Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 8

QUOTE(nijole0619 @ 2011 10 12, 19:22)
O kad tiek nevargt, aš jau seniai artimuosius perspėjau, kad dovanų priimu augalus tik su šaknimis.. biggrin.gif

biggrin.gif gerai sugalvojai bigsmile.gif bandysiu pasiskaitinėti, ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 10 13, 09:36)
biggrin.gif  gerai sugalvojai  bigsmile.gif bandysiu pasiskaitinėti, ačiū  drinks_cheers.gif

o man labai patinka pačiai priaugint smile.gif kiek ten bebūtų tų rūšių... jei dar mielo žmogaus dovanotos ir prigyja - džiaugsmo nepalyginti daugiau. kadangi rūšių net neatsimenu ir neužsirašinėju pirkdama augalus - tai man tinka ir pačios užaugintos...
tik mano gimtadienis irgi rudeniop, ir deja tokiu metu nepavyko priauginti nei vienos - supūdavo. O vat vasarą pavyksta. ypač jei žiedai neatvežtiniai. tiesiog nukerpu žiedą (iki pažastuko), nuskabau apatinius lapus ir įkišus į žemę uždengiu "bambaliu". žiūriu kad neišdžiūtų ir laukiu kol išleis šaknis ir išaugins šakelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2011 10 13, 12:45)
o man labai patinka pačiai priaugint smile.gif kiek ten bebūtų tų rūšių... jei dar mielo žmogaus dovanotos ir prigyja - džiaugsmo nepalyginti daugiau. kadangi rūšių net neatsimenu ir neužsirašinėju pirkdama augalus - tai man tinka ir pačios užaugintos...
tik mano gimtadienis irgi rudeniop, ir deja tokiu metu nepavyko priauginti nei vienos - supūdavo. O vat vasarą pavyksta. ypač jei žiedai neatvežtiniai. tiesiog nukerpu žiedą (iki pažastuko), nuskabau apatinius lapus ir įkišus į žemę uždengiu "bambaliu". žiūriu kad neišdžiūtų ir laukiu kol išleis šaknis ir išaugins šakelę  smile.gif

na aš tikrai bandysiu priauginti... tik klausimas, kas geriau, ar su agroperlitu maišyti žemę, ar su smėliu? ar abu maišyti? ir kur gauti to agroperlito?
gaila, kad mažai kas čia besilanko... turbūt todėl, kad jau nebe sezonas verysad.gif
per vėlai sumasčiau prisijungti... schmoll.gif
Atsakyti
Įsišaknyja ir šiltnamio žemėje - nereikia nei smėlio ar agroperlito wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 10 13, 17:15)
Įsišaknyja ir šiltnamio žemėje - nereikia nei smėlio ar agroperlito wink.gif

bet ar galima tada tokiu metu šaknydinti?
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 10 13, 22:13)
bet ar galima tada tokiu metu šaknydinti?

Sodinu tik pavasarį ,vasarą ir ne iš užsienio atvežtas rožes rolleyes.gif
Atsakyti
esu bandzius sausio men gautas rozes prisiaugint namie,vazone...prigijo viena ir subujojo pavasari perkelta i siltnami ax.gif
Atsakyti
O kada jau reikia apdengti rozes? sianakt salna pas mus buvo -3 unsure.gif o maniskes dar zydi pilnu tempu...bet ryte vaizdelis buvo jau nekoks unsure.gif
Gal dar kas auginat stiebines rozes ir zinote kaip jas paruosti ziemai? Kiek girdejau tai jas reikia nukarpyti (tik vat nezinau kokio ilgio stiebus palikti g.gif ) ir apdengti eglisakiais bei agro plevele....gal dar kazkaip galima? mat mano trys stiebines rozes yra tiesiai prie vartu ir labai matomoje vietoje, tai vat niekaip nesugalvoju kaip jas apvynioti, kad butu grazu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 10 16, 09:42)
O kada jau reikia apdengti rozes? sianakt salna pas mus buvo -3 unsure.gif  o maniskes dar zydi pilnu tempu...bet ryte vaizdelis buvo jau nekoks unsure.gif
Gal dar kas auginat stiebines rozes ir zinote kaip jas paruosti ziemai? Kiek girdejau tai jas reikia nukarpyti (tik vat nezinau kokio ilgio stiebus palikti g.gif  ) ir apdengti eglisakiais bei agro plevele....gal dar kazkaip galima? mat mano trys stiebines rozes yra tiesiai prie vartu ir labai matomoje vietoje, tai vat niekaip nesugalvoju kaip jas apvynioti, kad butu grazu unsure.gif

jeigu zydi,tai zinoma,kad nakciai galima pridengti agr plevele,kad dar dziugintu ziedai smile.gif .o ziemai dar anksti uzdengti.as ruosiu lapkr men ir tai zinoma kokie orai buna g.gif .visada nukerpu palikdama ~10cm stiebus,uzpilu saknis durpem ir aprisu eglisakem.nemanau,kad jas ypatingai graziai ir papuosite ziemai ax.gif .ziema yra ziema rolleyes.gif
Atsakyti
Ant tokio eglišakių burbuliuko pakabint įvairaus dydžio raudonų, blizgių burbulų, ant skirtingo ilgio kaspinų ir bus gražu. Kai jau reiks dengti rožes, kaip tik bus prasidėjęs Kalėdų, naujų laukimas. Po naujų galima pakeisti kitkuo dekoracijas. Fantazijai ribų nėra, tik šiek tiek pagalvot ir veikt.

Mano rožės ruošiasi voratinklių ir šikšnosparnių antplūdžiui laugh.gif
Atsakyti
SUPER IDEJA wub.gif , ACIU GAUDVILE 4u.gif
Atsakyti
Šiąnakt jau pakando:
user posted image
user posted image
user posted image

O šitos buvo išgelbėtos šiltuose namuose:
user posted image
Atsakyti