Įkraunama...
Įkraunama...

Auklių kampelis

QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 17, 22:15)
na va tik reikia kalbet 4u.gif

butent einant dirbt buvo kalbeta, o ne dabar
Atsakyti
4u.gif bet jei reikia kalbet veliau tai nors ir sunku bet butina, nes kitaip ant galvos uzlips, na o as be jokiu priekaistu mamai, jei kas papildomai, tai ir sumoka ir dar kuo nustebina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 18, 07:59)
4u.gif  bet jei reikia kalbet veliau tai nors ir sunku bet butina, nes kitaip ant galvos uzlips, na o as be jokiu priekaistu mamai, jei kas papildomai, tai ir sumoka ir dar kuo nustebina thumbup.gif

pasverus visus uz ir pries as seima patenkinta
Atsakyti
4u.gif as ir patenkinta esu labai, tik kai grizo is keliones, tai vaikiukas visai issiderines, nes laiko juosta nesutapo, truputi turiu vargelio, bet siaip fainai, labai faina vieta, o dar su namu tvarkutoja puikiai sutariam tai isvis saunu, as net pasiilgstu savo darbelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 18, 21:58)
4u.gif  as ir patenkinta esu labai, tik kai grizo is keliones, tai vaikiukas visai issiderines, nes laiko juosta nesutapo, truputi turiu vargelio, bet siaip fainai, labai faina vieta, o dar su namu tvarkutoja puikiai sutariam tai isvis saunu, as net pasiilgstu savo darbelio biggrin.gif

as savo mazosios ir pasiilgstu wub.gif
Atsakyti
4u.gif as taip prisirisu prie vaiku,kaip prie anuku, pokai reikia nesinori skirtis schmoll.gif
Papildyta:
4u.gif as taip prisirisu prie vaiku,kaip prie anuku, pokai reikia nesinori skirtis schmoll.gif
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 19, 07:14)
4u.gif  as taip prisirisu prie vaiku,kaip prie anuku, pokai reikia nesinori skirtis schmoll.gif
Papildyta:
4u.gif  as taip prisirisu prie vaiku,kaip prie anuku, pokai reikia nesinori skirtis schmoll.gif
Papildyta:

as ir labai prisirisu, o tai is dalies ner gerai
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 19, 07:14)
Papildyta:
Papildyta:

Aš stengiuosi dirbti su meile, puikiai sutariame, bet išėjusi už durų stengiuosi nebegalvoti apie šeimą, kurioje dirbu, kitaip bus sunku gyventi savo gyvenimą.
Atsakyti
Sveikos merginos!!!!! thumbup.gif

Visai netycia radau jus cia. Vis uzlekdavau "viskas apie aukles".
Dabar zinosiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 19, 11:02)
as ir labai prisirisu, o tai is dalies ner gerai

Cia mano problema..... Kiek esu ziurejus, tiek sirdi plesiau. Dabar mergyte priziuriu. Nebuvo metuku, kai atejau pas juos, jau lelytei du bus. Atrodo nieko taip nemyliu kaip ja..... doh.gif Matyt jau diagnoze...... g.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 18, 11:08)
pasverus visus uz ir pries as seima patenkinta

Man kazkaip visada nuskyla. Gal vienas tetis buvo labai poniskas. O is esmes as irgi patenkinta. Savo rajone jau penktoj seimoj dirbu.
Papildyta:
QUOTE(aushra1 @ 2011 10 03, 11:05)
Nežinau. Galima pagalvoti, kad auklių nebeliko.

Klausimas auklėms: Ar pavyksta darbo metu atkeliauti į šį forumą?

Darbo metu tai ne. Uzleksiu vakarais, savaitgali.
Visoms gero darbelio!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2012 01 19, 21:04)
Sveikos merginos!!!!! thumbup.gif

Visai netycia radau jus cia. Vis uzlekdavau "viskas apie aukles".
Dabar zinosiu.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Cia mano problema..... Kiek esu ziurejus, tiek sirdi plesiau. Dabar mergyte priziuriu. Nebuvo metuku, kai atejau pas juos, jau lelytei du bus. Atrodo nieko taip nemyliu kaip ja..... doh.gif  Matyt jau diagnoze...... g.gif
Papildyta:
Man kazkaip visada nuskyla. Gal vienas tetis buvo labai poniskas. O is esmes as irgi patenkinta. Savo rajone jau penktoj seimoj dirbu.
Papildyta:
Darbo metu tai ne. Uzleksiu vakarais, savaitgali.
Visoms gero darbelio!!!!! 4u.gif

saunu kad prisijungei 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos prisijungusios, na man v akar buvo sokas, visa diena vaikas zirzeno, bet karscio neturejo, po 10 min kaipisejau mama raso sms, kad vaikiukiui 38,4, kazkokia mistika taip susinervavau kad net graudu pasidare, siandien nejauku net i darba vaziuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 20, 08:24)
4u.gif  sveikos prisijungusios, na man v akar buvo sokas, visa diena vaikas zirzeno, bet karscio neturejo, po 10 min kaipisejau mama raso sms, kad vaikiukiui 38,4, kazkokia mistika taip susinervavau kad net graudu pasidare, siandien nejauku net i darba vaziuot verysad.gif

tikiu kad nejauku...

o man teko vakar tevam issakyti dalele pastabu del vyresneles... nu tiesiog baigesi kantrybe... jei ji su manim negraziai tai as nesiruosiu tylet, nesu jos aukle, bet... biski ir nesmagu, bet negaliu uzsileist
Atsakyti