie atsiliepimai būtų? Ilgą laiką naudojom Brit care. Ir kvapą gerai sulaiko, ir nelabai nešiojasi, tik kad kaina kandžiojasi.

Laba diena,
aš naudoju kraiką ZVERLIT, žalią pakuotę. Maniškiam (o jų trys) užtenka mėnesiui (10kg), jis sušokantis, sugeria kvapus, na ir kaina "nesikandžioja" .Mokam 15 Lt už pakuotę 10kg. Esu išbandžiusi ir kitas spalvas, t.y. ružavą, bet jis labai labai smulkus, tai nepatiko ir jo būna tik po 6kg. Bandėm raudoną, jis yra kvepiantis ir brangesnis, negu žalias. Tad apsistojom ties žaliu, jo yra ir po 6kg ir po 10kg. Naudojam jį jau antri metai.
Atsakyti
si kraika ir as naudoju katino tuliko dezej, geras ir nebrangus wub.gif
Atsakyti
kazin kur galima gauti Zverlit Siauliuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 10 30, 14:53)
kazin kur galima gauti Zverlit Siauliuose? 4u.gif

Tai kad to Zverlito visur yra, ir kikoj, ir kokioj norfoj jaučiu rastumėt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2012 10 30, 15:14)
Tai kad to Zverlito visur yra, ir kikoj, ir kokioj norfoj jaučiu rastumėt...  ax.gif

as kai tik dabar suzinojau tai ir paklausiau,nes internete tik kai kuoriose parduotuvese raso kad ju turi blush2.gif
Atsakyti