Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Ulijona @ 2012 05 13, 11:23)
ir kaip jis JUms? nesinesioja? kvapa sugerua?susoka ar ne? ar galima mesti wc ?kokia kaina?
Man svarbiausia ,kad nesinesiotu ir butu galima mesti i wc  rolleyes.gif  Naudoju metai daugiau ,kaip Cats best okoplus, bet jau tas nesiojimasis daede  doh.gif

sitas sutrupa beveik i dulkes, nesusoka, todel nesiojasi jis dar baisiau uz oko plus. kainuoja 15 lt. i klozeta mesti galima.
pabandykite ta kraika, kuri rekomendavau, pajausite skirtuma.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 05 13, 11:23)
ir kaip jis JUms? nesinesioja? kvapa sugerua?susoka ar ne? ar galima mesti wc ?kokia kaina?
Man svarbiausia ,kad nesinesiotu ir butu galima mesti i wc  rolleyes.gif  Naudoju metai daugiau ,kaip Cats best okoplus, bet jau tas nesiojimasis daede  doh.gif

Nešiojasi man mažiau, todėl, kad granulės yra daug stambesnės, negu okoplius. Aš prie tualeto dar turiu spec. kilimėlį patiesus, tai išlipus katė nusibirena viską ten ir kambariai man asmeniškai daug tvarkingesni lieka, negu naudojant okoplius, kur net kilimėlis nepadeda, visi namai pilni kraiko... Pačios granulės subyra į pjuvenas taip galima sakyti, todėl šlapimo nereikia valyti, išimi tik rimtesnį reikalą ir meti į klozetą. Kvapas labai geras, vien braškės. smile.gif

QUOTE(Fia @ 2012 05 13, 12:03)
sitas sutrupa beveik i dulkes, nesusoka, todel nesiojasi jis dar baisiau uz oko plus. kainuoja 15 lt. i klozeta mesti galima.
pabandykite ta kraika, kuri rekomendavau, pajausite skirtuma.
sekmes  4u.gif

Na, čia kaip kam, man tikrai okoplius baisiau nešiojasi, negu šis kraikas. Kaina braškinio 20 Lt.

Atsakyti
Aciu ,uz nuomones ,vis tik isbandysim braskini ir mes 4u.gif 4u.gif atsiliepimus parasysiu ax.gif
Atsakyti
Aciu uz rekomendacijas Cats Best braskinio bigsmile.gif mano metu atradimas smile.gif visiskai nesinesioja, as nuo slapimo suirusi kraika pasalino is dezes ir ismetu i toaleta, bet salinu ne su ta siupeliuke kuri kiaura,o su vadinamu spec. kastuveliu ,viskas be problemu issimeta. Kvapas namuose savotiskas ,kazkiek gal ir primena braskes ,bet namai kvepe rolleyes.gif Zodziu svarbiausia,kad nesinesioja tikrai ir galima mesti i wc. O katinui kaip patinka naujasis kraikas bigsmile.gif kapstosi,selta dezeje grazu ziureti ax.gif Tad dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulijona: 15 gegužės 2012 - 11:44
QUOTE(Ulijona @ 2012 05 15, 12:43)
Aciu uz rekomendacijas Cats Best braskinio  bigsmile.gif mano metu  atradimas  smile.gif  visiskai nesinesioja, as nuo slapimo suirusi kraika pasalino is dezes ir ismetu i toaleta, bet salinu ne su ta siupeliuke kuri kiaura,o su vadinamu spec. kastuveliu ,viskas be problemu issimeta. Kvapas namuose savotiskas ,kazkiek gal ir primena braskes ,bet namai kvepe  rolleyes.gif  Zodziu svarbiausia,kad nesinesioja tikrai ir galima mesti i wc. O katinui kaip patinka naujasis kraikas  bigsmile.gif  kapstosi,selta dezeje grazu ziureti  ax.gif Tad dar karta aciu  4u.gif

Kad tik į naudą. 4u.gif Man irgi patinka, kai stambesnis, tai praktiškai kambarius gali kas antrą dieną siurbti, o ne kasdien po du kartus... bigsmile.gif O kvapas, tai man kažkas nerealaus, paduoda tom braškėm taip neblogai... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 15 gegužės 2012 - 13:53
Radau senuku internetinej parduotuvej cats best nutra gold 25 lt su centais kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 08 19, 17:08)
Radau senuku internetinej parduotuvej cats best nutra gold 25 lt su centais kainuoja  thumbup.gif

oho, kokia gera kaina, ačiū, kad užrodėt! thumbup.gif Kikoje šis kraikas 56lt kainuoja...
Atsakyti
princeless, labai dėkojam už info 4u.gif

Lenkijos netinėse parduotuvėse jis tiek ir kainuoja, nesuprantu kodėl Lietuvoje tokios kainos užvanotos.
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 08 19, 16:08)
Radau senuku internetinej parduotuvej cats best nutra gold 25 lt su centais kainuoja  thumbup.gif

Oho kaip aš pirmą kartą permokėjau nenutuokdama, kiek tie kraikai gali kainuoti g.gif . Kikoje jis kainavo 44,58 Lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 20 rugpjūčio 2012 - 10:29
QUOTE(Ice @ 2012 08 20, 11:28)
Oho kaip aš pirmą kartą permokėjau nenutuokdama, kiek tie kraikai gali kainuoti  g.gif . Kikoje jis kainavo 44,58 Lt  doh.gif

Kikoje uz 44 lt - cia todel, kad buvo "akcijine" kaina, o siaip jis paprastai ten apie 56 lt kainuoja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2012 08 20, 10:46)
Kikoje uz 44 lt - cia todel, kad buvo "akcijine" kaina, o siaip jis paprastai ten apie 56 lt kainuoja..  doh.gif

Ale vis tiek net su akcija jaučiuosi permokėjusi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 08 19, 17:08)

Na niekaip e-senukų puslapyje nerandu šio kraiko g.gif Gal jau išpirkot visą g.gif
Atsakyti