Taip,apie sita.Jis patiko ne tik man,bet ir katinui.Noriai eina i deze.O taip tai jis buvo pradejes kvailioti,nuejau i vet.vaistine pasitarti ka daryti,tai ir patare arba keisti kraika,o gal sako kartais i laiptine ateina koks valkataujantis katinas.O taip ir buvo,viena kaimyne pasisaukia ir valgydina,o po to jo neisleidzia.Pasiziuriu viena karta ant mano kilimelio prisisiota,kita karta vel,perspejau kaimyne ir kol kas viskas gerai.Tikriausiai tie katinai ir siusdavo vienas kitam ,,zinutes,,,susikalbedavo per duris.
O man iskilo toks klausimas toms, kurios laiko dvi kates. Ar jos daro i viena dezute, ar reikia tureti dvi?
Noriu antros kates, tad reikia pradeti ruostis
mano abi daro į tą pačią "būdelę" pirmom dienom du tūlikus buvom padėję (antrą nupirkom paprastą, atvirą - papigiai - dėl visa ko), bet vistiek dažniausiai tik vienas iš jų buvo naudojamas. Dabar stovi tik vienas WC ir nėr problemų. Bet aišku kiekviena katė individuali, gal jūsiškei nepatiks eit kur svetimas kvapas
QUOTE(Lexa @ 2012 02 09, 23:35)
O man iskilo toks klausimas toms, kurios laiko dvi kates. Ar jos daro i viena dezute, ar reikia tureti dvi?
Buvo katė. Paskui atsirado katinas, bet jokių problemų neiškilo. Eina abu į tą pačią dėžutę.
QUOTE(Lexa @ 2012 02 09, 21:35)
Jei jusu katyte ne labai isdydi, tai ir vienos uzteks. Jei yra daugiau nei 2 kates, tada jau reikia ir papildomos dezutes, nes kai 2, maza tikimybe, kad abi tuo paciu metu uzsinores i tulika
Aciu uz atsakymus, bandysiu laime su viena dezute, paskui matysiu
O mes perkame savo ilgaplaukiui "Catrine" kraiką. Velnias, brangus (kainuoja 40 Lt su trupučiu), bet vertas dėmesio
QUOTE(Gaske @ 2012 02 14, 18:39)
O mes perkame savo ilgaplaukiui "Catrine" kraiką. Velnias, brangus (kainuoja 40 Lt su trupučiu), bet vertas dėmesio
Kur? Kaip ir kiek?
Ir kuo jis isskirtinis?
As naudoju katytei SaniCat kraika.kolkas patenkinta,beveik nesinesioja gerai sugeria kvapus ir dregme.
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi-gal kam pravers .Naudojom katei Extreme kraiką, tai valyt buvo labai patogu ir ekonomiškas buvo, bet kvapą jausdavau tualete ne tik nuo katės, bet ir nuo paties kraiko kažkokį specifinį ir ne l. malonų mano uoslei , nors katės reikalams skirta dėžė ir uždara, ir su filtru Tai pakeitėm šį kraiką į Cats Best Okoplus-ir esu patenkinta - kol kas neužuodžiu jokio katės reikalų kvapo, ir paties kraiko kvapas toks neįkyrus lengvas medienos, jokių dulkių (Extreme kažkokį tokį dulkių turėdavo kvapą) Dėl nešiojimosi, tai nepasakyčiau, kad labai išnešioja katė-o jei ką ir išneša šiek tiek, tai šalia jos dėžutės esu patiesusi tokį kilimėlį, tai ant jo lieka-nupurtai ar nusiurbi ir viskas Beje, Extreme išnešiodavo ir išrausdavo mūsų katė žymiai daugiau daugiau nei Oko plus Tiesa, valymo prasme, tai geriau sušoka ir išvalyt lengviau Extreme nei Oko plus/Taigi sudėjus visus už ir prieš liekam prie Oko plus kol kas, nes du didžiausi jo privalumai, asmeniškai man, tai kad gerai sugeria kvapą ir galima mesti iškart į unitazą
sveiki, norėjau pasidomėti, ar kačių kraiko cat's best oko plus 40 litrų už 90 Lt gera kaina?