Sveikos,
matau, kad benaršydama užklydau šiek tiek ne ten:) Bet tema įdomi:) Mamos gali pasiskatyti, ką auklės apie jas mano:)))
Turiu auklę, kuri dirba labai panašiom sąlygom kaip Sau lu te. Tik ji gyvena šalia mūsų, tad kelionė į darbą nekainuoja.
Moku 900 Lt. Ji sako, kad svarbiausia yra gera atmosfera, pagarba, "susikalbėjimas" ir pan. Jei darbe būtų įtampa, stresas, jokie pinigai nepadėtų.
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 29, 16:47)
o kaip manot koks turetu buti menesinis atlygis?
vaiko prieziura apie 8val per diena, maisto gaminimas visai seimai... buna kartais kad reik ateiti veliau ar isleidzia anksciau... buna kartais ir kokia iseigine... jei man reik pas gydytoja ar kazkur su reikalais isleidzia...
vaiko prieziura apie 8val per diena, maisto gaminimas visai seimai... buna kartais kad reik ateiti veliau ar isleidzia anksciau... buna kartais ir kokia iseigine... jei man reik pas gydytoja ar kazkur su reikalais isleidzia...
maziausiai 1100lt
nera uz ka, paprasciausiai maziausiai tiek uz pilna darbo diena\savaite gauna moterys
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 08 07, 11:36)
nera uz ka, paprasciausiai maziausiai tiek uz pilna darbo diena\savaite gauna moterys
mastysiu....
cia ir nuo miesto ir nuo salygu priklauso negalima sakyt vienareiksmiskai.
viskas yra suprantama, atmosfera tikrai svarbu
na o man teko pakeisti seima, dirbu su kudikiu, na pinigai mazesni, bet seimos zmoniskumas pasakiskas
na o man teko pakeisti seima, dirbu su kudikiu, na pinigai mazesni, bet seimos zmoniskumas pasakiskas
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 10 05, 07:43)
viskas yra suprantama, atmosfera tikrai svarbu
labukas
kodel jus keitet seima?
kokios kainos priziurint kudiki?
na seima pakeiciau netiketai, taciau kad ir maziau gaunu, bet esu labai patenkinta dabartine vieta, salia namu o ir seima fantastiska, na pinigu maziau bet esu patenkinta
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 10 05, 08:58)
na seima pakeiciau netiketai, taciau kad ir maziau gaunu, bet esu labai patenkinta dabartine vieta, salia namu o ir seima fantastiska, na pinigu maziau bet esu patenkinta
saunu jei esat patenkinta
na visko gali buti, bet dabar esu patenkinta
Sveikutės merginos. Šimtą metų nebuvau. Žiūriu tos pačios. SU ATĖJUSIAIS VISAS AUKLYTES.
Nespėjau viską permest. Pas mane irgi mažai kas pasikeitė. Savo mažę jau vedžioju į darželį. Ir buvusios mamos, jau antrą pasigimdžiusios, mergytę, pažiūriu kai reikia.
Kol kas taip. Ikiukas.