Įkraunama...
Įkraunama...

Auklių kampelis

QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 04 01, 19:46)
4u.gif  tai va, as su savo mazuoju si savaitgali buvau, nakti priziurejau, uzmigt negalejau, na vis galvoju o jei kas brautis i namus pradetu blink.gif , na kas bebutu bet uz maziuka piestu stociau, ant tiek miekas vaikiukas, kad kai pagalvoju kai reiktu skirtis, tai net verksmas suima, bet tikiuosi skirsimes negreit, galima sakyt kad beveik pirma toki vaika turiu kuris taip prisiristu, na prisirisusiu buvo ne vienas, bet kad as taip prisirisciau tai prmas kartas, gyvybe atiduociau uz ji blink.gif

va cia Aukle, jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 01, 20:56)
va cia Aukle, jus  4u.gif

4u.gif na dekui, bet jei toks atvejis butu piestu eiciau uz vaika, pati net stebiuosi, bet mano mazylis mane paperka savo meilumu,nerealus vaikas, jei riektu tai tikrai stociau uz ji piestu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 03 balandžio 2012 - 18:02
As savo mergyte ir labai pamilau, bus liudna atsisveikint... vel verksiu...
Atsakyti
4u.gif zinoma kai pripranti tai atsisveikint labai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 04 06, 19:25)
4u.gif  zinoma kai pripranti tai atsisveikint labai liudna verysad.gif

o as pradejau jausti kad atreja atsisveikinimas...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 09, 20:49)
o as pradejau jausti kad atreja atsisveikinimas...

Kodel?

Mano panele rugsejy pasirodo eis i darzeli. Tai vasara dar duksim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2012 04 18, 19:28)
Kodel?
Mano panele rugsejy pasirodo eis i darzeli. Tai vasara dar duksim. mirksiukas.gif

nezinau... tokia nuojauta...
Atsakyti
O aš manau, kad vaikas ne šuniukas ir nereikia prie jo prisirišti. Svarbu gerai atlikti savo darbą - padėti jam pažinti pasaulį, ugdyti jį, bet svetimas vaikas niekada nebus jūsų. Su tokiu prisirišimu ne tik pačios prarasite dvasinę pusiausvyrą, bet vaikui padarysite meškos paslaugą - po tokio jūsų prisirišimo prie jo jam bus sunkiau priimti kitus, kas su juo dirbs. Juk nebūsite su juo amžinai. Nėra jokio reikalo atstoti vaikui mamos, geriau su ja padėti surasti dar geresnį kontaktą, negu turi.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 04 25, 22:06)
O aš manau, kad vaikas ne šuniukas ir nereikia prie jo prisirišti. Svarbu gerai atlikti savo darbą - padėti jam pažinti pasaulį, ugdyti jį, bet svetimas vaikas niekada nebus jūsų. Su tokiu prisirišimu ne tik pačios prarasite dvasinę pusiausvyrą, bet vaikui padarysite meškos paslaugą - po tokio jūsų prisirišimo prie jo jam bus sunkiau priimti kitus, kas su juo dirbs. Juk nebūsite su juo amžinai. Nėra jokio reikalo atstoti vaikui mamos, geriau su ja padėti surasti dar geresnį kontaktą, negu turi.

si karta nelabai su jumis sutinku...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 29, 09:32)
si karta nelabai su jumis sutinku...

Nėra privalu su manimi sutikti.

Svarbiausia atsakomybė iš auklės pusės nepririšti vaiko taip, kad paskui vaikas negalėtų surasti normalaus kontakto su mama ir kitais, kas su juo dirbs. Teko ne kartą susidurti su tokia situacija. Patikėkite, tokio pririšimo poveikis ilgalaikis ir jam pakeisti reikia daug laiko ir pastangų.
Atsakyti
4u.gif manau be prisirisimo ir darbas bus atliekamas nekokybiskai, g.gif juk negali zmogus persijungti tik atejes pas vaika, jei jis bus nemielas, tai koks darbas tada, manau prisirisimas didesnis mazesnis butinas, taciau tai nereiskia kad vaikui reikia atstoti mama, butu net neetiska, juk mama yra mama, o mano maziukas jau supranta kad kai ateinu, tai mama isvaziuos, kazkaip nesmagu buna, atrodo kad as ta vaika skriaudziu, taciau kaip buvo faina, vakar trumpam reikejo isvaziuot, na kokiai 10 min, palikau vaika su namu tvarkytoja, tai nemates taip trumpai atbego iskeles rankytes, net sirdi pagloste, sakyciau ta moteri matytu retai, bet dabar kiekviena diena, o ir sutaria su ja gerai, bet kai isvaziavau nors trumpam, atbego pasitikt thumbup.gif

o ka reiskia nuojauta kad reikes iseit zinau, tai labai slegia, buni isitempes, ir vel darbo kokybe kencia, na jei tevai sugalvoja kad del kokiu priezasciu aukle nereikalinga geriau sakytu iskart, nes su tokia nuojauta gyvent sunku, uzjauciu, kai vaikas pradejo zirst mane pamates ryte ir sunkiai atsiplest nuo mamos, as ir galvojau, kad sakys nereikia, bet matau mama protinga, nepradeda iskart kaltint aukles, o dabar suzinojau kad ir pries mociute zirzia kai pamato kad mama isvaziuoja, nors mociute visada labai mylima yra, bet auga ir pradeda suprast kad mamai reiks isvaziuot, tiesiog nori daugiau bendaut su mama ir tai labai naturalu, as tai tik uz tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 05 01, 07:42)
4u.gif  manau be prisirisimo ir darbas bus atliekamas nekokybiskai, g.gif  juk negali zmogus persijungti tik atejes pas vaika

Jei su tokiu pat susitapatinimu dirbtų psichiatras ar onkologinės psichologas - turbūt seniai būtų "perdegę". To yra mokomi psichiatrai, psichologai, socialiniai darbuotojai ir kt. ir tai neturi nieko bendro su dirbamo darbo kokybe. Apie tai daug mokslinės literatūros.

o ka reiskia nuojauta kad reikes iseit zinau, tai labai slegia, buni isitempes, ir vel darbo kokybe kencia, na jei tevai sugalvoja kad del kokiu priezasciu aukle nereikalinga geriau sakytu iskart, nes su tokia nuojauta gyvent sunku,

O su tėveliais Jūs nesikalbate? Neįsivaizduoju vien pamainos perėmimo. Paklauskite apie jų planus ir lūkesčius ir bus aiškiau.

uzjauciu, kai vaikas pradejo zirst mane pamates ryte ir sunkiai atsiplest nuo mamos, as ir galvojau, kad sakys nereikia, bet matau mama protinga, nepradeda iskart kaltint aukles, o dabar suzinojau kad ir pries mociute zirzia kai pamato kad mama isvaziuoja, nors mociute visada labai mylima yra, bet auga ir pradeda suprast kad mamai reiks isvaziuot, tiesiog nori daugiau bendaut su mama ir tai labai naturalu, as tai tik uz tongue.gif

Su auklės darbo kokybe vaikų nenoras išsiskirti neturi nieko bendro. Viskas priklauso nuo vaiko ypatumų ir kuo mažesnis vaikas - tuo sunkiau išsiskirti, ypač jei nepakanka bendravimo su mama. Tiesiog vaikui gerai tuo metu ir jis dar nesugeba "persijungti".
Atsakyti