Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

QUOTE(kristabelly @ 2012 04 04, 16:56)
sveiki, norėjau pasidomėti, ar kačių kraiko cat's best oko plus 40 litrų už 90 Lt gera kaina?  g.gif

normali - Kalvarijų g. turguj už 10 l 24 Lt moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 04 04, 19:50)
normali - Kalvarijų g. turguj už 10 l  24 Lt moku smile.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif gavau pasiūlymą įsigyt internetu, bet jau buvau nutolus kiek nuo kainų blush2.gif
Atsakyti
Visą laiką naudojau Cat's Best Okoplus kraiką, bet kišenę gerokai pratuština... Tai šiandien užmačiau pas save veterinarinėj praktiškai tokio pačio kraiko, tik truputį stambesnis - 15 kg kaina apie 13 Lt. smile.gif Pagamintas iš tų pačių pjuvenų, kaip ir Cat's Best. Viskas, pasibaigė kišenės tuštinimo era, dabar pirksiu tik tą.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2012 04 05, 14:01)
Visą laiką naudojau Cat's Best Okoplus kraiką, bet kišenę gerokai pratuština... Tai šiandien užmačiau pas save veterinarinėj praktiškai tokio pačio kraiko, tik truputį stambesnis - 15 kg kaina apie 13 Lt. smile.gif Pagamintas iš tų pačių pjuvenų, kaip ir Cat's Best. Viskas, pasibaigė kišenės tuštinimo era, dabar pirksiu tik tą.

Parašykit, kai pradėsit naudot smile.gif Kažin ar kiek skirsis nuo Cat's Best Okoplus g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 04 05, 14:03)
Parašykit, kai pradėsit naudot smile.gif Kažin ar kiek skirsis nuo Cat's Best Okoplus  g.gif  rolleyes.gif

Šiom dienom jau nusipirksiu poką, kai gausiu transportą, kaip parsivežt. smile.gif Ir parašysiu ar yra skirtumas, ar ne. Nes realiai aš esu bandžius abi rūšis Cat's Best Okuplus: tiek smulkų, tiek stambų, abu man vienodai patiko, tik kaina kandžiojosi. O čia ir atrodo taip pat ir pagamintas iš to paties. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2012 04 05, 13:01)

kaip vadinasi? jeigu Benek, tai kokybė labai liuks, bet jeigu ne, tai parašykit po naudojimo, nes kad pagamintas iš pjuvenų, dar nereiškia kad bus toks pat geras, bet labai įdomu atsiliepimus bus sužinoti. juk ir Maxima favorit ir extreem atrodo vienodai, bet apie kokybės lyginimą net kalbos nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 05 balandžio 2012 - 14:01
Ne, ne Benek, dabar nepasakysiu koks, neatkreipiau dėmesio. smile.gif Žinoma, tik pabandžius pasakysiu ar kokybė gera, bet paskaičius ir pačiupinėjus granules, nu lygiai toks pats kaip Cat's Best. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2012 04 05, 14:01)

aš ir lauksiu atsiliepimų apie šį kraiką cool.gif apie naudojimą, kokybę, pavadinimą bigsmile.gif beje, gal ta vieta, kur užmatėt, Kaune?
Atsakyti
Esam bandę įvairių tekstūrų kraiką, bet labiausiai patiko silikoninis. Puikiai sugeria kvapą ir drėgmę, labai lengva pastebėti, kada jau reikia keisti, nes įgauna gelsva atspalvį. Firmos neprisimenu, bet ant pakuotės toks mielas britų trumpaplaukis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2012 04 06, 14:36)
aš ir lauksiu atsiliepimų apie šį kraiką cool.gif apie naudojimą, kokybę, pavadinimą  bigsmile.gif beje, gal ta vieta, kur užmatėt, Kaune?

Ne, ne Kaune. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Užmačiau šiandien "pet centre" šitokį kraiką AMORA WHITE, vokiškas,

user posted image

Gal kam teko išbandyti?
Jis toks smulkutis , baltas, labai panašus į Golden White, g.gif
ir kaina nebloga rolleyes.gif

Atsakyti
visalaik pirkom Cat's Best ,cia paskaiciau apie Noriko ir labai nusivyliau juo daugiau nepirksim nors ir dvigubai pigesnis ,nes labai dulka , nesusoka (o jei ir susoka tai valydama dezute jis sutrupa) ir kvapo nesugeria schmoll.gif
Atsakyti