Įkraunama...
Įkraunama...

Auklių kampelis

QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 26, 06:36)
4u.gif  kazkaip po tos keliones taip pasikeite vaikas kad net nemalonu, neimanoma susikalbet, zinojau kad taip bus, bet nemanaiu kad iki tokio absurdo toks mazas vaikas gali rodyti savo ozius, beveik 1m, bet vakar ziuriu kad jau persilauzia vel po truputi, ateina i ritma, na tai smagu, bet savaitgali kai atvaziuos mociute vel viska isderins, todel pirmadieniai buna ypatingai sunkus, o siaip labai mielas vaikas smile.gif

sunku kai taip issiderina vaikas...
o mano mazaja sesute ismoke uzlipt ant stalo doh.gif ziauriai bijau kad nenukristu.... ismoke sokinet nuo laiptu... kai nuo pirmo tj nieko, bet cia nuo antro... kartais taip nervuoja...
Atsakyti
[ =sau_lu_te,2012 01 26, 11:22]
sunku kai taip issiderina vaikas...
o mano mazaja sesute ismoke uzlipt ant stalo doh.gif ziauriai bijau kad nenukristu.... ismoke sokinet nuo laiptu... kai nuo pirmo tj nieko, bet cia nuo antro... kartais taip nervuoja...
[/quote]

na jo, manaji sesute tiek visko ismokina kad siaubas, tik gerai kad ji labai uzimta tai mazai mato broliuka, bet vistiek jos itaka labai jaucias, o pati mergiote, tai ka as zinau, nuciuozus, na vienu zodziu, pirmadieniai sunkaiusi, o po to apsitrinam su vaiku vel i ritma smile.gif
Atsakyti
maniske tai turi i vales laiko, tai patyliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 28 sausio 2012 - 12:52
4u.gif as pastaciau mergaite i vieta, kaip elgtis su vaiku prie manes ir su manim pagalvoja, taciau matau kad mamai jos elgesys nerupi, ruosiuosi atskaityt dideli morala mergickai,manau kad pavyks, tures apie ka pagalvot, tik kad retai as ja matau, na o tau jei ji pastoviai buna kartu, tai jo nepavydziu,juk tokie vyresni vaikai bando aukles sokdint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 29, 10:20)
4u.gif  as pastaciau mergaite i vieta, kaip elgtis su vaiku prie manes ir su manim pagalvoja, taciau matau kad mamai jos elgesys nerupi, ruosiuosi atskaityt dideli morala mergickai,manau kad pavyks, tures apie ka pagalvot, tik kad retai as ja matau, na o tau jei ji pastoviai buna kartu, tai jo nepavydziu,juk tokie vyresni vaikai bando aukles sokdint doh.gif

ji pirmoke, tad per pietus jau ji namie... ir iki vakaro prie manes...
manes laukia nelengva savaite, pirmadieni tevai isvaziuoja i kelione ir as lieku su vaikais... bijau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 29, 12:52)
ji pirmoke, tad per pietus jau ji namie... ir iki vakaro prie manes...
manes laukia nelengva savaite, pirmadieni tevai isvaziuoja i kelione ir as lieku su vaikais... bijau...

Suprantu. Manes tas pats laukia.
Negaliu, taip susinervinau, paskaicius apie aukles. Mes ne zmones! Vagilkos, alkoholikes!
Man net spaudimas pakilo.

Merginos, kaip dirbat? pagal verslo liud? Turiu 3 gr. Noreciau sutvarkyt si reikala.
Einu prigult. Kam juodinti zmones! Ar visi jau tokie!
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2012 01 29, 17:51)
Suprantu. Manes tas pats laukia.
Negaliu, taip susinervinau, paskaicius apie aukles. Mes ne zmones! Vagilkos, alkoholikes!
Man net spaudimas pakilo.
Merginos, kaip dirbat? pagal verslo liud? Turiu 3 gr. Noreciau sutvarkyt si reikala.
Einu prigult. Kam juodinti zmones! Ar visi jau tokie!

as dirbu ne pagal verslo liudijima, dirbu kaip viskas
Atsakyti
4u.gif as dirbu taip pat be verslo liud. taciau galvoju tai iteisint

na o kai ikelione isvaziuoja tevai ir palieka vaikus,suprantu nelengva, bet tai turi buti aptariamas ir atlyginimas uz toki darba,man gerai kai buvo isvaziave vieni tevai be vaiku i kelione, tai vakarais mane keisdavo mociute ir dirbau tik su mazuoju, tik darbo valandos pailgejo, bet man tai i nauda, nes atlyginima gaunu uz isdirbtu valandu kieki,kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif

na o savo vaikiuka jau perlauziau po tos keliones, taciau savaitgali kaip visada buvo mociute, bet tada buna tik pirmadienis sunkesnis, o siaip sia savaite i darba su noru vaziuoju, nes vaikas vel vezese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 30, 08:29)
4u.gif  as dirbu taip pat be verslo liud. taciau galvoju tai iteisint

na o kai ikelione isvaziuoja tevai ir palieka vaikus,suprantu nelengva, bet tai turi buti aptariamas ir atlyginimas uz toki darba,man gerai kai buvo isvaziave vieni tevai be vaiku i kelione, tai vakarais mane keisdavo mociute ir dirbau tik su mazuoju, tik darbo valandos pailgejo, bet man tai i nauda, nes atlyginima gaunu uz isdirbtu valandu kieki,kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif

na o savo vaikiuka jau perlauziau po tos keliones, taciau savaitgali kaip visada buvo mociute, bet tada buna tik pirmadienis sunkesnis, o siaip sia savaite i darba su noru vaziuoju, nes vaikas vel vezese smile.gif

tai man tik darbo valandos siek tiek pailges 4 dienas, nes naktimis liks vyriausioji dukra... bet bijau as tos atsakomybes, vis tiek jos daugiau kai tevu nera...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 30, 11:19)
tai man tik darbo valandos siek tiek pailges 4 dienas, nes naktimis liks vyriausioji dukra... bet bijau as tos atsakomybes, vis tiek jos daugiau kai tevu nera...

tai zinoma kad daugiau, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 30, 18:13)
tai zinoma kad daugiau, sekmes 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
4u.gif ziuriu sia tema yik mes dvi beveik lankom smile.gif
kaip sekasi su didesnia atsakomybe?
Atsakyti