teisingai reikia kalbet,nors kartais nesinori kistis, mergaite vyresne kaip ir nelipa ant galvos, be to mazai ja matau, bet kaip ji elgiasi su broliuku siaubas , nenoriu kistis ir sakyt mamai, jei ji ir prie mamos taip elgiasi su vaikiuku, o mama nieko nesako tai koks mano reikalas, bet elgesys baisus, ismoke vaika mustis, mama kiek supratau pasake pastabas seimai, bet nedristu pasakyt kas ismoe mustis, kol kas su ja kalbu pati o toliau ziuresiu, na o sekancia diena nuvaziavus vel vaikui jokio karscio nebuvo, tik sloga ir kai kada sukosti, bet kazkaip nejaukiai jauciuos,taip nuosirdziai priziuriu vaikiuka, o cia isetu kad visa diena budama su vaiku, nepastebiu teperaturos
pradejau galvot gal mama kuo nors nepatenkinta, bet jei nieko nesako i akis tai bent i el pasta laiska atsiustu, nezinau nei ka galvot
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 22, 10:33)
teisingai reikia kalbet,nors kartais nesinori kistis, mergaite vyresne kaip ir nelipa ant galvos, be to mazai ja matau, bet kaip ji elgiasi su broliuku siaubas , nenoriu kistis ir sakyt mamai, jei ji ir prie mamos taip elgiasi su vaikiuku, o mama nieko nesako tai koks mano reikalas, bet elgesys baisus, ismoke vaika mustis, mama kiek supratau pasake pastabas seimai, bet nedristu pasakyt kas ismoe mustis, kol kas su ja kalbu pati o toliau ziuresiu, na o sekancia diena nuvaziavus vel vaikui jokio karscio nebuvo, tik sloga ir kai kada sukosti, bet kazkaip nejaukiai jauciuos,taip nuosirdziai priziuriu vaikiuka, o cia isetu kad visa diena budama su vaiku, nepastebiu teperaturos
pradejau galvot gal mama kuo nors nepatenkinta, bet jei nieko nesako i akis tai bent i el pasta laiska atsiustu, nezinau nei ka galvot
maniske ir prikoko visko.... begt i gatve, mustis ir pan....
va o mes penktadieni biski pakalbejom, sako turbut tavo ir jos biolaukai nesutampa, nes kai tu iseini viskas ciki... as galvoju nu gal tikrai... ji mane daznai labai iserzina su savo nesamonem... o gal cia manyje beda?
siaip siam darbe reikia begalines kantrybes ir tolerancijos,o kad biolaukai veikia tai tikrai, bet siaip jei pazvelgt is kito kampo tai prie vaiko gali gudriai prisitaikyt, bei ispuoselet neblogus santykius, bet cia jau subtilybes
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 22, 21:01)
siaip siam darbe reikia begalines kantrybes ir tolerancijos,o kad biolaukai veikia tai tikrai, bet siaip jei pazvelgt is kito kampo tai prie vaiko gali gudriai prisitaikyt, bei ispuoselet neblogus santykius, bet cia jau subtilybes
taip atrodo, kad del jos elgesio kalta as... nu to teks susikaupt ir nekreipt demesio i jos issisokimus
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 19, 22:07)
saunu kad prisijungei
Ir man smagu!!
Siandien buvo pas mane mazoji. Teveliams reikalai kazkokie. Sauni diena buvo . Su dede (vyru) piese, koldunus visi lipdem, su dukra "sportavo".
Zodziu turiningai praleidom laika.
QUOTE(danguole.m @ 2012 01 22, 21:12)
Ir man smagu!!
Siandien buvo pas mane mazoji. Teveliams reikalai kazkokie. Sauni diena buvo . Su dede (vyru) piese, koldunus visi lipdem, su dukra "sportavo".
smagu
gera su tais mazaisiais
nors viskas puiku, bet sia savaite dirbu be didelio noro
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 24, 08:46)
nors viskas puiku, bet sia savaite dirbu be didelio noro
man vakar kazkaip normaliai buvo, ziuresim kaip siandien...
na siandien jau i darba su noru keliauju
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 25, 08:42)
na siandien jau i darba su noru keliauju
saunu
kazkaip po tos keliones taip pasikeite vaikas kad net nemalonu, neimanoma susikalbet, zinojau kad taip bus, bet nemanaiu kad iki tokio absurdo toks mazas vaikas gali rodyti savo ozius, beveik 1m, bet vakar ziuriu kad jau persilauzia vel po truputi, ateina i ritma, na tai smagu, bet savaitgali kai atvaziuos mociute vel viska isderins, todel pirmadieniai buna ypatingai sunkus, o siaip labai mielas vaikas