Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

o aš pasodinau rožių stiebų į vazonus... tik klausimas iškilo, sugalvojau atident plėvelę ir pažiūrėti kaip ten ta gėlytė, ir pastebėjau, kad pradėjo juoduoti 3 iš 4 stiebų ties ta vieta, kur įsmeigti į žemę... taip turi būti? unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 10 21, 11:43)
o aš pasodinau rožių stiebų į vazonus... tik klausimas iškilo, sugalvojau atident plėvelę ir pažiūrėti kaip ten ta gėlytė, ir pastebėjau, kad pradėjo juoduoti 3 iš 4 stiebų ties ta vieta, kur įsmeigti į žemę... taip turi būti?  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

mano roze vasara vejas nulauze,tai as taip pat ismeigiau tiesiai i ''dirvona'' ir ji kuo graziausiai saknis isleido,o kad pradetu juoduoti,tai nieko panasaus nebuvo.tiesiog gal jau laiks netas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 10 21, 12:43)
o aš pasodinau rožių stiebų į vazonus... tik klausimas iškilo, sugalvojau atident plėvelę ir pažiūrėti kaip ten ta gėlytė, ir pastebėjau, kad pradėjo juoduoti 3 iš 4 stiebų ties ta vieta, kur įsmeigti į žemę... taip turi būti?  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

stiebai su lapais? Kiek jų? Kokio ilgio? Kas vazonuose? Plėvelė kasdien nuimama? Kaip dažnai laistoma?
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 10 21, 13:43)

Jei juoduoja - šaknų neišleido ir bus galima išmesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 10 20, 14:24)
Prašau patarkit, kaip čia man pasielgti ir kokios rūšies gėlyčių ieškot  4u.gif
Įkelsiu foto smile.gif

Dėl vijoklinių nepatarsiu, tik savo pastebėjimą pasakysiu. Žiūrint į ateitį, atrodo daugoka augalų, rožių šaknis gali nustelbt. O spygliuočiai labai greit plečiasi. Na, bet daugiau numanančios gal ką pasakys.
Jiedara, kokia nuotraukoj paskutinė - raudonoji rožytė?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2011 10 22, 01:15)

Jiedara, kokia nuotraukoj paskutinė - raudonoji rožytė?

Tai floribundinė "Lavaglut" - labai myliu šią rožytę ax.gif
Atsakyti
Šiemet ruduo bus ilgas ir šiltas... nes yra daug to patvirtinimų drinks_cheers.gif todėl kirpti rožes nėra dar jokio reikalo... juo labiau, kad mano visos žydi labai gausiai... be anksčiau prisegtųjų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 23 spalio 2011 - 21:09
QUOTE(Fonda @ 2011 10 23, 23:07)
Šiemet ruduo bus ilgas ir šiltas... nes yra daug to patvirtinimų drinks_cheers.gif  todėl kirpti rožes nėra dar jokio reikalo... juo labiau, kad mano visos žydi labai gausiai... be anksčiau prisegtųjų...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 10 23, 23:07)
Šiemet ruduo bus ilgas ir šiltas...

Kaip grazu wub.gif O antra baltute tai aplamai tokia pasakiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 23, 22:54)
Kaip grazu  wub.gif  O antra baltute tai aplamai tokia pasakiska  wub.gif

Malonu, kad patiko doh.gif ...dar ir 5 psl. visos šauniai įsižydėjusios... paskutinis kvėpavimas... aš tik vis noriu visoms patarti, kad tikrai jokių trąšų nenaudotumėte niekada... tada gėlytės būna stiprios, nesergančios ir ilgai ilgai žydi...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 10 24, 00:02)
Malonu, kad patiko doh.gif ...dar ir 5 psl. visos šauniai įsižydėjusios... paskutinis kvėpavimas... aš tik vis noriu visoms patarti, kad tikrai jokių trąšų nenaudotumėte niekada... tada gėlytės būna stiprios, nesergančios ir ilgai ilgai žydi...

O baltos ten neradau (5 psl) tongue.gif biggrin.gif O man ji tokia grazi, trapi wub.gif
Atsakyti
galvoju koki kampa sode uzsodinti rozemis. : :hm hm kadangi jos nemegsta kitu geliu laikysiu jas vienas.galvoju gal butu neblogai tik tarp ju pasodinus tulpiu kroko ar narcizu,nes kol jie zydi rozes dar tik skleidzia pirmus lapus,gal sitos geles joms nemaisys ir nebus nuobodus sitas kampas.kaip auginat rozes noreciau suzinot.kai rozes zydi man irgi negrazu salia zydincios kitos geles.
Atsakyti