Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(Kinderiukas @ 2012 04 28, 10:44)
visalaik pirkom Cat's Best  ,cia paskaiciau apie Noriko ir labai nusivyliau juo daugiau nepirksim nors ir dvigubai pigesnis ,nes labai dulka , nesusoka (o jei ir susoka tai valydama dezute jis sutrupa) ir kvapo nesugeria  schmoll.gif

man irgi nepatiko, na as likau prie cats best oko plus, tik jis nesiojasi labai ... nors ir kilimeli turim ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2012 04 30, 12:40)
man irgi nepatiko, na as likau prie cats best oko plus, tik jis nesiojasi labai ... nors ir kilimeli turim ir t.t.

Jau rasiau, bet pasikartosiu. Yra zymai geresnis kraikas uz Cats Best Oko Plus - tai Cats Best Nature Gold. Jis toks pat geras, tik nesinesioja. Kaina didesne, bet apsimoka. Ir uztenka ilgam. Nuo rytojaus kaip tik Kikoje jam bus 25% nuolaida.
Kiek visokiu kraiku isbandem - geresnio uz sita tikrai nera.
4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Mes ilgai ieškojom kraiko, kol atitaikėm savo katinui. Labai erzindavo kvapas, o ir katinas, po kelių kartų net nelipdavo į dėžutę, o šalia viską darydavo. O dabar naudojam labai pigų kraiką, perkam parduotuvėj "Už eurą" Kačių džiaugsmas lyg ir vadinas, balti grudžiukai, lyg ir silikoninis jis vadinas, to pakiuko užtenką 2 savaitėm smile.gif Ir man, ir katinui patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2012 04 30, 23:43)
Jau rasiau, bet pasikartosiu. Yra zymai geresnis kraikas uz Cats Best Oko Plus - tai Cats Best Nature Gold. Jis toks pat geras, tik nesinesioja. Kaina didesne, bet apsimoka. Ir uztenka ilgam. Nuo rytojaus kaip tik Kikoje jam bus 25% nuolaida.
Kiek visokiu kraiku isbandem - geresnio uz sita tikrai nera.
4u.gif

g.gif Pataisykit jei klystu, bet Cats Best Nature Gold visai kitoks: tai stambus gabaliukai ir jis nesušoka , o sukrenta (suyra).
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2012 05 01, 20:51)
g.gif Pataisykit jei klystu, bet Cats Best Nature Gold visai kitoks: tai stambus gabaliukai ir jis nesušoka , o sukrenta (suyra).

Klystat. Jis susoka i kamuolelius, ir juos galima mesti i klozeta. Sugeria kvapa puikiai. Taip, nesinesioja , nes jis yra stambesnis.
Jus tikriausiai maisote su tuo pigiu kraiku kuris vadinasi Universal.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 02 gegužės 2012 - 07:18
pritariu Fia'i dėl Cats Best Nature Gold. taip, tai absoliučiai puikus kraikas ir neįsivazduoju koks dar geresnis begali būti drinks_cheers.gif tik man jo kaina tai žvėriška, ypač kai laikau 2 katinus doh.gif lenkijos internetinėse parduotuvėse jis kainuoja nepalyginamai pigiau, parduotuvių sąrašas:

http://www.nokaut.pl...ature-gold.html

bet aišku į LT jie nesiunčia. reikia turėti ryšių Lenkijoje. gal kuri ir turite? reikėtų ne daugiau kaip 50 km. atstumu nuo sienos tų draugų/giminių, kad apsimokėtų nuvažiuoti ir pasiimti tą kraiką patiems.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2012 05 02, 07:17)
Klystat. Jis susoka i kamuolelius, ir juos galima mesti i klozeta. Sugeria kvapa puikiai. Taip, nesinesioja , nes jis yra stambesnis.
Jus tikriausiai maisote su tuo pigiu kraiku kuris vadinasi Universal.
4u.gif

4u.gif Fia ačiū, aš tikrai galvojau, kad jis toks kaip Universal. doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Parsivezem namo katineli, jis eidavi i kraika pjuvenini, bet man jis nepatinka, nes labai issinesioja.
As jam bandau keisti i silikonini. Tai jis jo pakramto pirma ir tik po to atlieka reikaliukus.
Bijau, kad neapsinauodytu, nes ne visad suziuresiu ka jis ten daro ir ar valgo ji.
Gal kuri susidurete us tokia problemele, kaip sprendziate?
Gal sakau, kad jis nekenksmingas, gal negamintu, gi mazi kaciukai visi gali jo paragauti. Bet maniskiui patiko, nes pastoviai eina paragauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 05 03, 17:24)
Sveiki,
Parsivezem namo katineli, jis eidavi i kraika pjuvenini, bet man jis nepatinka, nes labai issinesioja.
As jam bandau keisti i silikonini. Tai jis jo pakramto pirma ir tik po to atlieka reikaliukus.
Bijau, kad neapsinauodytu, nes ne visad suziuresiu ka jis ten daro ir ar valgo ji.
Gal kuri susidurete us tokia problemele, kaip sprendziate?
Gal sakau, kad jis nekenksmingas, gal  negamintu, gi mazi kaciukai visi gali jo paragauti. Bet maniskiui patiko, nes pastoviai eina paragauti.  biggrin.gif

silikoninis kraikas yra pagamintas is chemikatu, todel jis negali buti nekensmingas ragaujant.
pabandykite pjuvenini kraika , kuris nesinesioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 03 gegužės 2012 - 18:38
Nu sveikos, kaip ir sakiau, parašysiu apie tą kraiką, kuris atrodo taip pat, kaip Cat's Best, tik yra daug pigesnis. Nu skirtumas tik tas, kad gal tik greičiau jis sutrupa, negu Cat's Bestas, praktiškai sysiuko kaip ir neina išimti, tik kakutį. Kvapą sugeria irgi kažkiek prasčiau. Reziumė - gaminamas iš tos pačios medžiagos, bet kokybė vis tik Cat's Besto geresnė, nors kaina ir kandžiojasi.

P.S. Šiandien nusipirkau Kikoje štai kokį kraiką (kaip minėjau, aš naudoju ne okoplius, bet stambesnį universal, nes ne taip nešiojasi), braškių kvapo, dar nebuvau mačiusi (gal aš atsilikus nuo naujienų? lotuliukas.gif)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 08 gegužės 2012 - 17:42
QUOTE(Fia @ 2012 05 03, 19:38)
silikoninis kraikas yra pagamintas is chemikatu, todel jis negali buti nekensmingas ragaujant.
pabandykite pjuvenini kraika , kuris nesinesioja.

Teko man isimti silikonini kraika , nes mazylis labai jau uzkandziavo. Nepatinka man tie pjuveniniai, bet teks pakenteti. blink.gif Gal paauges supras, kad cia ne sausiukas. biggrin.gif o traskino kaip...saldainius smile.gif
O silikoninis man tai pats geriausias, nes tik kakuti isimti reikia, o su pjuveniniu sisiukas sukieteja ir turi kiekviena diena po kelis kartus jau tavrkyti.
Rytoj pirksiu Besta ta kur siulot, o dbr naudojam oko plius ar koks ten jis . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2012 05 08, 18:40)

P.S. Šiandien nusipirkau Kikoje štai kokį kraiką (kaip minėjau, aš naudoju ne okoplius, bet stambesnį universal, nes ne taip nešiojasi), braškių kvapo, dar nebuvau mačiusi (gal aš atsilikus nuo naujienų? lotuliukas.gif)

user posted image

ir kaip jis JUms? nesinesioja? kvapa sugerua?susoka ar ne? ar galima mesti wc ?kokia kaina?
Man svarbiausia ,kad nesinesiotu ir butu galima mesti i wc rolleyes.gif Naudoju metai daugiau ,kaip Cats best okoplus, bet jau tas nesiojimasis daede doh.gif
Atsakyti