Įkraunama...
Įkraunama...

Auklių kampelis

1500 atrodo norma
Atsakyti
[quote=pelėdžiukas,2013 08 18, 22:14]
1500 atrodo norma
Kiek klausinėjuosi, atrodo, kad panašiai, nežinau, kaip su dviem vaikais užmiestyje. o kolegės kažkur užsislaptinusios.
Atsakyti
pradedu priziuret viena vaikuti, kitas i darzeli eis, kiek butu uz antra, tarkim jei serga ir man tenka abu kartu priziuret ?
Atsakyti
-tai jūs nesitariat iš karto dėl sumos? Mano galva, kad darbo diena (9-10 val.) galėtų ne mažiau 50 Lt kainuot, arba tarkim valanda minimum 5 lt už antrą vaikutį.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2013 08 28, 00:59)
-tai jūs nesitariat iš karto dėl sumos? Mano galva, kad darbo diena (9-10 val.) galėtų ne mažiau 50 Lt kainuot, arba tarkim valanda minimum 5 lt už antrą vaikutį.

tai vat uzklause kaina, dar galutinai neatsakiau ir nezinau ka sakyti g.gif kad per daug neprasauciau pro sali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 09 01, 19:42)
tai vat uzklause kaina, dar galutinai neatsakiau ir nezinau ka sakyti  g.gif  kad per daug neprasauciau pro sali  tongue.gif

mano galva už 10 darbo val. 50 lt yra normalu, ypač kai vaikas vyresnis, jau lanko darželį, su juo mažiau rūpestėlių-nei pampersų, nei spec. košyčių. Daugiau vargu ar sutiktų, tiesiog bandykit paklaust kiek jiems atrodo normali riba, jei paminės mažesnę sumą, galima sakyti, kad mažiau nei 5 lt neturėtų būti už val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 02 rugsėjo 2013 - 23:30
QUOTE(pelėdžiukas @ 2013 09 03, 00:29)
mano galva už 10 darbo val. 50 lt yra normalu, ypač kai vaikas vyresnis, jau lanko darželį, su juo mažiau rūpestėlių-nei pampersų, nei spec. košyčių. Daugiau vargu ar sutiktų, tiesiog bandykit paklaust kiek jiems atrodo normali riba, jei paminės mažesnę sumą, galima sakyti, kad mažiau nei 5 lt neturėtų būti už val.

supratau, dekui
Atsakyti
Sveikos auklytes. Pilaiteje auginu penkta vaikeli. Paskutinej seimoj uztrukau. smile.gif Pati geriausia seima, kiek dirbau.
Pradejau ziuret savo mergyte, kai jai buvo vos astuoni menesiai. Ziema jau sueis sesi metukai. Pagaunu save ant to, kad tapo kaip anukele....
Matomai atejo laikas skirtis. Rudeni eis i mokykla.

Si karta noreciau valandines aukles darbo. Nenoriu daugiau taip stipriai prisirist prie vaiko.

Kaip jums sekasi su issiskyrimais su vaikais? Sunku...
Atsakyti